KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zalim se ja uopste kako ide moja zver osim da mi treba jaci prenos za ovu 16 cola gumu a samo mi kazi ono 0.9-1.2 mm odakle dokle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 4, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko? dali treba da otvorim ceo motor, da bih zamenio semering na prednjem zupcaniku kod es 175/2 .Ili ne mora mozda moze sa spoljne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko? dali treba da otvorim ceo motor, da bih zamenio semering na prednjem zupcaniku kod es 175/2 .Ili ne mora mozda moze sa spoljne strane Skines zupcanik i malu deklicu ispod njega i zamenis semering. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko? dali treba da otvorim ceo motor, da bih zamenio semering na prednjem zupcaniku kod es 175/2 .Ili ne mora mozda moze sa spoljne strane Jbg, pitanje ti je vrlo . . . Definisi prvo na koji zupcanik mislis ? I da li misl;is na : " Zupcanik ili Lancanik " ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko? dali treba da otvorim ceo motor, da bih zamenio semering na prednjem zupcaniku kod es 175/2 .Ili ne mora mozda moze sa spoljne strane Jbg, pitanje ti je vrlo . . . Definisi prvo na koji zupcanik mislis ? I da li misl;is na : " Zupcanik ili Lancanik " ? Rekao je "prednji zupcanik" pa se verovatno misli na Lancanik, jer na zupcanicima u menjacu nema semeringa (ima ih samo na radilici, koliko se secam, i na lancaniku, i dve gumice, na kurbli i na menjacu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene vratio se u redovne smene do sada sam radio po 16h dnevno pa nije bilo vremena, elem trebalo bi da busim cilindar pa je moje pitanje sledece : koji i ciji klip kupiti sta vredi a sta ne po vasem dosadansnjem islustvu meni je ovo ipak 1 klip i busenje na MZ-u dok je sa A3 druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim nema mi leka ovde, moracu da proverim sam, poceli smo ko svabe da pricamo a da se ustvari na kraju ne razumemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Problem treba rešiti, slikaj ako nemože drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobices konkretan i precizan savet ako ti i pitanje bude takvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 5, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa stvarno, jel zna neko neki zupcanik u es-u na koji ide semenring ??? ??? ??? Koliko znam ima ga samo na izlaznom lancaniku, i on se skida kao sto sam ranije objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba biti na kraj srca, čovek je dugo napolju... Peco, sezona je već pri kraju a lepo bi bilo da si došao mašinom ovde pa da ga raskupusamo i dovedemo u red sve što nevalja. Delova ima, nas isto, sve ti je ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba biti na kraj srca, čovek je dugo napolju... Peco, sezona je već pri kraju a lepo bi bilo da si došao mašinom ovde pa da ga raskupusamo i dovedemo u red sve što nevalja. Delova ima, nas isto, sve ti je ovde... ova ponuuuuuuuuuuda?! vazi?! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba biti na kraj srca, čovek je dugo napolju... Peco, sezona je već pri kraju a lepo bi bilo da si došao mašinom ovde pa da ga raskupusamo i dovedemo u red sve što nevalja. Delova ima, nas isto, sve ti je ovde... ova ponuuuuuuuuuuda?! vazi?! : Nisam razumeo, molim te objasni mi komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa da se moze tamo negde doci kako bi se resili problemi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To mi nekako vuče da dilemu da li više volim da idem u goste ili da mi dođu gosti. Ja sam Pecu pozvao da dođe ovde, kod mene, i da sredimo motor. Ako imaš bolji predlog iznesi ga i da završimo sa OFF-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan To mi nekako vuče da dilemu da li više volim da idem u goste ili da mi dođu gosti. Ja sam Pecu pozvao da dođe ovde, kod mene, i da sredimo motor. Ako imaš bolji predlog iznesi ga i da završimo sa OFF-om. i bre sto se svi primate,kao bodljiv glog ste svi! ne smes nikoga nista pitati jer se odmah nadje,i pocne argumentovanje! kontao sam da je to neko mesto kao laboratorija sa pozitvnom energijom ali ocigledno je doslo do pokresne procene! sorry za OFF! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ts c Dobices konkretan i precizan savet ako ti i pitanje bude takvo u Pa stvarno, jel zna neko neki zupcanik u es-u na koji ide semenring ??? ??? ??? Koliko znam ima ga samo na izlaznom lancaniku, i on se skida kao sto sam ranije objasnio pravu si to je taj lancanik prednji, znaci iza njega ima semering i neki dihtung, dali znas koja je dimenzija tog semeringa, i dali moze sa spoljne strane da se zameni. Nadam se da sam bio jasan ili sam zaboravio srpski!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Vujo kada budem mogao da dodem u srbiju doci cu svake nedelje, jos dve godine sacekacu pa ako smo zivi i zdravi videcemo se sigurno, za sada samo posmatram i pokusavam da pronadem u vama prijatelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kod etz modela moze drze ga 3 safcica... : sad neznam kako e to kod es modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan hvala schumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika sa dimenzijama kod etz modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan u subotu skidam zupcanik prednji pa cu videti jos jednom hvala sumi zmajcek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To mi nekako vuče da dilemu da li više volim da idem u goste ili da mi dođu gosti. Ja sam Pecu pozvao da dođe ovde, kod mene, i da sredimo motor. Ako imaš bolji predlog iznesi ga i da završimo sa OFF-om. i bre sto se svi primate,kao bodljiv glog ste svi! ne smes nikoga nista pitati jer se odmah nadje,i pocne argumentovanje! kontao sam da je to neko mesto kao laboratorija sa pozitvnom energijom ali ocigledno je doslo do pokresne procene! sorry za OFF! Ima istine i u ovim drugim gledištima. Mi se svi poznajemo lično i to već dosta dugo pa nam Forum služi za usputnu komunikaciju, priručno, dok se ne vidimo... Odavno smo izašli odavde i mahom nam teme služe za upoznavanje novih ljudi pa tek onda za rešavanje nekih problema. Ovde nikada nema međuljudskih nekorektnosti niti postoji mogućnost da će se desiti. Do sada su se pridruživali samo dobri ljudi a ako nam dođu i ovi drugi banovaćemo ih pa 'ajd zdravo. Ipak, ne bih voleo da se ovaj naš krug pretvori u druženje zatvorenog tipa, novi ljudi treba da nam dolaze i dalje i da nas svojim prisustvom obogaćuju. Svim novim prijateljima savetujem uzdržanost u komunikaciji dok malo ne upoznaju ko je ko i kakvi smo mi između sebe. Ima i ovde sukoba i razlike u mišljenjima ali je to ograničenih dimenzija i nemože da izmakne kontroli jer na stranu i Forum i sve ostalo, ovi ljudi se druže, vole i poznaju pa ne žele da se svađaju. Samo polako, sve će doći na svoje mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ts c Dobices konkretan i precizan savet ako ti i pitanje bude takvo u Pa stvarno, jel zna neko neki zupcanik u es-u na koji ide semenring ??? ??? ??? Koliko znam ima ga samo na izlaznom lancaniku, i on se skida kao sto sam ranije objasnio pravu si to je taj lancanik prednji, znaci iza njega ima semering i neki dihtung, dali znas koja je dimenzija tog semeringa, i dali moze sa spoljne strane da se zameni. Nadam se da sam bio jasan ili sam zaboravio srpski!!!! Citat: mz-es175/2.peca 04.09.2010. 16:40 zna li neko? dali treba da otvorim ceo motor, da bih zamenio semering na prednjem zupcaniku kod es 175/2 .Ili ne mora mozda moze sa spoljne strane Skines zupcanik i malu deklicu ispod njega i zamenis semering. Moje izvinjenje ako sam bio nejasan.... evo celog postupka: 1. skines, desnu deklu (ona koja pokriva paljenje) 2. skines lanac 3. oslobodis osigurac i razvrtis sraf koji steze lancanik 4 skines lancanik 5 razvijes ona 3 srafa i skines tu malu daklicu 6 zamenis semering i sve ponovis samo obrnutim redom. Znaci bez rasturanja celog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...