Djordje.Rad 274 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova svecica bila na onom DKW-u koji sam doneo kuci...eto, radi bobber na KLG svecicu k'o blesav... Zna li neko za tu marku i ima li negde da se kupe nove? "Bosna" svecice su radjene po KLG licenci... cak su im i oznake bile iste F100 "Bosna" = F100 "KLG" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova svecica bila na onom DKW-u koji sam doneo kuci...eto, radi bobber na KLG svecicu k'o blesav... Zna li neko za tu marku i ima li negde da se kupe nove? "Bosna" svecice su radjene po KLG licenci... cak su im i oznake bile iste F100 "Bosna" = F100 "KLG" ....i sasvim su OK...posle tridesetak godina korišćenja istih mogu reći da uvek rađe kupim ''bosnu'' nego neku ''firmiranu'' - usto je i jeftinija .... eh tako sam i ja mislio pa sam uzo kod lege jednu denso iridium svijecicu i od tada se vozim ko kralj i vec sam i zaboravio da mi motor uopce ima svjecicu. neki su vidjeli kako mi izgleda svijecica u kisacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan kod nas oko 100-150 kn znaci 15-20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 8, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A ''bosna'' košta 50 dinara (0,5 eura)....a ja vozim jawu staru 20 godina...mislim da bi mi dve takve svećice predstavljale ozbiljnu investiciju ;D... Da je neki ''ozbiljniji'' motocikl pa ajde'de ...osim toga ne sećam se kad mi je zadnji put ''bosna'' pregorela !Ko može to da plati što da ne... ja se slazem sa tobom...!! ipak svecice manje vise su potrosni materijal.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima Bosna za 50 dinarjeva ??? ??? Kod nas 100-120 din!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put kad sam je kupovao na nekom buvljaku bila je 50 dinara....otad nije ni pregorela ;Di.... Gde ces bolji dokaz dugotrajnosti svecice... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2530 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Često se to menja bez potrebe,treba uvek lepo podesiti zazor i uštelovati motor i voziii miško... ;D Baš tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta je to svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sta je to svecica xaxaxxaxaxxaaa.... zezas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zezam ja to sam zaboravio gde se nalazi od kad sam promenio paljenje na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio kod coveka u Beogradu, koji sredjuje BMW R 26. Covek je narucio iz nemacke elektronsko paljenje - Kao sto je Peca stavio na svoj MZ ES 175. Razlika je samo u ceni jer za BMW kosta oko 420 evra. Sta da vam kazem, bio sam prisutan prilikom montaze, BMW je upalio na prvu kurblu, a far sto mu sija ( halogena sijalica ) . Zaista vredi svaku paru koju je placeno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 10, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan kosta oko 420 evra. Au, zamalo da umrem sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sto vujo da umres, nije to skupo kad vidis koliko traje i nemas problema isplati se ja se ne secam kad sam otvorio desni poklopac zbog paljenja to sam zaboravio, isplati se na duze vreme, ja sam imao puno problema sa orginalom nisam imao smelosti da idem nigde jer neznam sta me ceka iza prvog metra tako da sad idem gde god pomislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 10, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sto vujo da umres, nije to skupo kad vidis koliko traje i nemas problema isplati se ja se ne secam kad sam otvorio desni poklopac zbog paljenja to sam zaboravio, isplati se na duze vreme, ja sam imao puno problema sa orginalom nisam imao smelosti da idem nigde jer neznam sta me ceka iza prvog metra tako da sad idem gde god pomislim da ali ali... Joska to napravi za dosta manju cifru... a ja sam ove godine presao 5750km, nisam imao nikad problema sa paljenjem osim kada sam kod kuce i nesto cackam... (u voznji samo 1put u KG.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 12, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ja od diname 6V da napravim alternator od 12V Nema sanse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan eee ljudi opet ja i elektrika he he he he . kako se povezuje elektronski regler na mesto starog reglera tj one prevelike budze. na elektronskom regleru su oznake B+ D+ 61 DF D- evo i link kako izgleda http://shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=861 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan eee ljudi opet ja i elektrika he he he he . kako se povezuje elektronski regler na mesto starog reglera tj one prevelike budze. na elektronskom regleru su oznake B+ D+ 61 DF D- evo i link kako izgleda http://shop.motobike...d&productId=861 Naj jednostavnije Umesto 51 na starom regleru imas na novom B+ Sve ostalo vezujes isto kao kod starog. Regler je broj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan hvala i jos samo da kupim nov auspuh i palim emzu a elektriku sam namestio NEDAO BOG he he he he ali se nadam da ce na prolece izdrzati do temerina. izgleda cudno ali me glava vise neboli . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan hvala i jos samo da kupim nov auspuh i palim emzu a elektriku sam namestio NEDAO BOG he he he he ali se nadam da ce na prolece izdrzati do temerina. izgleda cudno ali me glava vise neboli . Mog emzu terao sam najvise za dan 325km.. a i nikad nisam imao problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 5, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Povezuje se isto kao i stari.I na starom su iste oznake kao i na tom elektronskom.Ne znam da li imas stari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam stari koji me je zezao i sto je jos bolje u svemu tome jos je na motoru nisam ga dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 6, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!Na starom imas 4 izvoda a na ovom 5,a taj 5-i je oznacen D- i taj izvod spajas na masu.Na mz-u su sve mase braon boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ..Na mz-u su sve mase braon boje. Pa posle neka neko kaze da je MZ komplikovan motor :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ..Na mz-u su sve mase braon boje. Pa posle neka neko kaze da je MZ komplikovan motor :zvizduk: Kako za koga, ja neke boje ne vidim a Joška pretura žice kao da je nabio ruku u špagete. I to baš te neke boje koje vuku da braon, zelenu, modru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 6, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...