Dulence 96 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao drugu masinu za kupovinu pa ovaj ide .. kupljen od komsije i kolege Pera - S.Sto se tice ulaganja..moze a i ne mora,prednji disk ima jednu tacku (mozda 4x2 cm) gde je valjda kriv pa malo trese kad se koci ali ja sam tako presao vec 9k bez problema.Godiste je 99-to,presao nepunih 47k km.Cena 1000 eur.Tel 062 85 34 067 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog rezolucije..tek sad videh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Februar 21, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Realna cena, oticice brzo! Sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mislim da je cena realna i ok..videcemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lele..ako je i ovo mnogo onda nek truli :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...