Đenka 120 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Moto-skup Bor 2011 Treba proveravati kalendar Moto događaja jer se dešava da se termini pomeraju. A Zaječar je od 4 - 6 avgusta neznam zbog čega ali tako je,bila je neka konferencija za medije,ako bude bilo promena javiću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan vidim i ja da si u pravu, opet ga spajaju sa gitarijadom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 27, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sumenko jel ti mnogo grad omlatio maline?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 27, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumenko jel ti mnogo grad omlatio maline?? nemam pojma.. a i ova lepa cena 80 din 1 kg ne isplati se brati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sumenko jel ti mnogo grad omlatio maline?? nemam pojma.. a i ova lepa cena 80 din 1 kg ne isplati se brati.. Коd nas na pijaci malina 200 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo se putovalo, a ja kad se natovarim - natovarim se posteno ! A malo se na terenu i kupovali delovi za MZ : A kad sam vec bio u Cacku - krenuo i do Kosovske Mitrovice: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan S v a k a č a s t !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lijo. ozbiljna si konkurencija onim Vjetnamcima (viseclana porodica na mopedu sa svom svojom pokretnom imovinom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... a ja kad se natovarim - natovarim se posteno ! Vala Lale, sto jes' jes'...ti ga ne zalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I to jos 150-ica!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lijo. ozbiljna si konkurencija onim Vjetnamcima (viseclana porodica na mopedu sa svom svojom pokretnom imovinom). B'es vijetnamce, ono pozadi sve je za osobu koja hoce da mi prepise stan u Cacku. Moje stvari su samo u koferu, bisagama i tank - ruksaku i moj je onaj linoleum na vrhu. Posto je stan u pitanju, ako treba i prikolicu cu da zakacim. Jbg, lepo je vreme, ne ide mi se kolima ! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan i posle 150ccm je mala kubikaza pa ti si ovde povuko ko osrednje napunjeno tamce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam samo sta ce na ovo tovarenje da kaze dr.Sumi, kolika je bila potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja oko 4,5 - 5 l/100 km . Najbitnije da sam ja posao odradio i imao posle motor za voznju i druge aktivnosti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan HOCE NEKO DODJE NA SKUP MK ERE IZ UZICA??? ajde sad?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dođoh iz Turske, iz Bodruma. Sem skupova kojih je bilo i biće, vozi li se neko negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja voznja Kraljevo -Studenica - Ivanjica -Sjenica - Novi pazar -Kraljevo ===387 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa što ne svrati do mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 2, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pa što ne svrati do mene? Ako se ovo odnosi na mene Pa da znas kad smo stigli iz Usca ka Ivanjici omasili smo put i imesto ka ivanjici desno mi krenuli negde levo i posle 25 km uvideli da smo promasili mozda je taj put vodio ka tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 2, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa što ne svrati do mene? Ako se ovo odnosi na mene Pa da znas kad smo stigli iz Usca ka Ivanjici omasili smo put i imesto ka ivanjici desno mi krenuli negde levo i posle 25 km uvideli da smo promasili mozda je taj put vodio ka tebi nemam pojma.. od mene do ivanjice ima 36km.. a mogli ste posle preko guce za kraljevo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ma nismo ka kraljevu isli smo iz Ivanjice za Sjenicu preko pestera pa za pazar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 3, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma nismo ka kraljevu isli smo iz Ivanjice za Sjenicu preko pestera pa za pazar aaa e onda ste skroz u drugom smeru otisli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u Petrovac na moto-skup, na Borskom Jezeru na skupu bilo mnogo priče kako je skup u Petrovcu mnogo dobar . Pomozite mi da se odlučim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dosao neki covek i trazio da mu napravim ovo: Da li neko zna cemu sluzi ovaj metalni "kisobran"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 4, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Za spremanje KRKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...