Vuja 35 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Vuja svojevremeno pominjao mogucnost da se odrzi ,,izlozba,, MZ motora...sta bi sa tim predlogom,ima li tu nekih pomaka,zainteresovanih,lokacija itd.. Tu samo zapeli. Doduše ne kod izložbe nego kod kalendara uopšte: lako ćemo, ima vremena, naši smo, tu smo da se pomažemo i slični izgovori nama svojstveni. Kao najvažnije treba da odredimo lokaciju za Skup i to što pre kako bi na vreme obavestili inostrane klubove koje zovemo. Nedostaju nam rute i datumi za dve jednodnevne/dvodnevne vožnje. Na kraju, treba da utanačimo datum za Izložbu u Beogradu. Prostor je ili ispred Skupštine grada (stari dvor) ili ispred muzeja 25. maj (kuća cveća). Pošto se Forum uglavnom nije koristio pa se nezna ko je kome šta rekao, informacije koje sam pokupio iz telefonskih razgovora su takve da smo u većini za lokalitet Dunavskog sliva (Golubac, Đerdap...) ili Belocrkvanska jezera kao rezervna varijanta. Tema u kojoj se dogovaramo je tema o kalendaru i trebalo bi da što pre utanačimo sve detalje. Ušli smo u Novu Godinu a nemamo kalendar, nije baš najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... E a sada idem da kresnem Ol' Reba!!! Akumulator je dopunjen !! brm brm brrrrmmm !! I ja htedoh juce da kresnem bobber-a al' me zajeba kurbla0otkaci se opruga #@$#//-&^%@$#&%$ <_< <_< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 10, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je Vuja svojevremeno pominjao mogucnost da se odrzi ,,izlozba,, MZ motora...sta bi sa tim predlogom,ima li tu nekih pomaka,zainteresovanih,lokacija itd.. Tu samo zapeli. Doduše ne kod izložbe nego kod kalendara uopšte: lako ćemo, ima vremena, naši smo, tu smo da se pomažemo i slični izgovori nama svojstveni. Kao najvažnije treba da odredimo lokaciju za Skup i to što pre kako bi na vreme obavestili inostrane klubove koje zovemo. Nedostaju nam rute i datumi za dve jednodnevne/dvodnevne vožnje. Na kraju, treba da utanačimo datum za Izložbu u Beogradu. Prostor je ili ispred Skupštine grada (stari dvor) ili ispred muzeja 25. maj (kuća cveća). Pošto se Forum uglavnom nije koristio pa se nezna ko je kome šta rekao, informacije koje sam pokupio iz telefonskih razgovora su takve da smo u većini za lokalitet Dunavskog sliva (Golubac, Đerdap...) ili Belocrkvanska jezera kao rezervna varijanta. Tema u kojoj se dogovaramo je tema o kalendaru i trebalo bi da što pre utanačimo sve detalje. Ušli smo u Novu Godinu a nemamo kalendar, nije baš najbolje. Spomenuta je "izlozba MZ motora" , bilo bi interesantno to uklopiti sa posetom jednog kolekcionara MZ-a za kojeg sam cuo ,ali nisam proverio ! Navodno mu je lokacija u nekom seocetu na potezu od Subotice ka Somboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan jigoro cano@ E, ova tvoja ideja je legla kao porucena. Malo nam je zapelo oko organizacije, problematike koja ona iziskuje pa bi tvoja mala aktivnost u vezi predloga, dosla fenomenalno. Probaj da saznas nesto o njemu (kolekcionaru) a kada to uspes, kontaktiraj coveka,upoznaj ga sa idejom i ispitaj koliko je voljan za saradnju.Sveza krv nam u ovom trenutku moze biti od presudnog znacaja a ti se mozes smatrati Felix-om ideje izlozbe MZ dvotockasa koja je negde zapela.Malo smo se pomeli , godine cine svoje, te nam je svaka pomoc oko organizacije vise nego dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Radna atmosfera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo uktavine dobro dodje mali odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Molim za izjašnjavanje o lokalitetu predstojećeg Skupa: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54625-dogovor-o-kalendaru-mz-svet-a-za-2011/page__st__80__gopid__988751 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege po taktovima, malo da parite oci http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motor/?dr=45661 http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motor/?dr=45661&p=2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve drage MZ-jase!!! Malo me nije bilo, sto zbog voznji-jer sam celo leto i vozila se i spavala na motoru, sto zbog faxa i rukometa... Ali nadam se da cu sad stici malo cesce da kuckam! Planiram da napisem i okacim putopis sa mora do kojeg sam stigla sa jos 3 bajkerke i na kojem su se svi krstili.. Pozdrav svima jos jednom od Makice nekadasnje MZ-jasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla opet Makice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Makice, ti i Flojd ste nestali sa foruma bez nekog razloga i svima nam‚a ste nedostali. Na zalost Flojda jos nema. Stvarno je minimalno energije potrebno uloziti i povremeno se naci sa drugarima na ovom mestu.Svi bi to voleli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se!!! I svi vi ste meni nedostajali i drago mi je da sam opet tu! Druzenje se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nego mi neobicno,sajt 'renoviran' pa se teze snalazim! Buni me kako ja sad da vidim odgovore na svoje napisane poruke? To je ranije stajalo u levom gornjem uglu a sad ga nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 14, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se!!! I svi vi ste meni nedostajali i drago mi je da sam opet tu! Druzenje se nastavlja Super što si se "vratila". Nemoj da te sad opet nema zbog ovog svetskog prvenstva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nego mi neobicno,sajt 'renoviran' pa se teze snalazim! Buni me kako ja sad da vidim odgovore na svoje napisane poruke? To je ranije stajalo u levom gornjem uglu a sad ga nema... Udjes na profil i kliknes na opciju nadji sadrzaj clana, i vidis teme u kojime je odgovarano posle tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @Šumi Zmajček Zahvaljujem!!! Radi ! @Čika Dule Ni slucajno! To moze samo da se desi ako bude zensko Svetsko prvenstvo a ja budem pozvana za reprezentaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I imam jos jedno pitanje! Kako da i ja dobijem ovako male slicice kad postavljam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 15, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Forum automatski 'risajzuje' slike koje ubacujes u post kao atacment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I imam jos jedno pitanje! Kako da i ja dobijem ovako male slicice kad postavljam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo o istoriji MZ-a http://achterdemuur.nl/mz.htm (sajt je na Holandskom) PS. http://achterdemuur.nl/MZ_bijzondere_modellen.htm Ovavezno pogledati!! (specialni modeli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam danas saznao iz " nepouzdanih " izvora, Floyd je kupio neku Yamahu 750 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam danas saznao iz " nepouzdanih " izvora, Floyd je kupio neku Yamahu 750 ! pa o tome je i pre bilo reci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam danas saznao iz " nepouzdanih " izvora, Floyd je kupio neku Yamahu 750 ! Neka ga u sreći i zdravlju vozi. Samo, trebao bi da se ovde pojavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...