DALABU 1 Napisano Februar 15, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako drugari , drugar mi je ponudio cagivu planet 125 neki ga zovu i raptor , pa sam hteo da vas pitam sta mislite o tom motoru , cuo sam da ima od legendarnog Mita masinu,rado bi mi dosla vasa pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam cagivu samo ne ovaj model, isto 125 cm3 model super city, masina otkida kako vuce, a trosi kao lud preko 7 L/100km. Ova je bila 93 i zatajio je dovod ulja za pravljenje mesavine, zaribao motor, napravio i prodao ga i nikad vise dvotaktne masine, kao prvo uvek smrdis na dim iz auspuha, a drugo nisu pouzdani da sami prave mesavinu, trece mnogo trose, to je moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Februar 15, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2013. at 9:17, Stendovac je napisao: nikad vise dvotaktne masine, kao prvo uvek smrdis na dim iz auspuha, a drugo nisu pouzdani da sami prave mesavinu, trece mnogo trose, to je moje misljenje Uf brate sta napisa ajd za automatiku za mesavinu to se resava da sam mesas kad sipas gorivo, ajd i za potrosnju to vazi za nabrijane cvaje i tvog nacina kako vozis ali da uvek smrdis na dim iz auspuha pretera ga... Honda NSR, Jawe, Mz, tomosi 2T skuteri itd... i svi vozaci smrde na ulje... Ja vozio i Jawu(e) i 2t skuter i Trabanta i nikad ja smrdeo, samo oni koji su iza motora ... A imas i ono ulje sto kao mirise na jagode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 2. 2013. at 9:37, Golub je napisao: On 15. 2. 2013. at 9:17, Stendovac je napisao: nikad vise dvotaktne masine, kao prvo uvek smrdis na dim iz auspuha, a drugo nisu pouzdani da sami prave mesavinu, trece mnogo trose, to je moje misljenje Uf brate sta napisa ajd za automatiku za mesavinu to se resava da sam mesas kad sipas gorivo, ajd i za potrosnju to vazi za nabrijane cvaje i tvog nacina kako vozis ali da uvek smrdis na dim iz auspuha pretera ga... Honda NSR, Jawe, Mz, tomosi 2T skuteri itd... i svi vozaci smrde na ulje... Ja vozio i Jawu(e) i 2t skuter i Trabanta i nikad ja smrdeo, samo oni koji su iza motora ... A imas i ono ulje sto kao mirise na jagode... Od dvotaktnih sam vozio APN4, i ovu cagivu i isto sam smrdeo na mesavinu , dok kod cetvorotaktnih motora se oseca samo onaj prijatan miris sagorenog benzina :moto3:tek mi je on usao u krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...