vladacbrpc25 162 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Vlado kada su tebi uzeli i kada je presudjeno,nazalost isto iskustvo pa znam,pa skoro i bilo,ne bih pricao nesto sto ne znam moj slucaj je iz 2004 godine sad jedino ako se nesto menjalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Mart 7, 2013 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam, ja tu ništa ne bi' dir'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I sta je dogodi, kako je prosla licitacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan danas je u novostina bio oglas za licitaciju sad neki dan u kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su hteli da me nameste. U prolazu sam video da motor jos stoji na parkingu iza Sd sup-a. Pre par dana me zove policajac na mob (poznanik), pita me za adresu,i kaze da ce mi biti raspisana poternica. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a za sta da te nameste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ti imas vecih problema od Repsol nalepnica. Batali pricu i vadi se iz govana. Danas im je omiljeni sport hapsenje. Dolaze i jure ljude za svaku glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, vec su ti uzeli motor i sada jos hoce da te hapse? Pa zasto pobogu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitaj od pocetka. Za tvoju info carinski prekrsaj je tezi prekrsaj nego da ukrades nesto sa pumpe ili opljackas prodavnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan hm da nije kakvo krivicno delo ucinjeno tim motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Pa citao sam ranije tu temu, i znam da je uzeo motor i nije znao da je stranac pa su oni njemu uzeli. Ali zasto ce sad da raspisuju i poternicu? Realno motor su dobili, i to je to. Sta ce im sad i on? Pa nije ga on uvezao pa da je on licno napravio prekrsaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan sta li nam je sa kolegom ne oglasava se,da ga nisu strpali u aps 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Nisu,nisu, ziv je kolega Poternica zato sto se nisam javljao na pozive sudiji za prekršaje. I tako ja lepo u četvrtak popizdim, sve mi se smuči i odem pravo kod sudije,samoinicijativno. Udjem,predstavim se,i najebem. 130.000 kazna, i oduzimaju mi se sve kategorije koje imam i 11 meseci zabrane polaganja. Ukratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Mart 31, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt-e, ti k`o Seselj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan I NEMOJTE ZMIJA DA VAS UJEDE DA URADITE NEŠTO OD SLEDEĆIH TAČAKA: 1. DA VOZITE MOTOR ZA KOJI NISTE SIGURNI DA JE REGULARAN; 2. DA MI NEKO NEŠTO KAŽE NA OVU TEMU TIPA ''AL' SI NAJEB'O'', ''ŠTA ĆEŠ SAD'' I SL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Jbt-e, ti k`o Seselj... Ovo je već prihvatljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan cuti sve je bolje od apsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo sad si bar koliko toliko miran, vise nema iscekivanja sta ce se desiti. Jbg, ne vredi se nervirati previse oko necega sto ne mozes kontrolisati. Sad samo otplatiti i nekako se strpeti tih 11 meseci. Na koliko su ti oduzeli kategorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda trajno,cim ima zabranu polaganja 11 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Uf kad mi se kaze trajno, nazalost bas ne znam kako to funkcionise... Pretpostavljam da to znaci da mora sve ponovo polagati. A ako sam u pravu onda se izvinjavam za onaj komentar da se ne treba nervirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Uf kad mi se kaze trajno, nazalost bas ne znam kako to funkcionise... Pretpostavljam da to znaci da mora sve ponovo polagati. A ako sam u pravu onda se izvinjavam za onaj komentar da se ne treba nervirati. Da, oduzimaju mi se sve kategorije i zabranja polaganja 11 meseci. E onda tek sticem pravo na polaganje za kategoriju koju zelim- znaci kao da nikad nisam ni imao vozacku dozvolu. E sad,ja sam lepo predlozio da lezim koliko god da treba,jer zajebancija u celoj prici je ta,sto komercijalista u mojoj bransi predje od 70-200km dnevno Pa bolje da mi ruku odseku nego da mi uzmu dozvolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa žali se na rešenje, vidi da li mogu nešto da ti preinače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Mart 31, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj malo... ti si vozio neregularan motor i zbog toga ti kazna 130,000 i oduzimanje svih kategorija? Jesi napravio još neki saobraćajni prekršaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Snake, da li imaš A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Snake, da li imaš A kategoriju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...