Jump to content

Moto Zajednica

Biker Boy_96

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Biker Boy_96's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel bolje da uzmem sa prozorima klip ili bez? Koja je razlika?
  2. Zvao sam MR i dogovorio sam se. Rekli su mi da dodjem sa cilindrom i klipom. Hteo sam da vas pitam,po beogradu...gde mogu da nadjem te PROX klipove? Ja sam inace iz Panceva,sve sto sam uzimao uvek su mi slali iz Vojvnodine pa zbog toga nzm radnje po Beogradu. Inace,sutra planiram da idem...pa usput da uzmem negde klip,da ne bih cekao ponedeljak da mi salju oni,bla,bla... Hvala na odgovoru
  3. Zanima me,da li imate nekog da mi preporucite ko stvarno dobro razbusuje cilindre i ko ima koliko toliko savremenu opremu,novije masine za razbusivanje i sve to? Ne bih da dam nekome i da mi ne odradi kako treba, Hvala
  4. Ljudi,treba mi pomoc....nisam nasao nista i dalje... POzdrav!
  5. - Trazim po netu,ne mogu nigde da nadjem....da li zna neko,gde mogu da nadjem dve KVALITENIJE karike 40,2 x 1,2mm? - Inace,vozim Yamahu TZR 50 sa Minralli am6 masinom.... - Hvala na pomoci. Milos
  6. Hvala ti na savetima. A da li mogu ja da kupim samo karike,da li ima da se nadju za taj moj klip....a da ne na rucujem iz YAMAHE? posto tamo samo dve karike su 42e i jos + mora da se ceka oko 20ak dana... Gde da pogledam da li imaju?
  7. Aham,hvala. Buni me to jer je drugar uzimao klip za njegov skuter marke "prox" i pise made in italy. Ja sam veceras trazio i nasao njihov sajt,pise adresa da je Netherland. o.O To mi je malo cudno. Inace,motor je Yamaha TZR 50 ,Minarelli am6 masina. Na mom motoru je fabricki 40,2.
  8. Hteo sam da vas pitam,kakva iskustva ste imali sa klipovima marke "prox" ? Ko ih pravi,kako su se pokazali i sve to? Hteo bih da razbusim cilindar sa farbrickih 40,2mm i da ubacim klip sa karikama marke "prox" 41mm . Inace,vozim Minarelli am6 masinu sto ide u Yamahe TZR,Aprilie RS,Derbi itd.... Hvala Ovo sam nasao: http://shop.motobike.rs/MOTOCIKLI/APRILIA-RS/KLIPOVI/Klip-Aprilia-RS-50-AM6-Yamaha-TZR-50-41x12-PROX-kpl/prod_13484.html
  9. Zvao sam malo pre ASTRID,imaju 580 dinara je lezaj. Videcu kad skinem zamajac,koji mi semerinzi dodju....da pocnem i njih da trazim. Imaju u motoboxu ono komplet od 2800 dinara,ali to mi dodje skupo kad uporedim koliko je KOYO lezaj. Ispadne mi samo dva semeringa 1600 dinara sto je mnogo po nemoj mojoj proceni. Sta vi mislite?
  10. Hvala drugari puno,pomogli ste mi i definitivno sam odlucio za KOYO lezaje. Videcu sutra da nazovem Astrid,zvao sam Optimu danas i imaju samo jedan komad sto im je ostao KOYO 6303 c3 po ceni od 503 dinara. U MotoBox-u mi traze 2.730 dinara za komplet dva lezaja KOYO 6303 c3 i dva semeringa Corteco. Jos malo cu pogledati. Sto se tice marke "corteco" semeringa,kako su se oni pokazali?
  11. Hvala,hvala! Znaci definitivno KOYO
  12. Jel ima bas takav artikal sa lezajevima i semerinzima u setu ili da ih nazovem ja i da ih pitam? Mislio sam ako imas link bas od tog seta...da vidim. Hvala..
  13. Hvala svima! Videcu jos malo da se raspitam.......ali najverovatnije cu uzeti KOYO. Nzm,neki covek iz subotice mi trazi za KOYO lezajeve 15e po komadu,nzm da li je puno to?
  14. Hvala druze. Jel mozes da mi das link,ja trazio danas ali ne mogu da nadjem nesto....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja