MZ 80 Napisano Maj 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam primtetio meni Fali deo br.9 ! to je neko osigurac koji drzi one osovinice br.10??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan on drzi osovinice,i potiskuje plocice da nebi zveckale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Elem to i nije neki bitan deo, radilo i bez toga. danas sam isao u Petrovac na Mlavi i lepo ispazario neke "sitnice" : prednji i zadnji lancanik, lanac ( made in Japan), sajlu za kvacilo, sajlu za kilometar, socivo sa sve sholju i suma sumarum 7.400 din! Jedino zaboravih manzetne za prednju viljusku da metnem umesto onih armonika koje me nerviraju, i u prodavnici ima Original ulje za amortizere 133 din mislim da je 0,5 litara!! Prodavnica super opremljena delovima, ima SVE za MZ!! Eto toliko od mene> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E , da video sam ima ona bela stopaljka jedino nije bila na lageru, 8 eura kosta, a ima i belih zmigavaca za ( nisam pitao za cenu). A sto su skupi original auspuh 40 eu i rezervoar za 250, 90 eu, a za 251, 70 eu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci resio si da olaksas karticu za 100-tinak evrica, ako, ako...: Nego nemoj da mi kazes da si kupio male manzetne a da mi nisi javio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari danas sam prodao svog ,z-a prijatelju ,ali posto stoji vec 3 god javio mi se problem,trebao bih da zamenim karburator....i flsnsnu,flansna je malo napukla tako da bih je trebao zameniti ali bih trebao i telo karburatora ili ceo karburator,posto je onaj deo koji ulazi u flansnu malo pojeden tako da tu sada malo vuce fals vazduh,i kada dam gas pa pustim,ne smiruje se masina kako treba nego malo sporije spusta obrtaje....evo i par slika kako izgleda posle 3 godine stajanja u shupi kolega je jako nizak tako da sam morao da malo ukopam sediste i da skinem nastavke sa stapova na prednjoj viljusci da bi mogao nogama da dohvati zemlju tako da me intresuje ako neko zna kolika je cena novog ili polovnog karburatora.ili samo tela.kod mene je karburator mislim od 251 onaj sto mu lonce drzi zica a ne srafovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo izgleda, lepo mu cuci ova boja u kombinaciji sa poliranim deklima! Nego da pitam sta je "flansna"?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Po katalogu, karburator je 75 evra a ako je Bing onda je za isti model (n30) cena 90 evra. Neznam, mnogo je to, treba naći polovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sto nbe probas taj da sredis tecnim metalom ili nekom dihtung masom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde šta se kod tebe dešava, sklapaš ili kupuješ ceo? Reci kako da pomognemo, da se to malo ubrza, lepo je vreme i treba da se voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako pogodite koje ovo,,,,,,,,,dajem pivce,,nevazi za mihca.......i vuju......i dukija....i za mene ne vazi..... vujooooooo prikolce spremno za crnilo,,,,,,mislim za barvanje,,,kad pravimo rostilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @picaso mz ma nema leba od tog tecnog metala,to se jako brzo rasklima,a flansna je ona lula izmedju cilindra i karburatora...necu da budzim uzeo bih neko trajnije resenje,necu da zajebem coveka,hocu da mu prodam motor u ok stanju i da se lepo navoza sa njim eh da su samo dekle polirane..polirano je sve sem centralnih deklova i cilindra i glave. dobosi,felne,rucke ,prekidasi cizme prednje viljuske,mosac satova,gornji trokut... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sakupljam delove i dolazim za Svilajnac. Trebaće mi par dana, ostavljao sam gde sam stigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, znas proceduru pri dolasku u Sv...da se javis obavezno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, znas proceduru pri dolasku u Sv...da se javis obavezno!! Naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan vujo one cene koje si rekao za karburator gde je to? zamisli molim te u obrenovcu mi u radnji trazi za jeftiniji karburator 100 e a za bingov 130.!!!! mislim sta reci zaista bezobrazluk.ceo motor 500-600 e a samo karburator toliko...a siguran sam da delove uzima kod madjara...i mislim da tu ima deeeebelu ugradnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici je Vuja he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Floyde šta se kod tebe dešava, sklapaš ili kupuješ ceo? Reci kako da pomognemo, da se to malo ubrza, lepo je vreme i treba da se voziš. pa vozim se ja nikako da stignem da odem u Rumu,mada nesto mi se ni ne ide,otprilike i znam sta cu videti ...trazim jos dok ne zavrsi skola-4 nedelje Pa ako do tad ne nadjem nista, sklapam ,sto bi ustvari najvise i voleo sutra idem da vidim nekog etz-a 250,navodno ima dva a oba je dobio dzabe i sad mu ne trebaju,i to mogu da zamislim kakvo je ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 27, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici je Vuja he he njettttttt nijeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici je Vuja he he njettttttt nijeeeee a pivo za pokusaj,to nista a pomislio sam da nije vuja ako za njega ne vazi he he bas se lose vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ovakav je kofer,otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Wice Okreni telefon i traži od Gabora da ti pošalje CENOVNIK. Pisao sam o tome, isti mu je i cenovnik i katalog samo je u cenovniku naveo cene. To nije na odmet, fotografije su dobre, ima i nekih novih delova npr. zatezač lanca, nema šrafove nego leptir šraf pa za zatezanje lanca nisu potrebni mali ključevi, sve je gotovo za minut. 2 Duki Stvarno je veliki kofer, uopšte nemogu da ga zamislim na MZ-u. O kakva nesreća, a neki bi sve dali da imaju veći. Neznam šta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jbg vujo zagubio sam broj.ako mozes posalji mi ponovo.reci mi dali gabor salje postom ili kako to vec ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I mom drugaru treba karburator ali polovan u dobrom stanju nema nigde a nov je oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...