DuleTenere 49 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bas da vidim sta bi ste rekli o ovome? Da li bi iko, da pustimo masti na volju, ako bi bio u materijalnoj mogucnosti posedovao ovakav motor? http://www.allpar.com/cars/concepts/tomahawk.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Decembar 7, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ameri ko ameri, preteruju u svemu... Iskreno, ne bih ga vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo uopste motocikl,ima cetiri tocka, meni ovo sr..nje ninasta ne lici. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 7, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dopadaju mi se odgovori za pocetak, ja mislio da samnom nesto nije u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan klasičan američki debilizam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan klasičan američki debilizam.... :D Bas si me nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nije debilizam nego kretenizam,al trebalo je to napraviti,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas svidja.... :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Totalno neupotrebljiv, ruzan u p*** materinu,drugim recima AMERIKANAC! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga stavio u garazu bez problema...onako iz fazona bar da ga nekad provozam po straje baje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Proizvođač tvrdi da može preko 400km/h, ali još nisu našli dovoljno ludog šofera da ga provoza... Ja ne bi imao ništa protiv istoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proizvođač tvrdi da može preko 400km/h... Ma taj motor su ameri napravili zato sto ih je bilo sramota sto nemaju tj. ne prave ni jedan motor koji ide brze od 100 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisu bili normalni. Jedan primer da je njihov prosecan auto ima 5000 kubika i jos automatik, a potrosnja 30l na sto. Sad kad dosla kriza sa gorivom i benzin poskupeo nema vise kurcenja ;D. Sad se snalazi ko kako zna, verovatno proklinju ono vreme kad su juga udarili i radili svasta kao onaj DEBIL sto vodi fivegear sto juga gazi tenkom i puca na njega. On nije amerikanac al me iznerviraooooo, zamalo da sutnem monitor kad sam video to. Ljudi nemaju leba da jedu a on se izivljava, MAJMUN. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ste popljuvali motor koji ima V10 masinu sa 500 ks Dali bih ga posedovao? Oh i te kako!!! Suvisno je dalje I pricati o tome... Klasican Americki debilizam??? ??? Jebote dokle ce vise CEO SVET DA BUDE PROTIV NAS!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan To nije motor uopste, to je auto, ima 4 tocka Nije to ni auto,to je qrac na 4 tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vau! Motor ima 500ks i v10 motor! Jea svrsio sam, da li je potrebno dalje pricti, mislim ejjj 500 konja. E zabole me kurac za njegovih 500 konja i to da li ce ceo svet da bude protiv mene (ne znam samo od kad je SAD ceo svet?!). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Decembar 9, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ste popljuvali motor koji ima V10 masinu sa 500 ks Dali bih ga posedovao? Oh i te kako!!! Suvisno je dalje I pricati o tome... Klasican Americki debilizam??? ??? Jebote dokle ce vise CEO SVET DA BUDE PROTIV NAS!? Motor ne cini samo snaga, neko ranije je pomenuo zastitu od vetra, kako ces ti da vozis 200 sa ovim cudom,kad nema zastitu ni za 100 kmh??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Polozaj sedenja na motoru,ako se to uopste moze nazvati sedenjem,a ova skalamerija motorom,me zadivljuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Po meni totalno neupotrebljivo vozilo! Nesvakidasnje jeste ali dzaba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 9, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mi neko poklonio, prihvatio bih rado, prodao u pola cene i kupio neki motorcikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja pre 2-3 godine citao o ovom cudu pisalo je da ima 675ks i da mu je maksimalna brzina 650, a da je najbrze vozen 400 i kusur.... ja bi ga posedovao radi fore, ali ovako mi je odvratan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam klip sa voznje,nista posebno.Seo na njega neki baja bez kacige,i nije imao m*da da ga nagari preko 90-100 km/h...A ovamo se hvale kako ide zilijardu,itd.Pa,da oborim moj frizider i stavim mu 4 felne 13" od Yugishe,ruku na srce,lepshe bi izgledalo... Koja je poenta napraviti motor koji nema prakticnu upotrebu?Y2K barem przzi spojlere ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Decembar 13, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo grozno nikad ne bi ni gledo a kamoli seo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Decembar 13, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan bolesno preterivanje stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...