Scarface 0 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nisam odavno otvarao temu jer nije bilo potrebe, al sad sam morao,jer moj cale, bivsi bajker(vozio Vespu i Kawu zzr200) se nalozio na Africu Twin 650. Oglas sam mu krisom pokazao na motoberzi, i odusevio ga je motor,bar sa slika. Evo link http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=5863&trazi=1&ur=1&model=0&tip=africa&m=Honda-Africa-Twin-650 Motor je 1990. godiste, kilometraza nije pominjana... E sad, zanima me okretnost motora u gradu, da li je prevelik za gradske guzve, da li je pogodan za neko duze putovanje, i kakav je u OFF-ROAD voznji.Takodje me zanimaju rezervni delovi,potrosnja,da li je motor prestar, iskustva i takve stvari. EDIT: Da li je velika razlika izmedju 650-ice i 750-ice??? Znam da je motor legendaran i da je bilo mnooogooo price o ovom motoru, ali voleo bih da vlasnici i oni koji su ga probali kazu svoje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, zanima me okretnost motora u gradu, da li je prevelik za gradske guzve, da li je pogodan za neko duze putovanje, i kakav je u OFF-ROAD voznji.Takodje me zanimaju rezervni delovi,potrosnja,da li je motor prestar, iskustva i takve stvari. Africa se vozi bukvalno kao bicikl.Ima dovoljno konjica da povuce vozaca,suvozaca i sooooolidan teret.Inace,motor je i pravljen za off road i duza putovanja,tako da je,kako ti kazes-pogodan (nemoj bukvalno da me shvatis,nije krosaljka,neki KTM ili Suzuki DRZ,pa da sa njim izvodis razne akrobacije,ali mu je "put van puta" jaca strana).Ima V-Twin agregat koji dosta prelazi,tesko se kvari,nije PRESTAR motor,a potrosnja mu je u granicama normale (po pricama mog prijatelja koji je vozi,potrosnja se krece od 5,5-7L/100km,sve zavisi od rezima voznje i tereta).Naravno,pricam ti o modelu 650,koji ti je u ponudi,i za koji znam. Inace,on bi da proda svoju,ako si zainteresovan,pusti PP. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad, zanima me okretnost motora u gradu, da li je prevelik za gradske guzve, da li je pogodan za neko duze putovanje, i kakav je u OFF-ROAD voznji.Takodje me zanimaju rezervni delovi,potrosnja,da li je motor prestar, iskustva i takve stvari. Africa se vozi bukvalno kao bicikl.Ima dovoljno konjica da povuce vozaca,suvozaca i sooooolidan teret.Inace,motor je i pravljen za off road i duza putovanja,tako da je,kako ti kazes-pogodan (nemoj bukvalno da me shvatis,nije krosaljka,neki KTM ili Suzuki DRZ,pa da sa njim izvodis razne akrobacije,ali mu je "put van puta" jaca strana).Ima V-Twin agregat koji dosta prelazi,tesko se kvari,nije PRESTAR motor,a potrosnja mu je u granicama normale (po pricama mog prijatelja koji je vozi,potrosnja se krece od 5,5-7L/100km,sve zavisi od rezima voznje i tereta).Naravno,pricam ti o modelu 650,koji ti je u ponudi,i za koji znam. Inace,on bi da proda svoju,ako si zainteresovan,pusti PP. Pozdrav. Naravno, ne ekstremni off road, samo mi je vazno da mogu s njim do vinograda, gde putevi nisu bas idealni. Da li je velika razlika izmedju 750 i 650, cini mi se da bi caletu , a i meni najvise odgovarala 650, zanimaju me vasa misljenja, predlozi??? I zanima me servis i kakvo je stanje sa delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u kilazi jedno 17 kila ako se dobro secam da je lalajko nesto pominjao,i nekoliko konjica vise,tako da mu dodje na slicno,opet ima slican odnos kg/ks,jedino ako ti caletu znaci mladji motor a i ima ga dovoljno da moze da se izbori sa 250-ak kila teskom azdajom... onda neka doda jok koju stoju i nek uzme RD04,ili cak RD07 (ja ne bih inace)! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u kilazi jedno 17 kila ako se dobro secam da je lalajko nesto pominjao,i nekoliko konjica vise,tako da mu dodje na slicno,opet ima slican odnos kg/ks,jedino ako ti caletu znaci mladji motor a i ima ga dovoljno da moze da se izbori sa 250-ak kila teskom azdajom... onda neka doda jok koju stoju i nek uzme RD04,ili cak RD07 (ja ne bih inace)! Pozdrav A izvini, koja je razlika izmedju RD04 i RD07??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me secanje sluzi jedna od bitnijih izmena je dodavanje jos jednog diska napred,dodavanje jos kojeg kila,promena zemlje sklapanja ako se ne varam,neki kazu da je sa tim doslo i do pogorsanja kvaliteta ali to ne bih znao... uostalom nek pogleda ovaj link dole pa nek odluci,a kad odluci nek pretrazi oglase jer ima jedna prelepa RD04 kod forumasa gordanmg,i jedna RD07 kod forumasa Misirac,ovu drugu sam cak i video uzivo kad je dolazio kod mene i stvarno je ekstra ocuvana! http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, prenecu mu ovo... Hvala puno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me secanje sluzi jedna od bitnijih izmena je dodavanje jos jednog diska napred,dodavanje jos kojeg kila,promena zemlje sklapanja ako se ne varam,neki kazu da je sa tim doslo i do pogorsanja kvaliteta ali to ne bih znao... uostalom nek pogleda ovaj link dole pa nek odluci,a kad odluci nek pretrazi oglase jer ima jedna prelepa RD04 kod forumasa gordanmg,i jedna RD07 kod forumasa Misirac,ovu drugu sam cak i video uzivo kad je dolazio kod mene i stvarno je ekstra ocuvana! http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Pozdrav Netacno u potpunosti!!! Razlika izmedju RO04 i RD07 je ogromna. Ram, mesto filtera za vazduh, rezervoar, plastike, potpuno drugaciji motor... Imas na internetu jako puno stranica o istoriji AT pa lako mozes da nadjes koje su sve razlike... RD03 ima jedan a RD04 dva diska. Sve Africe Twin su MADE IN JAPAN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kako to"netacno u potpunosti!!!!!"a onda navedes sve sto sam i ja i jos dodas par stvari (jos sam ja napisao bitnije izmene,a sumnjam da je mesto za filter za vazduh i malo nasminkane plastike nesto jako bitno za funkcionalnost motora) sta je tu netacno u potpunosti kad si se nadovezao na ono sto sam rekao!? A negde sam citao da su sve 650-ke pravljene u Japanu,a ostale u Evropi,ako to nije tacno to onda nije neka moja izmisljotina nego sam tako procitao na par mesta,isto tako i za Transalp-a,i mnogi komentari vlasnika kazu da su bili zadovoljniji sa RD04 Afrikama,i na nekoliko sajtova o motorima gde se dodaje rejting motorima,Afrike RD03 i RD04 imaju veci koeficijent pouzdanosti tako da ja nista ne lupam napamet nesto sto sam sanjao da je tako nego pisem ono sto sam cuo iz iskustava ljudi koji su ih imali!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A izvini, koja je razlika izmedju RD04 i RD07??? Koliko me secanje sluzi jedna od bitnijih izmena je dodavanje jos jednog diska napred,dodavanje jos kojeg kila,promena zemlje sklapanja ako se ne varam,neki kazu da je sa tim doslo i do pogorsanja kvaliteta ali to ne bih znao... uostalom nek pogleda ovaj link dole pa nek odluci,a kad odluci nek pretrazi oglase jer ima jedna prelepa RD04 kod forumasa gordanmg,i jedna RD07 kod forumasa Misirac,ovu drugu sam cak i video uzivo kad je dolazio kod mene i stvarno je ekstra ocuvana! http://www.motorcyclespecs.co.za/bikes/Honda%204.htm Pozdrav prvo boldirano: to je razlika izmedju RD03 i RD04, dakle netacno si rekao drugo boldirano: RD07 ima 205kg a RD04 ima 110kg, tako da nije dodato par kila, nego oduzeto trece boldirano: opet netacno. Trans Alp je premesten ali ne znam koje godine. Moja africa je 2003 god. znaci poslednja i MADE IN JAPAN je. sve su pravljene u Japanu. Eto, sve sto si reko je netacno Nemoj se srditi, nisam imao lose namere. Samo da decko ne bude pogresno informisan. a sad poslednji tvoj post Kako to"netacno u potpunosti!!!!!"a onda navedes sve sto sam i ja i jos dodas par stvari (jos sam ja napisao bitnije izmene,a sumnjam da je mesto za filter za vazduh i malo nasminkane plastike nesto jako bitno za funkcionalnost motora) sta je tu netacno u potpunosti kad si se nadovezao na ono sto sam rekao!? A negde sam citao da su sve 650-ke pravljene u Japanu,a ostale u Evropi,ako to nije tacno to onda nije neka moja izmisljotina nego sam tako procitao na par mesta,isto tako i za Transalp-a,i mnogi komentari vlasnika kazu da su bili zadovoljniji sa RD04 Afrikama,i na nekoliko sajtova o motorima gde se dodaje rejting motorima,Afrike RD03 i RD04 imaju veci koeficijent pouzdanosti tako da ja nista ne lupam napamet nesto sto sam sanjao da je tako nego pisem ono sto sam cuo iz iskustava ljudi koji su ih imali!! Pozdrav Ja nista nisam naveo kao i ti, niti sam se nadovezao na nesto, jer sve sto si ti naveo je netacno. Ti si napisao BITNIJE izmene, a nisi pomenuo da je promenjen RAM motorcikla, i jos PUNO, PUNO toga!!! Plastike nisu nasmikane, nego su skroz drugacije. Meni je npr, mesto filtera za vazduh bitno, jbg. Prelistaj net, pa ces videti da sam u pravu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a bre nemo se svadjate oko gluposti...lomnica kad dolazis na pice u svilajnac i da vidis pravu makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a bre nemo se svadjate oko gluposti...lomnica kad dolazis na pice u svilajnac i da vidis pravu makinu Ja ne vidim nikakvu svadju. Samo diskutujemo, a to je smisao postojanja foruma. Zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ljudi,taman posla da se svadjamo,ja nisam nista lose mislio,niti sam ovo njegovo shvatio kao neki zacetak svadje,covek ima Afriku i prica isto iz iskustva kao sto sam ja citao iskustva drugih jer nemam :'( Afriku (zaseo sam na Transalp-a kao najblizeg rodju,privremeno) nego sam napisao to za disk,jer se vidi iz aviona,za dodavanje kilaze sam citao da je razlika + 5 ili 8 kila bas zbog jos jednog diska i sta znam cega,a da je tek RD07a (ili A) dobila facelift,hteo sam da napisem i to za ram ali sam zaboravio,jer citam onu temu na ADVR-u o modovanju Transalp-a gde stalno pominju da pasuje"to i to"od Afrika RD03 i RD04 jer je kasnije promenjen ram i ne pasuju vise"srafovi"od delova jednog i drugog,sto me uopste ne cudi jer je Transalp od modela 650 krenuo nekom cudnom putanjom,sad je sa modelom 700 postao ono sto i SUV,samo po nazivu Enduro kao sto se SUV samo zove dzip,a veze sa offroad voznjom nema,no to je vec tema za Transalp!! Naravno jedno je citati nesto a drugo je uveriti se licno,drago mi je sto su Afrike RD07 i RD07a (ili A) dobile konacno liposukciju,trebalo je to 750-ki jos kako,i stvarno mi je jedan od najlepsih motora,mada mi se nesto vise svidja RD03,ne znam ni sam zasto,video sam uzivo i RD03 i RD04 i RD07,i nekako mi je naj bas rodonacelnik imena,nekako mi izgleda najrobusnije (bez uvrede,i ostale su prave ekstra Enduro Honde ali RD03 ipak"ima nesto"u odnosu na RD07 recimo,sto je izdvaja u mojim ocima) tako da ostane na tome da sam polovicno u pravu,polovicno nisam,hvala tebi sto si mi razjasnio sta je mit a sta istina,stvarno sam mnogo citao o Hondinim Enduro motorima 90-ih ali kao sto vidis na svasta moze da se naidje,a najcesce su greske dosad bile sto se tice kilaze i konjaze!!Evo i tebi se omaklo,sumnjam da RD07 ima 105kg! Bokiilic (izgleda da smo prezimenjaci),docicu uskoro tamo,videcu da za vikend ubedim verenicu da odemo konacno u taj Si na najbolju picu na svetu,a ako nece ona dolazi mi burazer iz Svice onaj tamo vikend pa cu da vodim njega i javicu se kad stignem da odemo na pice! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan jes, omasio sam, napisao sam 110 umesto 210 I meni se RD03 neopisivo svidja i voleo bih da imam jednu, da stoji u garazi i nikada da je ne prodam. Samo da je gledam i provozam sa vremena na vremem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Uh to i ja planiram,ovaj Transalp je bas ono... robustan,ti prvi su i najlepsi,vec model 650 mi se ne svidja,700 je propast,ali i ovaj opet,ma koliko mi se svideo,nije bas potpuno po mom ukusu,ipak RD03 ima neki smek,oni dupli farovi,ogroman rezervoar,cak i potpisi radnika koji su ga sklapali... itd,itt,pa necu zaliti love da kupim jednu i da mi stoji ZAUVEK kod mene,mozda cak,ako me posluze finansije,u sledecih par godina napravim i mini muzej Afrika,da imam svaki model dok se jos mogu naci sve! Ja sam se zeznuo sto nisam uzeo onu 650-ku kad sam upoznao lalajka i covek mi lepo preporuci jednu,ja rekoh sacekaj desetak dana da skupim jos love (tad sam planirao da uzmem ovog Transalp-a dok je Afrika bila celo kilo eura skuplja,a toliko nisam imao odmah) i nije proslo ni nekoliko dana i dodje najzli da se pohvali da je on kupio tu Afriku koju mi je lalajko preporucio,bilo mi je krivo ali sta cu,sad skupljam sve zivo o njima i nadam se da uskoro,bar do sezone 2009-e,postanem vlasnik bar jedne! U medjuvremenu bih voleo da saznam zasto 750-ke imaju nize ocene za pouzdanost,pogotovo RD07 i RD07a (ili A?),nesto se pise o meracima goriva koji brzo riknu a nemaju da se kupe,ili dolaze sa rezervoarom ili tako nesto,i da imaju problema sa pumpom za gorivo,neki su ih menjali i po 3 komada za nekih 5-6 godina,kao i problemi sa zadnjom viljuskom,pa ako znas objasni mi/nam malo opsirnije zasto je to tako i sta je tacno problem sa tim delovima,zasto se te mane ne pominju i za RD03 model koji je dosta bolje ocenjen!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Decembar 12, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu bih voleo da saznam zasto 750-ke imaju nize ocene za pouzdanost,pogotovo RD07 i RD07a (ili A?),nesto se pise o meracima goriva koji brzo riknu a nemaju da se kupe,ili dolaze sa rezervoarom ili tako nesto,i da imaju problema sa pumpom za gorivo,neki su ih menjali i po 3 komada za nekih 5-6 godina,kao i problemi sa zadnjom viljuskom,pa ako znas objasni mi/nam malo opsirnije zasto je to tako i sta je tacno problem sa tim delovima,zasto se te mane ne pominju i za RD03 model koji je dosta bolje ocenjen!? Pozdrav RD07 (svi modeli) nema nikakav problem sa senzorom za gorivo, zato sto ga jednostavno-nema! RD03 i RD04 su imale identicne "sisteme" za gorivo, sa dve slavinice sa obe strane motora, a bez polozaja REZERVA. Zato su imale svetlosno upozorenje, ZUTA sijalica se palila na oko 7 litara, a CRVENA na 4 litra. Moram da pomenem da su ovi senzori (koji se nalaze sa donje strane rezervoara, u onim dzepovima) prilicno skupi, oko 80e pa ih ljudi retko kad menjaju. RD07 ima samo jednu slavinu za gorivo i ona ima polozaj REZERVA, ali zato nema sijalice za indikaciju, a ni senzora koji ih pale. Kazu da je to jedan od mogucih razloga za cest kvar pumpi za gorivo na RD07 modelima, jer zbog nepostojanja svetlosnnog upozorenja motor lako ostaje bez goriva. Nije problem prebaciti slavinicu na REZERVA i nastaviti voznju do pumpe, ali je problem sto se dogodi u kratkom vremenskom periodu da pumpa radi a da goriva nema. U tim trenucima dolazi do jakog ostecivanja kontakata u pumpi, a samim tim i skracivanja radnog veka. U principu, na kvarove pumpi su se zalili samo oni vozaci koji su cesto ostajali bez goriva. Inace, ako pumpa stane, moze se jednostavno premostiti cevcicom, po uslovom da u rezervoaru ima dovoljno goriva da prirodnim padom stigne do karburatora. Na RD03 nisu uoceni problemi sa pumpom za gorivo, bar ne u toj meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na RD04 ne puca gepek kao na RD07 jer je od kovanice, pojavom GPS-a trip kompjuter gubi smisao jer samo otežava prednji i onako preopterećeni deo motora. RD07 ima manje čuke, nema senzor za gorivo, oblik rezervoara je plići u delu za kolena pa je i manja zaštita od vetra, tvrdje je sedište... Sve to pada u vodu kad odete do Touratec prodavnice i uradite male prepravke GRRRRRR!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 13, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan LJudi hvala vam na jasnim i dobrim odgovorima. Izgleda da je ipak RD03 Africa koja mi(i mom caletu) odgovara, sa obzirom da sam skupljam pare(sa 16. godina) ova Hondica mi najvise odgovara i u finansijskom smislu , i po njenim osobinama. Caleta samo brine godiste motora koje je 1990. tako da mu non-stop objasnjavam i pokazujem ovo sto ste mi vi ovde, i Lalajko preko PP-a napisali, i nadam se da ce se i on "otvoriti "kad ga budem uverio ;D. Hvala ponovo, nadam se da cu pazariti nesto ove zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sa svakom će da se navoza, RD03 ima po meni naj ergonomičniji agregat i ako nema reli afinitete o drugome ne treba ni da razmišlja. Neko je naveo da je potrošnja od 5,5L pa do 7, e pa ja sam moj motor letos cepao ibarskom do mora koliko god je moglo i prosečna potrošnja je bila 4,9L a Pedji na Hondi XL600 4,6L. Dakle Rudnik - Ulcinj - 6h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Decembar 13, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa svakom će da se navoza, RD03 ima po meni naj ergonomičniji agregat i ako nema reli afinitete o drugome ne treba ni da razmišlja. Mozes li da pojasnis ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sa svakom će da se navoza, RD03 ima po meni naj ergonomičniji agregat i ako nema reli afinitete o drugome ne treba ni da razmišlja. Neko je naveo da je potrošnja od 5,5L pa do 7, e pa ja sam moj motor letos cepao ibarskom do mora koliko god je moglo i prosečna potrošnja je bila 4,9L a Pedji na Hondi XL600 4,6L. Dakle Rudnik - Ulcinj - 6h ;D uuuuuuuuuu al si ga pocepoooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sa svakom će da se navoza, RD03 ima po meni naj ergonomičniji agregat i ako nema reli afinitete o drugome ne treba ni da razmišlja. Mozes li da pojasnis ovo? Meni lično RD03 je slaba za divljanje, i kad nabodem prednju uvija se viljuška kao i na svakom sistemu sa jedim diskom, sve ostalo je vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Decembar 14, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za to si u pravu. Mada, za podlogu za koju je pravljen ima dovoljno dobre kocnice. Cak i njegov direktan predak NXR750 ima jedan disk napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Za to si u pravu. Mada, za podlogu za koju je pravljen ima dovoljno dobre kocnice. Cak i njegov direktan predak NXR750 ima jedan disk napred. Ima ona odlične kočnice a i manje košta kad dodje do zamene. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...