Lug 1378 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kao što naslov kaže, u carinskoj prodavnici u Milana Milovanovića, kod savskog trga. ja kupio jedan pa poklonim drugaru. pa kupim još jedan. sa baterijom. kome treba jeftin instrument, ili kao drugi ili treći, eto, skoro pa džabe. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je i kod kineza. Imaju i veće modele, 400-800 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 10, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moze li tacna adresa prodavnice? Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 10, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Moze li tacna adresa prodavnice? Hvala! ne možeš da promašiš. ulica je kraća od 100m. negde na pola, sa leve strane, kad kreneš ka balkanskoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 10, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ej nemojte sve da pokupujete! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ulica se zove Milovana Milovanovica, na strani gde je hotel Astoria, od njega 20ak metara prema Balkanskoj! Pozdrav sa stajge )) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovakav kod kineza, ovaj je verovatno kvalitetniji. Ovaj od kineza sam bio ugradio u auto kako bi mi pokazivao koliko mi puni alternator jer me nesto zezao regler pa da mogu da vidim kako kada puni akumulator. Letos na suncu preko stakla se raspao ali je inace merio tacno i precizno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je isti taj kineski, za istu cenu. Zato kažem, ako vam treba unimer, ne morate da prelazite pola grada ili da čekate da dođete u BG da biste ga kupili. Važno je zdravlje, sve drugo imate kod Kineza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 11, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio danas, evo premerio sam sve baterije sto sam imao po kuci Ucim se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio prvi naprasno. trebao mi je analogni instrument, a kolega sa posla me je uverio da baš tu ima i baš za 300rsd. nešto se kanda zajebo, i već kad sam stigo, bem ti 300 din. i tako dva puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To su bivse radnje "Komision", mislim da i dalje stoje ti natpisi, bar na onoj u Bulevaru dijagonalno od pravnog fakulteta. Tamo sam kupovao veeeelike polo-majice za neke male pare. Dan-danas volim kad me put nanese da svratim da vidim imaju li sta zanimljivo. Preporuka za obe radnje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 12, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas kupio...tacno preko puta "Nase more" kafane a inace ima jedna "Komision" radnja u Vasinoj na pocetku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kupio, hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...