raskosur 22 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan jakna O.J. Atmosfere Metropolitane M velicina u dobom stanju nosena 2 sezone, jakna ima dva uloska vetro nepropusni i termo (all-season) pantalone Alpinestars S velicine nosene 1 sezonu kaciga Nolan N90 M velicine nosena 1 sezonu rukavice Spidi S velicine nosene pola sezone skoro nove Cene necu davati, oprema je u skroz korektnom stanju nigde pocepana i guljena, i pre svega nije nesto preterano ni nosena. Ako se nekom nesto svidi nek ponudi pa cemo naci neku cenu i dogovoriti se. U principu bi mi najvise odgovarala zamena za dvodelni kombinezon (koza) i neku full face kacigu u S ili M velicini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima kaciga, treba mi za suvozacicu postooo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima kaciga, treba mi za suvozacicu postooo? Ne znam druze vidi koliko se krece pa ponudi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo na njoj zakacena bluetooth slusalica i jel ona ide uz kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja ti nudim 70 evra za sve ovo... Kad već treba da se ponudi. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan au, eto konkurencije...licitacija pocinje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i tezak, pa ti odgovara ova jakna? I kazi neku orijentacionu cifru. Ili mi posalji PM. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i tezak, pa ti odgovara ova jakna? I kazi neku orijentacionu cifru. Ili mi posalji PM. Hvala Visok 174, tezak 64, jakna mi je za nijansu veca.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo na njoj zakacena bluetooth slusalica i jel ona ide uz kacigu? Pa u principu nisam bas za prodaju bluetooth-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Februar 17, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slika od danas, morao sam se malo provozati, a i lepse se vidi oprema preko dana one slike su uzas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cena kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan 120 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Jakna 50 e pantalone 70e rukavice 25e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan ‚Kaciga prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...