b2man 236 Napisano Februar 19, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koriscen regularan (uz njega idu papiri - uputstvo) ocuvan 250e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiiiiii, kakvo čudo...kao svemurski brod! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: :ooo: :ooo: :grr: :grr: :grr: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Polovan skuplji nego nov. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Polovan skuplji nego nov. Hmmm, gde si nasao za te parice? Ja mislim da je cena novog oko 50.000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Februar 19, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan SUUNTO CORE ALL BLACK evo ovde 300e 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 19, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je vec 4. suunto sat i sa njima sam uvek bio zadovoljan. sad se pojavio jedan jos primamljiviji od ovoga. izvinjenje ovome odozgo sto kaze da je polovno skuplje nego novo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan 185e novo, ako nema ko da ti kupi ima ko da donese, znaci nece biti sve ukupno 250e - nov, nemoj meni da se izvinjavas izvini se onima koji bi ga kupili od tebe kolege na forumu za vise para nego sto kosta nov. 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan evo ih iskusni poznavaoci satova i cena a u svojoj kolekciji imaju jedan casio i jedan Q&Q 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 20, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo ih iskusni poznavaoci satova i cena a u svojoj kolekciji imaju jedan casio i jedan Q&Q jel se secate one pesme: "...a ja kazem A, a gde je Amerika..." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma batalite prepucavanje, imam ja konkretno pitanje Jel može zamena za građevinski materijal? Imam neke fert gredice kod komšije, pa rekoh da trampimo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan evo ih iskusni poznavaoci satova i cena a u svojoj kolekciji imaju jedan casio i jedan Q&Q elem, pogodio si samo za casio, bravo! 3x Nautica 1x Casio ProTrek 1x Swatch Chrome 1x Constantin Vacheron replica 2x Fossil 1x Keneth cole 1x Diesel 1x Tissot t-touch 1x Police 1x Calvin Klein i jos par... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 20, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma batalite prepucavanje, imam ja konkretno pitanje Jel može zamena za građevinski materijal? Imam neke fert gredice kod komšije, pa rekoh da trampimo? cekaj, nudis mi marnute f. gredice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma batalite prepucavanje, imam ja konkretno pitanje Jel može zamena za građevinski materijal? Imam neke fert gredice kod komšije, pa rekoh da trampimo? cekaj, nudis mi marnute f. gredice? Nemam pojma odakle komšiji te gredice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 20, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ček, jel su to one 'toblerone'? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa ovo stvarno vise ne lici na "onaj" forum... Sad ste poceli i da se hvalite ko sta poseduje, da se prepucavate oko gluposti i sl.? Neverovatno... Elem, najniza cena za ovakav isti Suunto Core all black, kada sam ja prosle godine gledao da uzmem, bila je 259e, i to u Sloveniji ( naravno, plus troskovi dostave, carina porez, ili da donese neko iz Ljubljane ), a u Beosportu je tada bio 32500 din. Inace, cuo sam da je sada u Beosportu jos skuplji. U svakom slucaju, ovaj sat je specifican, sa specificnim funkcijama koje mnogima i ne trebaju, a za neke ljude garantujem da ni ne znaju sta je to i kako se koristi . Dakle, time se i smanjuje krug interesenata. Naravno, moze za svakodnevno nosenje, ali nije mu to primarna namena. U svakom slucaju njegova cena ( podrazumevam cenu u radnji, ne ovu o kojoj se polemise ) opravdava njegove mogucnosti. Opet ponavljam, kome tako nesto treba. Nekome bukvalno Storm alarm, kompas ili barometar mogu u odredjenim (ne)prilikama spasiti glavu. Kolega na forumu je postavio oglas, stavio "svoju" cenu tj. procenio predmet koji prodaje na onoliko koliko smatra da vredi u takvom stanju, i to je to. Kome treba i kome se svidja stanje, dace toliko novca, a kome ne treba - najbolje da bez razloga ne provocira i ne podstice nemire na forumu. Zivi bili! 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj šta fali Casio satovima? Mada se ja nebih hvalio VC kopijom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 20, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja sta im fali i sam nosim jedan. Edifice serija najbolja za placeno=ulozeno, bolje cu nositi pravi casio nego krs kopiju rolexa, tag hauera i drugih gluposti koje mozete naci na KP... Evo mog Casia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Februar 20, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj šta fali Casio satovima? Mada se ja nebih hvalio VC kopijom... Ne fali nista. Covek prodaje sat iz naslova, pa bi o tome i valjalo da se diskutuje u ovoj temi. Imate opste teme, pa tamo diskutujte ko se bolje razume, sta kome fali, ciji je veci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Glupa diskusija, sve informacije o ovom Suuntu su tu, pa nek sami odluče Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 20, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mene je spasio kad mi se pokvario altmetar na f16,nisam ni znao da sam na 35000 da ne pogledah na ruku... soory za off.Ovo jeodlican sat,ali kao sto rece kolega,samo za onoga kome su potrebne neke od tih funkcija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14476 Napisano Februar 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://www.beosport.com/internet-prodaja/brendovi/9-suunto/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 20, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan elem, pogodio si samo za casio, bravo! 3x Nautica 1x Casio ProTrek 1x Swatch Chrome 1x Constantin Vacheron replica 2x Fossil 1x Keneth cole 1x Diesel 1x Tissot t-touch 1x Police 1x Calvin Klein i jos par... Moram dati +. Pa sta si ti nabrojao sve modne satove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Modni ili kakvi god, nabrojao ono sto imam i svaki je do jaja, mnogi nemaju ni za jedan a ja nemam toliko da pravim kolekciju sa satovima od 10.000e+ Tako da uzivam u onome sto imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan C c c c...u šta se pretvori komentarisanje skoro svakog, naizgled bezazlenog, oglasa na našem malom forumu Tamam zaključaše admini onu sprdnju na oglasu za MZ R, kad ovde još veća zabava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...