Зорге 695 Napisano April 28, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Заиста у то време нису имали одговарајуће хипоидно уље у продаји. Било је или моторно, или неко, ако се не варам, уље вискозитета 140. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Staviću ja to ređe pred zimu, tek sam sipao Bergoline sintetiku. To ulje od 70 ne bi trebalo da je loše, ipak ga sipaju u ovlašćenom servisu. U Renoa motorno sipaju Valvolin, i ovo bi trebalo da je tog ranga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Bergolinom (motornim uljem) sam imao malo losa iskustva.U kolima sam imao instrument temperature ulja i primetio sam da u istim vremenskim uslovima na istim marsutama imam skoro 10C visu temperaturu.Posle 10-tak dana koristenja sam ga zamenio i temperatura je se vratila....toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam 70-80W i radi super. Kako zimus na minusu tako i sad.Lako salta a kvacilo odvaja perfektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 28, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao ovih dana sa vilama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako-ako.Jos da je vise fotki i jasnijih, iha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano April 28, 2012 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan bice,kasno sam veceras zavrsio pa sam skljocnuo na brzinu dok sam skupljao alat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 28, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde idete za 1. maj,ja cu najverovatnije na Goc kod Kraljeva,ima veliki rock festival. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Biciklom na Zlatibor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 30, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam 70-80W i radi super. Kako zimus na minusu tako i sad.Lako salta a kvacilo odvaja perfektno. Koje si ulje našao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde idete za 1. maj,ja cu najverovatnije na Goc kod Kraljeva,ima veliki rock festival. U Sokobanji svira Kerber, tako da cu ja tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 30, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam 70-80W i radi super. Kako zimus na minusu tako i sad.Lako salta a kvacilo odvaja perfektno. Koje si ulje našao? MOBIL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 30, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam 70-80W i radi super. Kako zimus na minusu tako i sad.Lako salta a kvacilo odvaja perfektno. Koje si ulje našao? MOBIL Hvala! Kad natrčim uzeću ga obavezno, da probam i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 30, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan trenutno vozim sae 80-90 i nije bas nesto kad je motor hladan, kvacilo teze odvaja(ubacim u brzinu, jako trzne i povuce kad je hladan).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno mi drugar dao castrol 10 -40w jednu litru i ja to nalijem u menjac moram da kazem da je perfektno kao tiptronik salta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Motorno ulje ima jednu svrhu a hipoidno drugo....sluzi za razlicite vrste podmazivanja... Da dodam da ovo nije prikladna rubrika za temu razgovora koja traje vec punu stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prokleto nisko nosim limenke: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Motorno ulje ima jednu svrhu a hipoidno drugo....sluzi za razlicite vrste podmazivanja... Da dodam da ovo nije prikladna rubrika za temu razgovora koja traje vec punu stranicu. Lepo kaže ovaj Zver,o Zejtinu iliti Ulju u predviđenim temama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uredu, uredu, onda ostavljamo kafanu za alkohol i holesterol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tradicija pre svega...dodao bih i eventualno neke umetnice, ono sipka, balet, golotinja...ljudi smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja konacno javim.Nije me bilo duze vreme jer sam cekao adsl.U medjuvremenu sam imao udes sa gpz-om i normalno dobrodusan grdno se zajebao poverovavsi coveku da ce da plati opravku kad ono ljudi vise nema . Retki su kao mi koji volimo MZ -A .zA Arilje dolazim u petak jer subotu imam svadbu .MZ mi nije registrovan tako da moram gpz -om al kad je mogao vuja u Belu Crkvu hondom onda mogu i ja GPZ -om u arilje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 3, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazno da dodjes!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 3, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan JA TO NIKADA NE PRESKACEM TO MI JE UVEK PRIORITET A ZA OSTALO KAKO BUDE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...