zverinjak 403 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok te ne uhvate organi.U mnogim zemljama zapada slicni ispadi se lose konotiraju te , ovakva egzibicija ga moze kostati dosta novaca a i vremena u raznim ustanovama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan hvala Deki ima jedna custom 500 ccm u NS oko 12oo jevreja nije ni losa 87 god 40000 no nije ovo tema za nju. Ako je nesto dobro i povoljno moze da bude tema za sve , kada budem resio da uzimam tako nesto,ako ne nadjem adekvatan motor ovde,idem preko po njega sam.Malo sam obeshrabren ovom situacijom kod nas,evo sada moram prodati jedan da bih registrovao dva motora,nadam se da ce se uvesti ,,sezonske,, registracije,ili neke slicne pogodnosti.Do tada,nek nam Bog pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Tresnju ?? Ja bi dosao, dobio sam neke slobodne dane ove nedelje, tj petak, subota i nedelja. Kaze prognoza za subotu lepo, verovatno i nedelju, oko 18C. Lija kaze prodje se Avala a posle?? Iz Pravca Mladenovca gde je to drvo? i u koje vreme treba se biti tamo negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam stao sa ovim zbog vremena,za sada deluje ok,premda kako kazu u nedelju moze i kisa,nista se ne zna kod njih....,sto se mene tice ja mogu i hocu,Cika Dule hoce,bar se tako izjasnio,pa evo ajd da se utanacimo i da se vidimo ako bog da u nedelju. Nemoj da brines da ces zalutati,cekace te neko negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan MZ , covece , pa neces valjda sam u Nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mozda i ja dodjem... stize mi prekosutra masina ,,,, :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan MZ , covece , pa neces valjda sam u Nedelju Kazi kada i gde da se nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u nedelju nemogu, to je jedini dan kada sam sa decom i nemam mogućnost pomeranja. Pored toga, kola će mi biti kod majstora, Crnac je još u kvaru a Honda je neregistrovana. Nisam spreman za ovu sezonu. Još uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i ja odpadam.... : kaze majstor... nemoze za bg,,, dok nepredjes bar 100km u lokalu... :'( :'( nema veze bice prilike.... obavezno dolazim na skup.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 16, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan i ja odpadam.... : kaze majstor... nemoze za bg,,, dok nepredjes bar 100km u lokalu... :'( :'( nema veze bice prilike.... obavezno dolazim na skup.... :) Pa ako majstor kaže, pređi bar 100 km u lokalu, pa onda dođi na Trešnju... ;D Ili pitaj majstora da li smeš bez tih 100 km u lokalu, do Trešnje sa 70-80 petom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek videh datum,za nedelju ni ja ne mogu.Jednom je drugu jubilarni 50 rođendan,tako da moram da korigujem planove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan i ja odpadam.... : kaze majstor... nemoze za bg,,, dok nepredjes bar 100km u lokalu... :'( :'( nema veze bice prilike.... obavezno dolazim na skup.... :) Pa ako majstor kaže, pređi bar 100 km u lokalu, pa onda dođi na Trešnju... ;D Ili pitaj majstora da li smeš bez tih 100 km u lokalu, do Trešnje sa 70-80 petom. kaze oko 100km po lokalu "ako stane da ga dogurams kuci..." :D pa posle mozes i na mesec.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Da bi znali ko ide,oni koji nisu sigurni isl neka se ne stavljaju na spisak do 20og,znaci 21.03.2010 Tresnja,10ak km od Avale,pa se upisite polako.... 1. Deki 2. Robber 3. Cika Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodjem i ja. Ocu malo da se provozam. 1. Deki 2. Robber 3. Cika Dule 4. MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodjem i ja. Ocu malo da se provozam i ja 1. Deki 2. Robber 3. Cika Dule 4. MZ 5. Kataran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 18, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Baš se lepo slaže spisak ... mnogo mi se đa ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Za sada znaci stvari stoje ovako 1.Cika Dule 2.MZ 3.Kataran 4.Deki 5.Robber+1 6. ................. ??? Ako se ekipa slaze,ima mesara ovde,pa da bacimo neki rostilj isl,neki sitni cip od svih,vrh do 500 din i to je to,neko picence isl,e sada kojim putem dolazite vas dvojica MZ i Kataran da znam gde da vas cekamo,i da dogovorimo vreme??? Ako ima jos neko da hoce da dodje neka se upise da se ne naguzimo zadnji dan,bilo bi glupo,isto tako ako ima jos nekih predloga pa da se dogovorimo na vreme,imamo jos dva dana na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Eh da sam malo bliže :( Ode gorivo na 120 dinara > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 18, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stizem iz pravca Mladenovca, znaci starim Avalskim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ja stizem iz pravca Mladenovca, znaci starim Avalskim putem. Odlicno,tako sam i mislio,kapiram da stizete zajedno vas dvojica,cekacemo vas ili cu vas ja sacekati,na glavnom drumu kojim dolazite,necete me promasiti heheheh,za svaki slucaj i nedaj boze moj mob je 064/9850540,samo jos da uvezemo vreme i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Molim (opet) za savet i pomoć Ko može u Beogradu da mi pogleda i sredi karburator= I koliko bi to koštalo okvirno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Predji u temu "Karburatori i sve o njima" http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14683.0 1.Cika Dule 2.MZ 3.Kataran 4.Deki 5.Robber+1 6.Acim75 * *Dolazi sa MZ iz Svilajnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,brojno stanje se uvecava ;D Sutra cemo imati konacnu sliku cele price,kao i finalne dogovore oko svega premda je vreme nalazenja jedino nepoznato za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem oko 08:30h iz Svilajnca. Oko 09:30 sam u Mladenovcu, a za dalje ne bih znao? Mislim da bih bio na Avali tu negde oko 11h. Niko ne prica gde je ta Tresnja, koliko od Mladenovca, levo - desno? Prodje se Zuce ili ispred?? Ajd pricajte? Zeljko kako ti ides? Tebi je najboljePozarevac-Osipaonica-Mihajlovac-Selevac-Mladenovac. Cekaj ili cekam na izlazu iz Mladenovaca, ima dve pecenjare jedna preko puta druge. Desna ka BG je veca , leva je manja. Cekam ili cekas u levoj , manjoj! Cekam ili cekas DO 10h ni minut duze ni krace!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac, nisi dostupan na mob. Ja za p[ola sata krecem za Beograd,Bicu kod brata danas. Mobilni moj imas 060 6 214 007 cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...