Čika Dule 152 Napisano Mart 24, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... A toranj kriv.... ??? Ko mu kriv, kad je kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ako je malo kriv. Sta mu fali? Pa mi mozemo sve i to nije novost. Namestimo sine, tramvaji se ne mimoilaze, proizvedemo slavinu bez rupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno !!! I ja bih rek`o da je krivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 24, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan "Šta krivo, kakvo krivo, j**'o mater...!!!!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da smo iscrpeli teme..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 24, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Bg, bio u odredjeno vreme na odredjeno mesto, ali veza se nije pojavila tako da nisam preuzeo prisivke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan au zar ponovo.... :P ma nema veze sticice prisivke kad tad... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je tema sa prisivkama zakljucana,nisu jos svi dobili prisivke ??? Danas sdam radio neku frezu sa tomosovom masinom,u komsluku ni jedna ispravna,bice posla . Ladno je neko okrenuo naopacke karike,valjda su manje bile ili sta vec,haos kakve buzdotine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je zaključana jer je njen tvorac to tražio. Taj post je primetio neko od Urednika i temu zaključao bez predhodnog dogovora samnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan King junior čekao do 9.45h na stanici.Nikolča slao poruku ali MZ ti siisključio telefon (kako i treba kad si kod doktora).Posle 9.45 morao je da ide u školicu. Pošalji mi adresu i onda Vam šaljem poštom. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko preuzimanja prisivki u BG-u ispade malo neozbiljno...! Covek dva puta u roku od 3 dana dolazi u Beograd i nije mogao da preuzme prisivke...!! Zar nije moglo da se to zavrsi bez uplitanja PTT-a i dodatnih troskova...!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poslate prišivke by PTT danas popodne na adresu od Picasoo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji nacin zivota je "sve u trku"... Ne moze covek da uskladi vreme zbog obaveza pa to ti je-zivimo 300 na sat!! Opustite se ljudi, stiglo je prolece, sredjujte masine uzivajte u lepom vremenu i ulaganite malo ritam-nece zivot nigde pobeci...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji nacin zivota je "sve u trku"... Izvinjavam se svima kojima nisam odgovorio na PP. Sve manje imam vremena a sve više obaveza, i posao trpi, neodgovoran sam strašno... Registrovao sam Hondu i uzeo BG tablice. Neću ništa da komentarišem, dosta je reći da je sve izašlo 18.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koji je prečnik ler dizne za larburator 251 i koliki je korak navoja? P.S. To je ona manja dizna-problematična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da pogadjam, ispala ti je i ne mozes da je nadjes?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nsii pogodio,mada mi se to često dešava. Dizna je morala da se razbuši da bi bila izvađena napolje.Informacija mi je trebala da znam da kažem podatke čoveku koji ima ureznice.Nažalost ne sve,ali u ovo slučaju imao sam sreće.Peticu je imao.Pročišćen kanl i uvijena nova dizna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 15.03.2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje premešteno u rubliku:Karburatori i sve o njima ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14683.120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dopunjujem: ko zna neka nam stavi dimenzije svih dizni pa da u kompletu stavimo u temu o karburatorima. Video sam taj podatak negde u manualu ali evo ubih se tražeći i nema... ??? To je prilika i za mene, da ne guram, samo ako nađemo mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,pokusaj kad palis crnca da skines crevo koje ide od filtera do karba,i rukom zatvoris dotok vazduha. Znaci namestis kurblu,jednom rukom dodas gas i drugom drzis saug(smanjujes protok vazduha) Provereno resenje kad je siromasna smesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan King, ti upono ovu temu koja se zove CAFFE koristis za neke druge stvari. Pa zar je tesko prolistati teme i pitanje staviti tamo gde treba? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...