KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 18, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kupljena masina iz Glogonja pa nek je u zdravlju vozis! A da i jedna kritika zato sto se nisi javio i svratio! Bio sam sa drugarom da ga vidim i jedva sam stigao kuci na vreme da idem na posao.Sad neki dan idem sa prikolicom da ga uzmem i da ga prevedem pa javicu se da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 18, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze biti i da gresim, al Nash nije ni rekao tacno od kog modela trazi tocak, vec samo da mu treba tocak od 18 coli, a tu dolaze u obzir i tockovi od TS i ES modela, a kod njih su valjkasti. Prema tome nek zna sta da gleda kad kupuje ! Kod ts-a 250 je nazad 16-ica i identicna je sa etz 251, ja sam se menjao sa drugom (zapravo hleti smo da menjamo samo gume ali nam bilo lakse da zamenimo ceo tocak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Decembar 18, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze biti i da gresim, al Nash nije ni rekao tacno od kog modela trazi tocak, vec samo da mu treba tocak od 18 coli, a tu dolaze u obzir i tockovi od TS i ES modela, a kod njih su valjkasti. Prema tome nek zna sta da gleda kad kupuje ! moja greska sto nisam napisao sta mi tacno treba... trazim zadnji tocak 18" od bilo kog modela samo da mogu da iskoristim moj lancanik, pakne i sve ostalo sto ide uz to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi deo radova zavrsen... ...slede farbarski radovi i tapaciranje sedista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Decembar 19, 2011 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan savrseno....svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 19, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan TO Mišo!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa drugarom da ga vidim i jedva sam stigao kuci na vreme da idem na posao.Sad neki dan idem sa prikolicom da ga uzmem i da ga prevedem pa javicu se da se vidimo Ok. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Srecna slava svima koji slave ili idu u goste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 19, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva prednja i dva zadnja točka od kojih je jedan 18 a jedan 16. Menjam ih po potrebi i u zavisnosti od toga da li je Crnac sa prikolicom ili ne. Ma sviram ku..., besnim. Gumena zvezda leže u oba ali za pinjon nemogu da se zakunem jer mi satovi ne rade a pošto se nisam bavio tim problemom moguće je da ne rade baš zbog pinjona. Mada je struja neka u njima poludela, ni obrtomer ne radi a i lampice čudno sijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Decembar 21, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) I ja mucim istu muku. Zbog topga cu na prednju glavcinu da nanizem 16-icu , a na zadnju glavcinu 15-icu. Ma bice posla preko glave.... ali nadam se da ce se isplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/Do-250ccm/9816610_FELNE-ZA-MZ-250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) Imam naravno... ...čak sam nekad ovde i tražio da menjam-meni treba felna 18 od ETZ 250,dakle felna 2.15X18 (širina 74 mm)zadnji točak...niko nema...??? Dakle felnu imam i uz nju poklanjam gumu 3,50x16,guma je matora ali ispravna(Maloya),nije nešto ali bi poslužila nekome - za uzvrat tražim felnu 18...(samo obruč-ne ceo točak) Da li bi odgovarala i 76 mm , od IZ Planete ? to mogu da nudim polovno ili nove MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 22, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) Imam naravno... ...čak sam nekad ovde i tražio da menjam-meni treba felna 18 od ETZ 250,dakle felna 2.15X18 (širina 74 mm)zadnji točak...niko nema...??? Dakle felnu imam i uz nju poklanjam gumu 3,50x16,guma je matora ali ispravna(Maloya),nije nešto ali bi poslužila nekome - za uzvrat tražim felnu 18...(samo obruč-ne ceo točak) Da li bi odgovarala i 76 mm , od IZ Planete ? to mogu da nudim polovno ili nove MZ Kolko košta samo obruč od 2.15X18'' (ETZ250)?IŽ-ova je čelična pa mi to ne odgovara... 55 e (nova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) Imam naravno... ...čak sam nekad ovde i tražio da menjam-meni treba felna 18 od ETZ 250,dakle felna 2.15X18 (širina 74 mm)zadnji točak...niko nema...??? Dakle felnu imam i uz nju poklanjam gumu 3,50x16,guma je matora ali ispravna(Maloya),nije nešto ali bi poslužila nekome - za uzvrat tražim felnu 18...(samo obruč-ne ceo točak) Da li bi odgovarala i 76 mm , od IZ Planete ? to mogu da nudim polovno ili nove MZ Kolko košta samo obruč od 2.15X18'' (ETZ250)?IŽ-ova je čelična pa mi to ne odgovara... 55 e (nova) 55e nova felna ili samo obruc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan 55e nova felna ili samo obruc Samo obruč...nekad je koštao 80 DM... Felna je izraz za obruc , nekad je kostao manje , DA ! Nekada smo i mi mogli pojesti jedan burek , danas bi mogli i dva , neko i vise . Ja nisam "gladan" ali tako "danas " stoje cene . Cena je inace istovetna sa VP , mislim da ti to mogu potvrditi svi koji su upuceni . A sta ti fali celicnoj od IZ-a . Rusi to debelo obloze hromom , pa traaaje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a posto je ceo tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan ravno 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auh,,skupo..////////// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan auh,,skupo..////////// Jel ti imas MZ-a , ili nameru da ga nabavis !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan auh,,skupo..////////// Jel ti imas MZ-a , ili nameru da ga nabavis !? ne,,,,,,neplaniram,bas ako utrci neki usput,sad pogledah i gaborov katalog,,,stvarno tolko... moj pobratim iz sv,a je u segedinu uze tockove,komplet bili su nesto ,,,,,jako jako povoljno, oba sa gumama..ali do soluna 100somuna,, doduse to bilo pre godinu dve..... a trebaju i meni 2 obruca zbog neke prerade,ali ne za sad,,naravno uzeo bih dva nova obruca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce nesto da se radi vrhunskog kvaliteta treba potraziti neku felnu od neke kroserice i to od zadnjeg tocka one su obicno 18 cola ili traziti novu od DID proizvodjaca ekstra su i oblika i kvaliteta mnogi ih koriste na svojim motorima na trkama oldtejmera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ho-ho-ho... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan em glup em prostački: "Dosao Mujo u mesnicu i upita: "Imate li žilu od bika za bas gitaru?" Mesar će zbunjeno: "Ne, nemamo." Drugi dan dodje Mujo s istim pitanjem i dobi isti odgovor. I tako se to ponavlja 10-ak dana, dok jedan dan Mujo ne upita isto pitanje, a mesar mu odgovori: "NE, NEMAM ŽILU OD BIKA ZA BAS GITARU, ALI IMAM PIČKU OD KRAVE ZA USNU HARMONIKU!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 23, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh ovaj u "Vicevi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...