Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

...i sad krije slike...

Cestitam i srecno,daj da vidimo tog Jagodinca bre ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Ni ja nista ne razumem! Dule daj postavi slike ovde!!!

Drustvo necu biti tu nekih 15ak dana,odoh malo medju medvede tj na skijanje,pa da se ne brinete i ne pomislite da sam otisla da procesljam celu Srbiju da bih nasla MZ-a u fabrickom stanju da bih opet pobedila  ;D!

Sasvim mi je dovoljno da trepcem i primam mito  :D  ;D!

Pozdravljam vas!!!

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ih bre kakav čovek, kupio motor pa bi samo on da se raduje.  ::)

Mislio sam da bi mi koji smo u Boegradu mogli da se vidimo u nekoj kafani. Da zalijemo ovu zverinu da ne zahrđa. Ostalo je par komada nalepnica pa bih vam to podelio, Bivolje i King isto nisu dobili u Čika Dule sada ima gde da lepi...

Ukoliko uspem da sredim računar kopirao bih film sa prošlog skupa da vidite atmosferu.

I za kafanu imam rešenje, Moto Krčma ''Balansero'' je tu, Turbopeđa je naš čovek pa ako nas ponese raspoloženje možemo i ključ u bravu... ;D

Sve je tu, od dobre volje zavisi...

Ni ja nista ne razumem! Dule daj postavi slike ovde!!!

Možemo mi njemu da otključamo temu... ;D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Pazi kad Deki zna i odakle je MZ ! Jagodina!! Znaci on ga je i video i omirisao :D Duki jesi li ti u shemi sa njima?

Pazi ovo D3 :Deki, Dule, Duki !! -Duki je ubacen zbog radi Jagodinu.

Zavera, zavera i ja kažem. ::)

King, termin za kafanu će da predloži novi vlasnik koji se krije. Ma šta se krije, POKUŠAVA da se sakrije ali ne ide to tako... ;D

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Dobro razmišljaš. Ostavite stan nasledniku pa neka ga neka prevari, ništa neće da mu bude, toliki čovek, mlad, zdrav... ;):D :

he,ova ti je dobra Vujo.Ne može da ga neka prevari i obmane,neda mu devojčica.Motri na njega ka Soko.Ako se udalji tri koraka,tu ga stiže i LIKVIDIRA.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Pazi kad Deki zna i odakle je MZ ! Jagodina!! Znaci on ga je i video i omirisao :D Duki jesi li ti u shemi sa njima?

Pazi ovo D3 :Deki, Dule, Duki !! -Duki je ubacen zbog radi Jagodinu.

Neznam samo dal je uz motor dobio i gajbu Jagodinskog piva,nakon cijeg konzumiranja,u vecim kolicinama,dolazi do disfunkcije vitalnih elemenata potrebnih za slozen proces postavljanja fotografija,pa je s toga potreban odredjeni vremenski period da se iste vrate u normalu i samim tim omoguce gore navedenom licu,da zadovolji ovoliku euforiju,nastalu kupovinom navedenog motornog vozila,u ovom slucaju MZ 251 ETZ.

Sto se tice insinuacija o formiranju izvesne ,,D,, grupe,one su bazirane na pretpostavkama,a ne na cvrstim dokazima,te je nuzno istu odbaciti kao neosnovanu. ::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)::) ::)

Rano sam počeo po kafanama, maloletnike nisu jurili napolje, uzdali su se u ''nove generacije''...

U ''moje vreme'' Paja je pričao u Srpskoj kafani kako ovo nije mogao da odigra trezan. Smeh u pozadini nije namešten, smejao se ko je stigao što su potvrdili svi iz Ateljea.

U vreme moga oca, u Koviljači u Kur Salonu je bila pevaljka Cigančica sa pravim repertoarom za ovu stvar ::). Radila se Viskoza, para je bilo, j*beš poso' kad su pare tu...

Detalje te priče neznam ali kvaran osmeh na licu mog oca vidim svaki put kada zatvorim oči. Sada kaže da je mator, ne seća se folirant :P.

Štampar, da nisi slučajno pregazio neku plitku vodu? Nije Drina, nešto manje al' garavo, čokoladirano... ;D

• Svrati ponekad, 156 postova

Videcu ja sa devojkom da napise neku pozivnicu ili tako nesto da nas cisto imaju u vidu, kolko sam citao na sajtu preko cele godine se vozaju i prave skupove. Pa ono kad se zvanicno odluci gde se  ide onda da ih pozovemo ali to treba resavati do kraja zime tj. februara da i oni ljudi mogu da se planiraju.

• ,, 1032 postova

Na sajtu stoji sledece:

Na ovu imejl adresu nam mozete poslati vase putopise ukoliko zelite da ih postavimo na sajt i kontaktirati nas ukoliko imate neki predlog ili problem: mzclubhungary@mzclubhungary.com

Divanim madzarski, javite ako zatreba.  ;)

Dobro sve ide, sve kako treba...:)

Mađari su jako važni, mnogo toga me interesuje vezano za delove. Pa vreme je da se malo i o tome informišemo.

Blago njima, kakav je raj voziti MZ-a u Mađarskoj, sve imaju i sve je džabe.

Jedino taj đurđevak ne kapiram, kakve to veze ima sa Mađarima i delovima ali 'ajde, znate o čemu pričate... ??? ??? ???

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

...

Jedino taj đurđevak ne kapiram, kakve to veze ima sa Mađarima i delovima ali 'ajde, znate o čemu pričate... ??? ??? ???

Ima veze sa Djokom Balasevicem... :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=a0R4FZPkohQ

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja