Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Nista dok te ne uhvate organi.U mnogim zemljama zapada slicni ispadi se lose konotiraju te , ovakva egzibicija ga moze kostati dosta novaca a i vremena u raznim ustanovama....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

hvala Deki ima jedna custom 500 ccm u NS oko 12oo jevreja nije ni losa 87 god 40000 no nije ovo tema za nju.

Ako je nesto dobro i povoljno moze da bude tema za sve  ;) , kada budem resio da uzimam tako nesto,ako ne nadjem adekvatan motor ovde,idem preko po njega sam.Malo sam obeshrabren ovom situacijom kod nas,evo sada moram prodati jedan da bih registrovao dva motora,nadam se da ce se uvesti ,,sezonske,, registracije,ili neke slicne pogodnosti.Do tada,nek nam Bog  pomogne...  :(

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Sta bi sa Tresnju ?? Ja bi dosao, dobio sam neke slobodne dane ove nedelje, tj petak, subota i nedelja. Kaze prognoza za subotu lepo, verovatno i nedelju, oko 18C.

Lija kaze prodje se Avala a posle?? Iz Pravca Mladenovca gde je to drvo? i u koje vreme treba se biti tamo negde? :D

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

I ja sam stao sa ovim zbog vremena,za sada deluje ok,premda kako kazu u nedelju moze i kisa,nista se ne zna kod njih....,sto se mene tice ja mogu i hocu,Cika Dule hoce,bar se tako izjasnio,pa evo ajd da se utanacimo i da se vidimo ako bog da u nedelju.

Nemoj da brines da ces zalutati,cekace te neko negde  ;)

MZ , covece , pa neces valjda sam u Nedelju :)

Kazi kada i gde da se nadjemo?

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ja u nedelju nemogu, to je jedini dan kada sam sa decom i nemam mogućnost pomeranja.

Pored toga, kola će mi biti kod majstora, Crnac je još u kvaru a Honda je neregistrovana.

Nisam spreman za ovu sezonu. Još uvek.  >:(

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

i ja odpadam....  ::) ::) kaze majstor... nemoze za bg,,, dok nepredjes bar 100km u lokalu...  :'( :'( nema veze bice prilike.... obavezno dolazim na skup.... :) :)

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

i ja odpadam....  ::) ::) kaze majstor... nemoze za bg,,, dok nepredjes bar 100km u lokalu...  :'( :'( nema veze bice prilike.... obavezno dolazim na skup.... :) :)

Pa ako majstor kaže, pređi bar 100 km u lokalu, pa onda dođi na Trešnju... ;D Ili pitaj majstora da li smeš bez tih 100 km u lokalu, do Trešnje sa 70-80 petom.

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Pa ako majstor kaže, pređi bar 100 km u lokalu, pa onda dođi na Trešnju... ;D Ili pitaj majstora da li smeš bez tih 100 km u lokalu, do Trešnje sa 70-80 petom.

kaze oko 100km po lokalu "ako stane da ga dogurams kuci..."  :D :D pa posle mozes i na mesec....  ;) ;)

Da bi znali ko ide,oni koji nisu sigurni isl neka se ne stavljaju na spisak do 20og,znaci 21.03.2010 Tresnja,10ak km od Avale,pa se upisite polako....

1. Deki

2. Robber

3. Cika Dule

Evo dodjem i ja. Ocu malo da se provozam.

1. Deki

2. Robber

3. Cika Dule

4. MZ

Za sada znaci stvari stoje ovako

1.Cika Dule

2.MZ

3.Kataran

4.Deki

5.Robber+1

6. ................. ???

Ako se ekipa slaze,ima mesara ovde,pa da bacimo neki rostilj isl,neki sitni cip od svih,vrh do 500 din i to je to,neko picence isl,e sada kojim putem dolazite vas dvojica MZ i Kataran da znam gde da vas cekamo,i da dogovorimo vreme???

Ako ima jos neko da hoce da dodje neka se upise da se ne naguzimo zadnji dan,bilo bi glupo,isto tako ako ima jos nekih predloga pa da se dogovorimo na vreme,imamo jos dva dana na raspolaganju.

post-4062-12879068365417_thumb.jpg

Ja stizem iz pravca Mladenovca, znaci starim Avalskim putem.

Ja stizem iz pravca Mladenovca, znaci starim Avalskim putem.

Odlicno,tako sam i mislio,kapiram da stizete zajedno vas dvojica,cekacemo vas ili cu vas ja sacekati,na glavnom drumu kojim dolazite,necete me promasiti heheheh,za svaki slucaj i nedaj boze moj mob je 064/9850540,samo jos da uvezemo vreme i kraj.

Lepo,lepo,brojno stanje se uvecava  ;D

Sutra cemo imati konacnu sliku cele price,kao i finalne dogovore oko svega premda je vreme nalazenja jedino nepoznato za sada.

Ja krecem oko 08:30h iz Svilajnca. Oko 09:30 sam u Mladenovcu, a za dalje ne bih znao? Mislim da bih bio na Avali tu negde oko 11h. Niko ne prica gde je ta Tresnja, koliko od Mladenovca, levo  - desno? Prodje se Zuce ili ispred?? Ajd pricajte?

Zeljko kako ti ides? Tebi je najboljePozarevac-Osipaonica-Mihajlovac-Selevac-Mladenovac. Cekaj ili cekam na izlazu iz Mladenovaca, ima dve pecenjare jedna preko puta druge. Desna ka BG je veca , leva je manja. Cekam ili cekas u levoj , manjoj! :DCekam ili cekas DO 10h ni minut duze ni krace!!

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Mihac, nisi dostupan na mob.

Ja za p[ola sata krecem za Beograd,Bicu kod brata danas.

Mobilni moj imas 060 6 214 007 cujemo se.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja