filip357 6 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pretrazio ja ceo interenet i nikako da nadjem kalendar skupova za madjarsku pa molim za pomoc ako ima neko ko je upucen. takodje i za makedoniju,bosnu,hrvatsku... otisao bi se provozati al neznam ni kad ni gde. verujem da ima jos dosta takvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan http://wild.hu/usr_esemenyek.php?session= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan za jedan deo skupova u bosni ima u nasem kalendaru,mada se i za ostale tamo cuje na vreme,a za druge susedne drzave nema nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip357 6 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoci. moze i preporuka za neki dobar skup i zanimljiv put do istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 6, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je u Austriji neki dobar skup sada sam zaboravio kako se zove. Neko od upucenijih ce se setiti verovatno. Cuvo sam da bude ludilo i brdo motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 6, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je u Austriji neki dobar skup sada sam zaboravio kako se zove. Neko od upucenijih ce se setiti verovatno. Cuvo sam da bude ludilo i brdo motora. Da ne mislis mozda na Faaker See...Harley Davidson skup, ali bude 30-40% drugih motora. Prosle godine bilo oko 100000 motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 6, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan E to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaprinc 0 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Savage 650 , Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Faaker See Harley Davidson European Bike Week 2013 . Ove godine od 3-8. septembra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan za HR imas na www.motori.hr (nije reklama za sajt) pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan POzz, 1. Trebinje moto skup 2. Umag Moto skup 3. Faaker See European Bike show , dominiraju HD motorcikli ali takodje svih ostalih oblika namena i velichina motorcikala ima na pretek .. Vrlo interesantan skup ... U svakom sluchaju , o ova tri skupa vredi razmishljati i koja se mogu isplanirati za lep provod i uzhivanje .. Chak mozesh sva tri da posetish u jednoj godini , Umag u Maju Trebinje mislim Juli Faaker See Septembar .. Ljuti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Mart 9, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко ишао у Мађарску на скупове и ако јесте где? Какви су утисци? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je u Austriji neki dobar skup sada sam zaboravio kako se zove. Neko od upucenijih ce se setiti verovatno. Cuvo sam da bude ludilo i brdo motora. Da ne mislis mozda na Faaker See...Harley Davidson skup, ali bude 30-40% drugih motora. Prosle godine bilo oko 100000 motora. 100.000 Da nisi malo preterao? možda 10.000, mada je i to puno ali ajde. Bajkaeri su to. To je sve ludo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 10, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam preterao...u sustini ih nisam brojao, ali to je objavljena informacija....pa neka je samo upola tacno. Inace, nije moguce ni zamisliti kako to izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BMW - Motorrad Days 2013 / Garmisch Patenkirchen / Germany / 05.07. - 07.07.2013 http://www.gapa.de/BMW_motorbike_days Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam preterao...u sustini ih nisam brojao, ali to je objavljena informacija....pa neka je samo upola tacno. Inace, nije moguce ni zamisliti kako to izgleda. European Bikeweek 2013 / 16. Harley Davidson European Bikeweek / Faaker See / 03.09. - 08.09.2013 http://www.harleysit...aak-am-see-2013 http://www.youtube.com/watch?v=TmNLzJqjSTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je u Austriji neki dobar skup sada sam zaboravio kako se zove. Neko od upucenijih ce se setiti verovatno. Cuvo sam da bude ludilo i brdo motora. Da ne mislis mozda na Faaker See...Harley Davidson skup, ali bude 30-40% drugih motora. Prosle godine bilo oko 100000 motora. Slike su napravljene sa istog mesta ali različitih godina....... 100.000 Da nisi malo preterao? možda 10.000, mada je i to puno ali ajde. Bajkaeri su to. To je sve ludo Doktor nije preterao,pogledaj slike,ovakva je gužva oko celog jezera,a i veća na pojedinim mestima,pa ti sada vidi koliko je to bajkova i bajkera,a tek kibicera....... Slike su snimljene sa istog mesta ali različitih godina,gužva je neopisiva. Nije to jedini skup gde ima toliko bajkera,pre nekoliko godina sam bio na motoskupu u Portugalu,MK Faro to organizuje.Po rečima predsednika kluba,bilo je oko 70 000 motora,preko 100 000 bajkera,to traje 7 dana.Nagradu za najbrojniji motoklub je dobio klub iz Španije koji je je došao sa 6000 svojih članova......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 11, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. to me greje za ovu godinu. Stvrano pozdravljam otvaranje ovakve teme. Da znamo gde šta ima interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosukiii 4 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad ! Posle ovih fotki i snimaka OCU I JA TAMO OVE GODINE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Mart 20, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко ишао у Мађарску на скупове и ако јесте где? Какви су утисци? moto skup Balaton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Haker 4 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Triumph Daytona 675 08 Prijavi odgovor kao problematičan POzz, 1. Trebinje moto skup 2. Umag Moto skup 3. Faaker See European Bike show , dominiraju HD motorcikli ali takodje svih ostalih oblika namena i velichina motorcikala ima na pretek .. Vrlo interesantan skup ... U svakom sluchaju , o ova tri skupa vredi razmishljati i koja se mogu isplanirati za lep provod i uzhivanje .. Chak mozesh sva tri da posetish u jednoj godini , Umag u Maju Trebinje mislim Juli Faaker See Septembar .. Ljuti Trebinje je Jun ne Jul bio prosle godine i super se proveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 1, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 32η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 20-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ovogodišnji PANHELLENIC moto susret će se održati 20-24 juna u mestu Nestorio na severu Grčke. Evo podataka o tom mestu na vikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Nestorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 2, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 32η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 20-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ovogodišnji PANHELLENIC moto susret će se održati 20-24 juna u mestu Nestorio na severu Grčke. Evo podataka o tom mestu na vikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Nestorio Zaboravih da dodam da se istog vikenda, nedaleko odatle (Kastoria, 28km) održava i enduro trka (2013 Maxxis FIM Enduro World Championship - GP of Greece) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano Maj 8, 2013 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi u Madjarsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih mozda u Madjarsku. Zavisi od datuma, kad je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...