miskomi 178 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo zimskih igara i samo da se prolepsa vreme pa brrm,bbbrrrrrmmmmm... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo, nego gde ša kako, kupljeno il rađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Radjeno na cnc-u ,domaci aluminijum (marinijum) ,loksaza,peskiranje i na kraju prohromski srafovi da sve ulepsaju.Sve ukupno ,sa izradom crteza i oradom sirovog aluminijuma je trajalo oko nedelju dana ali se isplatilo.(bar upola)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Radjeno na cnc-u ,domaci aluminijum (marinijum) ,loksaza,peskiranje i na kraju prohromski srafovi da sve ulepsaju.Sve ukupno ,sa izradom crteza i oradom sirovog aluminijuma je trajalo oko nedelju dana ali se isplatilo.(bar upola)! Sve to kod nas, ne mogu da verujem da je moguće. Kolika je vrednost, bar knjigovodstvena, mislim za suprugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan moze jedno pitanje,sve mi se svidja kako si uradio..a jel moze da se desi da se malo okrenu tu gde si ih zavio na fabricki nosac-to jest da kazem bolcni jesi li mozda nekako fiksirao ili je ostao Fi(krug)stegnut u stari nosac???msm ako nisi.drugarski savet i predlog,da se slucajno ne zakrene prilikom udara na rupu ili tako nesto mogao bih to cisto bzv jos da osiguras nekim srafom direktno kroz stari nosac i taj odlivak sto si pravio ili nekim malim stiftom...svidja mi se kako si napravio nego eto kao kolega predlazem savet cisto radi tebe iz sigurnosti.... ako razumes... meni se davno desilo na motoru(streetfight) da mi je volan proklizao na fabricke nosace(izlizali se nutovi)... inace svaka cast za ideju super izgleda a nadam se i koristi isto tako..pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 24, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Profi odradjeno, pedantno a pre svega ideja dobra. Još da nam odaš gde i ko radi pojedine operacije (ili je sve uradjeno na jednom mestu?), neki kontakt, bili bi zahvalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan moze jedno pitanje,sve mi se svidja kako si uradio..a jel moze da se desi da se malo okrenu tu gde si ih zavio na fabricki nosac-to jest da kazem bolcni jesi li mozda nekako fiksirao ili je ostao Fi(krug)stegnut u stari nosac???msm ako nisi.drugarski savet i predlog,da se slucajno ne zakrene prilikom udara na rupu ili tako nesto mogao bih to cisto bzv jos da osiguras nekim srafom direktno kroz stari nosac i taj odlivak sto si pravio ili nekim malim stiftom...svidja mi se kako si napravio nego eto kao kolega predlazem savet cisto radi tebe iz sigurnosti.... ako razumes... meni se davno desilo na motoru(streetfight) da mi je volan proklizao na fabricke nosace(izlizali se nutovi)... inace svaka cast za ideju super izgleda a nadam se i koristi isto tako..pozzz Hvala za predloge i sugestije ali smatram da nema potrebe da bilo sta busim i dodajem srafove itd.(nagrdjujem).Sve je sasvim cvrsto stegnuto,vodio sam racuna o zazorima pa sam i malo preterao tako da sad imam dovoljno lufta da mogu i da pretegnem nosace.Prvo sto sam uradio, po montazi distancera je neki,nazovi test, udaranja po volanu sa svih strana i nista nije mrdnulo a ako bude popustio na nekoj rupi,verovatno da ce to biti najmanja steta....pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Profi odradjeno, pedantno a pre svega ideja dobra. Još da nam odaš gde i ko radi pojedine operacije (ili je sve uradjeno na jednom mestu?), neki kontakt, bili bi zahvalni. sve kod mene na pp pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sajle jel dobacuju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan moze jedno pitanje,sve mi se svidja kako si uradio..a jel moze da se desi da se malo okrenu tu gde si ih zavio na fabricki nosac-to jest da kazem bolcni jesi li mozda nekako fiksirao ili je ostao Fi(krug)stegnut u stari nosac???msm ako nisi.drugarski savet i predlog,da se slucajno ne zakrene prilikom udara na rupu ili tako nesto mogao bih to cisto bzv jos da osiguras nekim srafom direktno kroz stari nosac i taj odlivak sto si pravio ili nekim malim stiftom...svidja mi se kako si napravio nego eto kao kolega predlazem savet cisto radi tebe iz sigurnosti.... ako razumes... meni se davno desilo na motoru(streetfight) da mi je volan proklizao na fabricke nosace(izlizali se nutovi)... inace svaka cast za ideju super izgleda a nadam se i koristi isto tako..pozzz Hvala za predloge i sugestije ali smatram da nema potrebe da bilo sta busim i dodajem srafove itd.(nagrdjujem).Sve je sasvim cvrsto stegnuto,vodio sam racuna o zazorima pa sam i malo preterao tako da sad imam dovoljno lufta da mogu i da pretegnem nosace.Prvo sto sam uradio, po montazi distancera je neki,nazovi test, udaranja po volanu sa svih strana i nista nije mrdnulo a ako bude popustio na nekoj rupi,verovatno da ce to biti najmanja steta....pozzz ok super...nego gde si kupio aluminijum ako nije tajna..moze u p.p da mi kazes?ja obicno tesko nadjem tako kad mi zatreba posebne dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A sajle jel dobacuju ? Da ,sajle dobacuju i to me je odusevilo.Mislio sam da cu morati da produzujem i crevo od kocnice ,medjutim sve je ko dupe na nosu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slicica: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi taj majstor uzeo da napravi samo dva gornja dela koja idu preko kormana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Mart 17, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako covek radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...