LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim da kupim navigaciju 7" (sta cu kad sam corav, okracale mi ruke ). Mogu da ga kupim u Madjarskoj, ali mi je u principu sve jedno, ovde ili u inostransvu. Bitno mi je da ima IGO, Blutut, i da ima (ako moze) sto vecu autonomiju baterije, jer cu ga koristiti i da pokazujem musterijama slike opreme koju prodajem (nesto kao foto-ram). Gledao sam sinoc kod ortaka Blue Panther Jade, pa bi nesto u tom fazonu. GPS mi je potrebam 99% za zapadnu evropu, ali naravno i nase mape ne skode . Ajmo ljudi, navalite sa savetima (koji model, gde ili od koga kupiti) !!! Jos nesto: nije neki problem da platim i nesto vise, ali sam imao na umu orijentacionu cifru do oko 130 eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro pazario GoClever tablet T76GPS, koji ima prilicno dobru bateriju, Android, ali nema bluetooth, i kosta kod nas ravno 100e sa garancijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lacky Imas kod clana JosephB svasta nesto a koliko sam ja ukapirao nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je taj Lacky? Ja sam LUCKY ! PS: Hvala, sad cu da mu pustim PP. Dajte jos saveta, a ne bih android, nego bas GPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry Lucky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel bas nema vise niko nista pametno da kaze?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti preporuka, moj drugar je koristi oko godinu dana. imam i ja slicnu, samo 5", koristi IGO karte, provela me kroz pola Evrope... http://dx.com/p/7-0-touch-screen-wince-6-0-gps-navigator-w-fm-bluetooth-av-in-europe-maps-4gb-tf-card-100724 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Februar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo 10" tablet, stavim u tank torbu i teraj chak nashao i modovan iGo za 1024x600, pa je preko celog ekrana + lakshe mi poneti tablet + externi hdd negde nego laptop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na zelji da pomognete, ali, kao sto napisah, ono sto mi treba je: klasicna navigacija od 7". Nista drugo. Necu ni manju (imam 4,3), a necu ni android (mada mi nudi poznanik nov za 100 eu). Krecem nocas po robu na sever, pa cu se snaci sa ovom mojom do Segedina u koji cu svratiti u povratku, pa bi svaki saver pre 23 h (veceras) dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiraš da uz android dobiješ identičan softver za navigaciju(igo) samo pored toga i sve ostale funkcije tableta samo za manje para? Ne bih da ti se mešam u izbor al eto čisto da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem epilog. Kupio sam tada, 2013-e tu Blue Panther-Jade, pokazala se FENOMENALNO. Drzim je na nocnom rezimu, bolje se vidi kad mi je sunce iza ledja. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...