Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo za sve koji sumljaju koliko moj mz ide neka procene sami.. Do male strelice isao je dok sam imao karb kako kod ts-a ili stariji model kod etz-a to je 140km/h a ne onaj gde pise 140 pogledajte koliki je razmak izmedju 130 i 140 Do velike kazaljke isao je i ide jos uvek sa ovim karbom kao kod 251 ili noviji kod 250 (150m/h) ima Mihac takav karb a i King koliko sam video.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba Šumenko, ne verujem, pa to tije. E , a sada polovna gumaraba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan E , a sada polovna gumaraba! kad je dzaba valja... :D slikacu u voznji tj snimicu da vidis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mani Šumi.Nek ide ko raketla za tvoju dušu,Pusti mangupe što te zadirkivaju. Omatorelo to i sad im žao što i njiov nije kao tvoj... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba Šumenko, ne verujem, pa to tije. E , a sada polovna gumaraba! imam pitanje za MZ ekipu,oko tih 18ki guma(pri tome mislim bas na ovakve brzinske)! ima li ih i u sirim neki dimenzijama ili su sve uske jer su obicno prednje od nekih R masina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan obicno su od 100 do 200 mm sirine. mz podnosi max 130 a i to je vec megalomanija ja imam 110 i sasvim lepo izgleda i fino vuce.taman na felgi je. ne lici na gljivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebalo za ATXa klincu krenuli smo putem streatfightera,pa ce izgleda biti prednji od MZa a ja svojem momackome APNu imam zadnji pojacani sa sirom 18kom felnom koja ce izgleda zavrsiti na sinovljevom momacko! pa bi nazad trebalo da deluje kao siroka na napred kao normalna! mislim da u svemu ja nisam normalna,al ajd "dobar i lud su braca" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Okaci sliku tog cuda,da vidimo malo....mozda se i rodi neka ideja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan meni bi trebalo za ATXa klincu krenuli smo putem streatfightera,pa ce izgleda biti prednji od MZa a ja svojem momackome APNu imam zadnji pojacani sa sirom 18kom felnom koja ce izgleda zavrsiti na sinovljevom momacko! pa bi nazad trebalo da deluje kao siroka na napred kao normalna! mislim da u svemu ja nisam normalna,al ajd "dobar i lud su braca" nazad nemoj nista preko 110 a... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mangupe što te zadirkivaju. Omatorelo to i sad im žao što i njiov nije kao tvoj... ;D ;D pa fala bogu doslo je i moje vreme... ;D ;D dosta su oni vozili u moje vreme nisu ni slilazili... (ko razume znace... ;) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zaratio sam sa računarima i dobijam strašne nalete besa što su neispravni. Kupio sam nov komp. ali me prenos sa staog zeza i nemogu da budem siguran da li sam izgubio podatke. A podaci su: magistarski i doktorski rad, svi objavljeni naučni radovi kao i materijal za nove, dve stručne knjige i treća u radu, fotografije dece od rođenja do danas... Jedva se logujem ovde, jedva završavam putopis sa polusipravnim explorerom i gajim nadu da neću srušiti forum. U ovom trenutku baš mi ne prija da se zezam sa poslovima koji mi drugi izmišljaju. I ja bih voleo da mogu da dođem na Forum kada to hoću a ne zato što moram. Prepravljanje starih postova je nekorektno prema učesnicima diskusije u određenoj temi. Banovali smo zbog toga jer samo imali potrebu da zaštitimo ostale članove. Bilo je pojedinaca koji su hteli da se povuku iz neke rasprave pa su sve svoje postove izmenili tačkama. Na taj način se svi omalovažavaju, sa kim ko diskutuje i šta komentariše kada se izjave menjaju? Po tome ispada da oni koji su se najviše uložili, najviše razmišljali i najozbiljnije shvataju temu o kojoj se govori ispadaju najveće budale jer se ''svađaju sa samim sobom'' dok neozbiljni, labilni, ljudi nepostojanih stavova i vrednosti prolaze nekažnjeno. Nisu prolazili nekažnjeno, banovali smo takve a banovaćemo i dalje. Čemu služe moderatori ako neko treba da pravi budale od ostalih članova? Šumi, dosta sam tačaka počistio i nemam nameru da to više radim. Nekorektno je jer su neki zbog toga banovani a eto, sada se nekima gleda kroz prste. ''Ispeci pa reci'' kaže poslovica. Veći broj postova donosi više zvezdica ali mi nije poznat slučaj da je neko dobio na ugledu zato što ima više zvezdica ili zašto što su one druge boje. I još jedna poslovica: ''Vo se drži za rogove a čovek za reč''. Ne lupaj tačke i ne edituj svoje postove jer time vređaš sagovornike u temi u koju si slobodnom voljom ušao. Opcija editovanja postoji zbog putopisa ili složenih objašnjenja o popravkama da bi obimniji materijal moga da se složi a ne da se menja mišljenje kako vetar duva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 26, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, ako ti treba neka pomoc oko tih kompova, o'ladi pivo i reci gde se nalazi Samo da me prodje ova temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos jedna poslovica koja kaze ,, ako vuces bika za rep,obavezno dobijas i rogove,, . E sada,pravo urednika Foruma jeste da izrekne neku meru,dal opomenu isl,svakom clanu koji odstupi od pravila istog,na to nemam nikakvog uticaja.Ono sta mogu reci je sledece,ne zelim da Sumi Zmajcek bude banovan,ako se ne ljutim ja,nema potrebe ni drugi da se zeste!!! U buduce,Sumi Zmajceku,biraj reci kojima se obracas ljudima,ne vredjaj ljude,vredjanjem njih povredjujes i druge a to nije pametno,ti si mlad momak i imas jos puno toga u zivotu da naucis,zato pamet u glavu,pa polako.Ovo ti govorim krajnje dobronamerno,kao stariji,i kao neko ko radi sa ljudima jako dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 26, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ja te ne razumem? Ko je koga i ko je sta lose vodje pis'o? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 26, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E sto se tice one gumarabe, malo je teza za u krivine, nece da se obara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je rešeno, nema nesporazuma. Šumi je mlad dečko, dobre duše i čista srca tako da je sve OK. Vujo, ako ti treba neka pomoc oko tih kompova, o'ladi pivo i reci gde se nalazi Samo da me prodje ova temperatura Samo se ti javi kad prođe temperatura. Nadam se da ću do tada sve da sredim pa da se uz pivo hvalim kako sam im doskočio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav prijatelji evo da se i ja javim kako ste ja sam ok e sad imam molbu i moj mz je resio da se malo poigra sa mojim nervnim sistemom menjao sam lezj radilice pa sam nehotice unistio stator tamo gde su namotaji ako neko ima da proda napisite...janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ima li i menjača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ima.Zeza treca,a?Mozda se samo olizala viljuska,imas ih po 12-13 evra a cujem da su se pojavile i neke kvalitetnije po 25 evra,kao nemci radili itd...treba proveriti.Zbog jedne viljuske,ceo agregat mora da se rasturi,uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima viljuške te bolje? JA ne znam više šta zeza,ali ispada iz treće definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 27, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma tu je madjarski zupcanik madjarska viljuskica. . . .tu je problem.samo polovan svabski/nista drugo. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte podatke o ovom mz-u... : 1975 Model, MZ RZ 250/2 Race Machine http://www.monstrumecanic-mz.go.ro/MZ%20%201975%20-%201979.htm Nesto mi je privuklo poaznju, ali vezano za jedan drugi model : "1976 Model, MZ TS 250/1. 250 cc, 19 hp, 131 kg, 130 kph. A modified engine, a five speed gearbox and the frame which incorporated various features of the cross - country models gave the TS superior roadability in its class. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uredu. Zaratio sam sa računarima i dobijam strašne nalete besa što su neispravni. Kupio sam nov komp. ali me prenos sa staog zeza i nemogu da budem siguran da li sam izgubio podatke. A podaci su: magistarski i doktorski rad, svi objavljeni naučni radovi kao i materijal za nove, dve stručne knjige i treća u radu, fotografije dece od rođenja do danas... Jedva se logujem ovde, jedva završavam putopis sa polusipravnim explorerom i gajim nadu da neću srušiti forum. U ovom trenutku baš mi ne prija da se zezam sa poslovima koji mi drugi izmišljaju. I ja bih voleo da mogu da dođem na Forum kada to hoću a ne zato što moram. Prepravljanje starih postova je nekorektno prema učesnicima diskusije u određenoj temi. Banovali smo zbog toga jer samo imali potrebu da zaštitimo ostale članove. Bilo je pojedinaca koji su hteli da se povuku iz neke rasprave pa su sve svoje postove izmenili tačkama. Na taj način se svi omalovažavaju, sa kim ko diskutuje i šta komentariše kada se izjave menjaju? Po tome ispada da oni koji su se najviše uložili, najviše razmišljali i najozbiljnije shvataju temu o kojoj se govori ispadaju najveće budale jer se ''svađaju sa samim sobom'' dok neozbiljni, labilni, ljudi nepostojanih stavova i vrednosti prolaze nekažnjeno. Nisu prolazili nekažnjeno, banovali smo takve a banovaćemo i dalje. Čemu služe moderatori ako neko treba da pravi budale od ostalih članova? Šumi, dosta sam tačaka počistio i nemam nameru da to više radim. Nekorektno je jer su neki zbog toga banovani a eto, sada se nekima gleda kroz prste. ''Ispeci pa reci'' kaže poslovica. Veći broj postova donosi više zvezdica ali mi nije poznat slučaj da je neko dobio na ugledu zato što ima više zvezdica ili zašto što su one druge boje. I još jedna poslovica: ''Vo se drži za rogove a čovek za reč''. Ne lupaj tačke i ne edituj svoje postove jer time vređaš sagovornike u temi u koju si slobodnom voljom ušao. Opcija editovanja postoji zbog putopisa ili složenih objašnjenja o popravkama da bi obimniji materijal moga da se složi a ne da se menja mišljenje kako vetar duva. Uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Raspitacu se za zupcanik i viljusku novu,tu kvalitetniju opciju pa cu ti javiti.Te madjarske se ne isplati ni stavljati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i uverio se. Nažalost,jedan par trajao 500m,a drugi 5o km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...