drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma jel ste sigurni da je nalepnica, ili samo kvalitetna boja, vesto nanesena, a svetlost pod uglom (mracno i crno se tesko razlikuje) Ma sto god da je - spremni smo da u duhu MZ motora - stanemo pred tu boju, nalepnicu i kako god da je zalepljena il nanesena - da je raznesemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Boja za kolače i torte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 10, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Zamalterisali xexexexe. Dobar štemajz, pa da vidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatila se paučina, iz očiju se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 11, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Jes', Boga mi, viri joj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sve Šarplaninci, pokidalibi je k`o ludak Politiku....Probajte na finjaka, kupite joj čokoladu, pozovite u šetnju...dosta je tij "Zemunskih" fora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 12, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Br'te nema tu, za kosu, pa na suvo iz zatrke, mis'im... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Masina je turena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 12, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan U, kol'ki mu zadnji disk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Stavrno tesno oko masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Stavrno tesno oko masine Ko kroz iglene usi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bem mu miso,ja i ti je vadili,zar je trebalo 4 njih da me zamene jel usla na isti nacin kao sto je i vadjena.. lepo joj lego agregat,ima da lici na pravo motorce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da priupitam nesto. Kad kurblam, kurbla mi se vraca naglo, lomi kosti. He, he, jel to normalno ili... Sad mozda je glupo pitanje, al ume da me lupi samo tako, pa da pitam pametnije. Pozdrav. Srecni praznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da priupitam nesto. Kad kurblam, kurbla mi se vraca naglo, lomi kosti. He, he, jel to normalno ili... Sad mozda je glupo pitanje, al ume da me lupi samo tako, pa da pitam pametnije. Pozdrav. Srecni praznici. prerano paljenje..samo malo malo u pravcu skazaljke na satu vratis,1 do 2 mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO MZ ti si CAR!!! pa to je lepse od trenutka kad je izasla iz fabrike!!! SAMO NAPRED :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari... Boki, obesili smo ga za sipku koju su dvojica drzala kroz ram...ja sam gurao i centrirao a Acim je vukao i centrirao! Malo smo ga senkali ali usao je bez problema... da nije ovog sistema sa sipkom najebali bi-mnogo znaci kad ane moras da ga drzis na rukama a prostora vrlooooo malooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 18, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, došlo je vreme da rešavamo pitanje našeg prvog jubilarnog Skupa. Trema: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76433-5-skup-mz-sveta-organizacija-i-dogovori/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo pohvalim, pre nedelju dana naletim na jednu Hondu XL 250 R u Vrbasu. Decko prodaje za 200 evra, motor zaribao, skinut i rasturen u delove. Resim se ja da je kupim, al nemam cime da je prevezem u Novi Sad. Popricam sa deckom, on spusti malo cenu, ja bi odmah da mu platim i da ponesem gajbicu sa masinom i sitnije delove, al drugar sa kojim sam bio kaze : " Nemoj, razmisli malo, raspitaj se za delove - a i nemamo gde to da stavimo " . Stvarno, pomislim u sebi, gepek mu je pun, a auto nov pa nema smisla trpati one delove u njega. Dodjem kuci i popizdim na sebe, nisam ostavio nikakvu kaparu. Sta ako se pojavi neko - ode Honda. Zvao sam decka svaki dan, i konacno juce nadjem auto sa kukom i registrovanu prikolicu, odem i doteram sebi ovu enduricu. Motor je 83-ce godiste, ko sto rekoh zaribao je, bice tu posla, al se nadam da cu uspeti da je sredim. Ako ne uspem, onda cu verovatno naci neki drugi agregat pa ubaciti u taj ram . Trenutno sam u potrazi za servisnom knjigom, pa ako neko zna gde ima ( da se kupi, skine sa neta ) nek javi . Evo slika : Masina u gajbici i kutiji stala na zadnje sediste : I na kraju stigla u Novi Sad : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kupovinu... jos jedna stara lepotica spasena od zaborava!!! Bravo Lijane! Probaj za manual ovde http://www.bikebandit.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gong 3 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=b8oafdXX_5U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 19, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=b8oafdXX_5U Uih, Sunce li ti ne hebem žarko!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.c...h?v=b8oafdXX_5U Nešto se ne okreće prednji točak ,muke njegove izgleda da je blokirao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...