drumskalisica 8741 Napisano Februar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas opet vozo, i to ceo dan. Ne znam koja je temperatura bila, al nije bilo hladno. Usput sam bio naisao na neku pokaznu vezbu crvenog krsta koju su izvodili vojnici na civilnom sluzenju vojnog roka. Gasili su pozar, izvlacili povredjene iz kola ( saobracajna nezgoda ), ja im se ponudio da glumim povredjenog motorciklistu pa da me spasavaju ( gde god da me uhvate, ja bi jaukao ), al odbili, kazu nisu obuceni za to - ja hteo da ih obucim . . . I tako. . . , pa evo opet malo slicica ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 28, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan " al odbili, kazu nisu obuceni za to " ja vidim da nisu ni Goli?? ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 28, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan @MZ Da li znas kad je skup u Bjeljini? Cula sam da je odlican a posto mi je to bas blizu(dokumenti nisu problem jer samo treba zeleni karton)zelela bih da odem. Ako sam dobro obavesten ovo bi trebao biti datum za Bijeljinu 31. jul, 01.02. avgust. Ja bio prosle godine i super mi je bilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neće oni da nose nas ovakve, eto, nađu neku babu sa 20 kg pa je razvlače konopcima okolo da gleda narod. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drumskalija@: Ja bih se vozio samo tako ali pozitivno životno iskustvo me sprečava. Na ulicama u Beogradu je smesa od soli, štroke i vode te je dovoljna jedna vožnja da neki delovi na motorciklu fasuju trajna oštećenja. Točkovi, žice, izduv....krene hrdža u ne povrat. Dok polivači ne završe posao, ja sam u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 28, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Neće oni da nose nas ovakve, eto, nađu neku babu sa 20 kg pa je razvlače konopcima okolo da gleda narod. ;D Nije ono ni baba bila, vec plasticna lutka ( ko bi smeo ziv da se smesti na ona nosila, a da ga spustaju vojnici na civilnom sluzenju . Da su oni sposobni za nesto - sluzili bi vojsku ko pravi ljudi ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da su oni sposobni za nesto - sluzili bi vojsku ko pravi ljudi Ma gledao sam emisiju,hvale se kako eto oni mogu i vise da doprinesu nego ovi pod oruzjem.Sve bi ja to natovari postoljima za minobacac pa u brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da su oni sposobni za nesto - sluzili bi vojsku ko pravi ljudi Ma gledao sam emisiju,hvale se kako eto oni mogu i vise da doprinesu nego ovi pod oruzjem.Sve bi ja to natovari postoljima za minobacac pa u brdo. More uveo bi ja njima jos jedan clan u taj zakon o vojsci : Ako smo mi koji smo redovno sluzili vojsku - vojni obveznici do 65 godina ( valjda ), onda da ti civili budu takodje do iste starosti ali " finansiski obveznici " , pa da placaju mesecno posebnu taksu od na primer 100 evara, pa da vidis kako bi se tukli ko ce u vojsku , a ovi sto nece nek placaju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Duki - kad ce slike tog Falkonca - svi cekamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos mu nisam stavio one kofere pa kada ga potpuno kompletiram eto i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Duki a sta je sa 250-icom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa ovim za vojsku,vecina mojih vrsnjaka se odlucuje za tu glupavu civilnu,def. bi je ukinuo. Jedva cekam slike falkonca,a nadam se i da ga cujem pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Makica 250-ica ode u trampi za Falkonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam gde da stavim ove slike, dal u MZ mehaniku, il ovde, pa mislim da su vise za ovde . Mom prijatelju doterali neki momci MZ-a da im uradi struju. Uradio on, al MZ nece da upali. Prvo je morao karburator da se detaljno ocisti, a kad je motor napokon upaljen, radi samo na visljim obrtajima. Prilikom kurblanja smo Culi da vuce fals vazduh pored diname, pa smo uzeli da mu zamenimo i taj semering, ispostavilo se da nema ni deflektor ( onaj zastitni lim izmedju lezaja i semeringa. Sad vec radi malo bolje. Kakav je to krs pogledajte i sami : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko iz kluba cija je nalepnica na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima za ovakve primerke traže 400-500€. Ko je obilazio oglase, sigurno zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko iz kluba cija je nalepnica na rezervoaru? Ma to ti je klasican MZ znak koji je bio na starijim modelima ( 60 - 70 - tih godina ), Stampao neko, ima ih da se kupe po skupovima ( bilo ove godine u N. Sadu na skupu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ram od TS-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nego juce se na drugo kurblanje moj MZ bobber oglasio... Bez auspuha samo sa izduvnom granom ;D ;D Kako gruva, majko moja alarmirao sam ceo komsiluk ;D ;D Doduse radio je samo par sekundi dok je bilo benzina u karburatoru jer nema rezaervoara ;D pa ga "pojim" preko sprica...! Bitno da sam struju lepo povezao i da svi potrosaci rade... A sada cekam na farbara da mi zavrsi rezervoar, blatobrane i far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjite Mihca na slici sa moto zurke u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel to neko iz kluba cija je nalepnica na rezervoaru? Ma to ti je klasican MZ znak koji je bio na starijim modelima ( 60 - 70 - tih godina ), Stampao neko, ima ih da se kupe po skupovima ( bilo ove godine u N. Sadu na skupu . mislio sam na nalepnicu od gore ispod cepa. Ekvideti bugs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjite Mihca na slici sa moto zurke u Pancevu. Ko je bre taj...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Nego juce se na drugo kurblanje moj MZ bobber oglasio... Bez auspuha samo sa izduvnom granom ;D ;D Kako gruva, majko moja alarmirao sam ceo komsiluk ;D ;D Sta gruva ja sam jednom moj provozao bez lonca ljudi su okolo skakali i gledali sta puca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 4, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjite Mihca na slici sa moto zurke u Pancevu. A gde je Peacemaker?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro bre jel' se vozi neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...