Jump to content

Moto Zajednica

Ugradnja distancera kormana na fazer-a 600 S '05

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS

Radjeno na cnc-u ,domaci aluminijum (marinijum) ,loksaza,peskiranje i na kraju prohromski srafovi da sve ulepsaju.Sve ukupno ,sa izradom crteza i oradom sirovog aluminijuma je trajalo oko nedelju dana ali se isplatilo.(bar upola)!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6543 postova
  • Motocikl: đački pešački

Radjeno na cnc-u ,domaci aluminijum (marinijum) ,loksaza,peskiranje i na kraju prohromski srafovi da sve ulepsaju.Sve ukupno ,sa izradom crteza i oradom sirovog aluminijuma je trajalo oko nedelju dana ali se isplatilo.(bar upola)!

Sve to kod nas, ne mogu da verujem da je moguće. Kolika je vrednost, bar knjigovodstvena, mislim za suprugu.:jee:

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

moze jedno pitanje,sve mi se svidja kako si uradio..a jel moze da se desi da se malo okrenu tu gde si ih zavio na fabricki nosac-to jest da kazem bolcni jesi li mozda nekako fiksirao ili je ostao Fi(krug)stegnut u stari nosac???msm ako nisi.drugarski savet i predlog,da se slucajno ne zakrene prilikom udara na rupu ili tako nesto mogao bih to cisto bzv jos da osiguras nekim srafom direktno kroz stari nosac i taj odlivak sto si pravio ili nekim malim stiftom...svidja mi se kako si napravio nego eto kao kolega predlazem savet cisto radi tebe iz sigurnosti.... ;) ako razumes...

meni se davno desilo na motoru(streetfight) da mi je volan proklizao na fabricke nosace(izlizali se nutovi)...

inace svaka cast za ideju super izgleda a nadam se i koristi isto tako..pozzz

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Profi odradjeno, pedantno a pre svega ideja dobra.:takoje:

Još da nam odaš gde i ko radi pojedine operacije (ili je sve uradjeno na jednom mestu?), neki kontakt, bili bi zahvalni.

moze jedno pitanje,sve mi se svidja kako si uradio..a jel moze da se desi da se malo okrenu tu gde si ih zavio na fabricki nosac-to jest da kazem bolcni jesi li mozda nekako fiksirao ili je ostao Fi(krug)stegnut u stari nosac???msm ako nisi.drugarski savet i predlog,da se slucajno ne zakrene prilikom udara na rupu ili tako nesto mogao bih to cisto bzv jos da osiguras nekim srafom direktno kroz stari nosac i taj odlivak sto si pravio ili nekim malim stiftom...svidja mi se kako si napravio nego eto kao kolega predlazem savet cisto radi tebe iz sigurnosti.... ;) ako razumes...

meni se davno desilo na motoru(streetfight) da mi je volan proklizao na fabricke nosace(izlizali se nutovi)...

Hvala za predloge i sugestije ali smatram da nema potrebe da bilo sta busim i dodajem srafove itd.(nagrdjujem).Sve je sasvim cvrsto stegnuto,vodio sam racuna o zazorima pa sam i malo preterao tako da sad imam dovoljno lufta da mogu i da pretegnem nosace.Prvo sto sam uradio, po montazi distancera je neki,nazovi test, udaranja po volanu sa svih strana i nista nije mrdnulo a ako bude popustio na nekoj rupi,verovatno da ce to biti najmanja steta....pozzz

• Podržavam 1

Profi odradjeno, pedantno a pre svega ideja dobra.:takoje:

Još da nam odaš gde i ko radi pojedine operacije (ili je sve uradjeno na jednom mestu?), neki kontakt, bili bi zahvalni.

sve kod mene na pp

pozdrav

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Hvala za predloge i sugestije ali smatram da nema potrebe da bilo sta busim i dodajem srafove itd.(nagrdjujem).Sve je sasvim cvrsto stegnuto,vodio sam racuna o zazorima pa sam i malo preterao tako da sad imam dovoljno lufta da mogu i da pretegnem nosace.Prvo sto sam uradio, po montazi distancera je neki,nazovi test, udaranja po volanu sa svih strana i nista nije mrdnulo a ako bude popustio na nekoj rupi,verovatno da ce to biti najmanja steta....pozzz

ok super...nego gde si kupio aluminijum ako nije tajna..moze u p.p da mi kazes?ja obicno tesko nadjem tako kad mi zatreba posebne dimenzije...

A sajle jel dobacuju ?

Da ,sajle dobacuju i to me je odusevilo.Mislio sam da cu morati da produzujem i crevo od kocnice ,medjutim sve je ko dupe na nosu...

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja