SrdjanTT 114 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupis u motobox-u taj komplet i ne mislis.... Lepo ti kaze drumskalisica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 13, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima , lepa tema vezana za lezaje mislim da niko nije pomenu da na trzistu postoje i kopije lezaja nekih brendiranih proizvodjaca , postoje lezaji istog brenda pr. skf a razlicitog kvaliteta primer lezaj 25x62x12 moze da kosta 50evra, 14 evra ,30 evra itd.razlika je u njegovom kvalitetu ja imam kod sebe cetiri komada istih su dimenzija ali razlicit je kvalitet jedan je sviden drugi italy treci germany i cetvrti france. Svedski i Nemacki su lepo obradjeni glatki sijaju a ovi drugi ne. Bugarski lezaji su srednjeg kvaliteta mislim skf . Nemci rade najbolje lezaje skf odlicnog kvaliteta . Vrhunski lezaji su i Koyo i Timken torington. kvalitet lezaja odredjuje cenu lezaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Novembar 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Timken, Koyo Fag, Ina NSK su isto fini lezajevi za razumne pare. Od semeringa, corteco, victor reinz (mada mislim da oni idu samo kao rezervni delovi.) Sa SKF semerinzima nisam imao neka lepa iskustva. Mada javice se neko kome mnogo vise koamda prolazi kroz ruke Promenio Novembar 13, 2021 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 13, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i meni su preporučivali KOYO. Ima ona firma VTL, na novosadskom, dobro su snabdeveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...