z750 '09 0 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav clanovima. Interesuje me koja kaciga je po vama najbolje u odnosu crna kvalitet ali u rangu skupljih kaciga... I da li fullface ili ne? Argumenti? Cena oko 400e... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 25, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare ima da biraš... http://www.louis.de/_10f875f07186d4a13e4c8f406564b8155b/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=216990 http://www.louis.de/_10f875f07186d4a13e4c8f406564b8155b/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=216600〈=en http://www.louis.de/_10f875f07186d4a13e4c8f406564b8155b/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=215815 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su shoei i suomy najbolje, ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po forumu, ima tema o kacigama da ti dosadi citanje. Samo, dok ne probas, dzabe sve price... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po forumu, ima tema o kacigama da ti dosadi citanje. Samo, dok ne probas, dzabe sve price... upravu si ali nemam bas prilike da probam neku dobru kacigu zato trazim savet koju kacigu da bude u visoj klasi a opet najbolji kompromis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislio sam dzabe sto je kaciga vrhunska ako ne odgovara tvom obliku glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 26, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan a cuo sam za to, ali moze li se to prepoznati samo stavljanjem kacige na glavu ili ipak treba malo da se nosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan shoei,subert po meni i naravno full face bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 27, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da... e sad koju od ovih? pitanje je sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, sad nadji neku od ovih da probas, pa koja ti odgovara. Tesko da ti neko sa foruma izabere kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa znam nego cisto sam mislio koja kaciga zbog neceg sto ima posebno u odnosu na druge mada sam za shoei xr 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao XR 1000. Mane su joj sto je kao i svaka sportska kaciga bucna i sto nije bas jeftina. Sve ostalo je prva liga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Kuku, budzet 400evra, to ti dodje pola mog motora Tako da mislim da koju god da uzmes, za te pare vala mora da valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 '09 0 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na sigurnost i opremu ne bih da zalim... A motor je brz tako da... Razumi me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga mora da ti "cucne" kao da je pravljena samo za tvoj oblik glave. Neke modele neces moci ni da stavis na glavu (zbog uskog kroja), zato je proba obavezna. Dok ne probas nema nista od toga, ako negde ima lufta ili zulja bezi od nje. Odaberes marku, nadjes model kacige koji ti se svidja na "oko" i probas. Probas nekoliko puta stavi/skini, i ako joj u roku od 10 min nisi nasao ni jednu manu "KUPUJ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Arai Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Moto-Landu sada imas popust na Shoei kacige. Xr 1100 ulazi u tvoj budzet.Ima 5/5 zvezdica na Sharp testu za sigurnost,Dot,Snell,Ace...Pored svega toga kaciga je prelepa,i barem na mojoj glavi lezi kao salivena.Toliko sam odusevljen tom kacigom da sam pre par dana kupio jednu sebi i jednu zeni.Pre ove sam imao Agv Stealth,fenomenalna kaciga,i Scorpion Exo 750,koja posle 2 godine izgleda kao da sam je nosio 5.U tom cenovnom rangu tesko mozes da pogresis sta god izaberes.Takodje ako volis Suomy imas ozbiljne popuste u centru-s,Apex ti je oko 200 evra,a kaciga je jedna od najlaksih na svetu i vrhunski izgleda,a pravljena je za trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja imam Suomy Apex, super kaciga, samo da vidis dal odgovara obliku tvoje glave. Inace ventilacija super, samo je malo bucnija. Ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beka 5 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: HONDA XL 600 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan ja ima bmw sistem 6 kacigu m velicine ko hoce da je kupi ima je kod mene za 320 e NEOGREBANA 063277-635 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nijesi jos pazario kacigu, blizi se sajam u BG. Idealna prilika da na jednom mjestu nadjes i probas vise modela. Mozda i neki popust uhvatis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...