Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

Znaci kupljena masina iz Glogonja pa nek je u zdravlju vozis! A da i jedna kritika zato sto se nisi javio i svratio!

Bio sam sa drugarom da ga vidim i jedva sam stigao kuci na vreme da idem na posao.Sad neki dan idem sa prikolicom da ga uzmem i da ga prevedem pa javicu se da se vidimo

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Pa moze biti i da gresim, al Nash nije ni rekao tacno od kog modela trazi tocak, vec samo da mu treba tocak od 18 coli, a tu dolaze u obzir i tockovi od TS i ES modela, a kod njih su valjkasti. Prema tome nek zna sta da gleda kad kupuje !

Kod ts-a 250 je nazad 16-ica i identicna je sa etz 251, ja sam se menjao sa drugom (zapravo hleti smo da menjamo samo gume ali nam bilo lakse da zamenimo ceo tocak). :)

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

Pa moze biti i da gresim, al Nash nije ni rekao tacno od kog modela trazi tocak, vec samo da mu treba tocak od 18 coli, a tu dolaze u obzir i tockovi od TS i ES modela, a kod njih su valjkasti. Prema tome nek zna sta da gleda kad kupuje !

moja greska sto nisam napisao sta mi tacno treba... trazim zadnji tocak 18" od bilo kog modela samo da mogu da iskoristim moj lancanik, pakne i sve ostalo sto ide uz to...

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1000 f

Bio sam sa drugarom da ga vidim i jedva sam stigao kuci na vreme da idem na posao.Sad neki dan idem sa prikolicom da ga uzmem i da ga prevedem pa javicu se da se vidimo

Ok. Vidimo se!1zdravo.gif

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Imam dva prednja i dva zadnja točka od kojih je jedan 18 a jedan 16. Menjam ih po potrebi i u zavisnosti od toga da li je Crnac sa prikolicom ili ne.

Ma sviram ku..., besnim.

Gumena zvezda leže u oba ali za pinjon nemogu da se zakunem jer mi satovi ne rade a pošto se nisam bavio tim problemom moguće je da ne rade baš zbog pinjona.

Mada je struja neka u njima poludela, ni obrtomer ne radi a i lampice čudno sijaju. :zbunjen:

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) 0takoje.gif

I ja mucim istu muku. Zbog topga cu na prednju glavcinu da nanizem 16-icu , a na zadnju glavcinu 15-icu. Ma bice posla preko glave.... ali nadam se da ce se isplatiti. :)

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

treba mi felna 16 cola??? ima neko?? Uslov da je prava(znaci samo felna ne ceo tocak) 0takoje.gif

Imam naravno... :D ...čak sam nekad ovde i tražio da menjam-meni treba felna 18 od ETZ 250,dakle felna 2.15X18 (širina 74 mm)zadnji točak...niko nema...???

Dakle felnu imam i uz nju poklanjam gumu 3,50x16,guma je matora ali ispravna(Maloya),nije nešto ali bi poslužila nekome - za uzvrat tražim felnu 18...(samo obruč-ne ceo točak)

Da li bi odgovarala i 76 mm , od IZ Planete ? to mogu da nudim polovno ili nove MZ

• Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Imam naravno... :D ...čak sam nekad ovde i tražio da menjam-meni treba felna 18 od ETZ 250,dakle felna 2.15X18 (širina 74 mm)zadnji točak...niko nema...???

Dakle felnu imam i uz nju poklanjam gumu 3,50x16,guma je matora ali ispravna(Maloya),nije nešto ali bi poslužila nekome - za uzvrat tražim felnu 18...(samo obruč-ne ceo točak)

Da li bi odgovarala i 76 mm , od IZ Planete ? to mogu da nudim polovno ili nove MZ

Kolko košta samo obruč od 2.15X18'' (ETZ250)?IŽ-ova je čelična pa mi to ne odgovara...

55 e (nova)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Kolko košta samo obruč od 2.15X18'' (ETZ250)?IŽ-ova je čelična pa mi to ne odgovara...

55 e (nova)

55e nova felna ili samo obruc :zbunjen:

55e nova felna ili samo obruc :zbunjen:

Samo obruč...nekad je koštao 80 DM...

Felna je izraz za obruc , nekad je kostao manje , DA !

Nekada smo i mi mogli pojesti jedan burek , danas bi mogli i dva , neko i vise . Ja nisam "gladan" ali tako "danas " stoje cene .

Cena je inace istovetna sa VP , mislim da ti to mogu potvrditi svi koji su upuceni .

A sta ti fali celicnoj od IZ-a . Rusi to debelo obloze hromom , pa traaaje .

auh,,skupo..//////////

Jel ti imas MZ-a , ili nameru da ga nabavis !?

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

auh,,skupo..//////////

Jel ti imas MZ-a , ili nameru da ga nabavis !?

ne,,,,,,neplaniram,bas ako utrci neki usput,sad pogledah i gaborov katalog,,,stvarno tolko...

moj pobratim iz sv,a je u segedinu uze tockove,komplet bili su nesto ,,,,,jako jako povoljno, oba sa gumama..ali do soluna 100somuna,,

doduse to bilo pre godinu dve.....

a trebaju i meni 2 obruca zbog neke prerade,ali ne za sad,,naravno uzeo bih dva nova obruca...

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: mz

Ako ce nesto da se radi vrhunskog kvaliteta treba potraziti neku felnu od neke kroserice i to od zadnjeg tocka one su obicno 18 cola ili traziti novu od DID proizvodjaca ekstra su i oblika i kvaliteta mnogi ih koriste na svojim motorima na trkama oldtejmera

• Podržavam 1

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Evo jedan em glup em prostački:

"Dosao Mujo u mesnicu i upita: "Imate li žilu od bika za bas gitaru?"

Mesar će zbunjeno: "Ne, nemamo."

Drugi dan dodje Mujo s istim pitanjem i dobi isti odgovor.

I tako se to ponavlja 10-ak dana, dok jedan dan Mujo ne upita isto pitanje, a mesar mu odgovori: "NE, NEMAM ŽILU OD BIKA ZA BAS GITARU, ALI IMAM PIČKU OD KRAVE ZA USNU HARMONIKU!!!"

:staa::staa::staa::staa::staa:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja