ts-chopper 113 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mi sezonu otovrismo, 1. januara, a nastavismo sa voznjom i za bozic i naravno za pravoslanu n.g., a danas sam se posebno navozao, malo sam olaksao tockove, pa mi merak da ga ganjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da da vam se pridruzim sutra u sezoni 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Kataran otvorismo juče sezonu 2014 !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 19, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imali neka tema gde bi mogli da napisema nasa losa iskustva sa majstorima gde smo bili prevareni i da napisemo koji su to ljudi i kako bi eventualno mogli da povratimo izgubljeno.Nasao sam nesto gde je pisao o doticnom majstoru koji je prevario dosta ljudi medju kojima i mene..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imali neka tema gde bi mogli da napisema nasa losa iskustva sa majstorima gde smo bili prevareni i da napisemo koji su to ljudi i kako bi eventualno mogli da povratimo izgubljeno.Nasao sam nesto gde je pisao o doticnom majstoru koji je prevario dosta ljudi medju kojima i mene..? Imas na forumu iskustva sa serviserima http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/23-iskustva-sa-servisima/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imali neka tema gde bi mogli da napisema nasa losa iskustva sa majstorima gde smo bili prevareni i da napisemo koji su to ljudi i kako bi eventualno mogli da povratimo izgubljeno.Nasao sam nesto gde je pisao o doticnom majstoru koji je prevario dosta ljudi medju kojima i mene..? Imas na forumu iskustva sa serviserima http://forum.bjbiker...a-sa-servisima/ Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jednog dobrog servisera. Covek je stvarno dobar igrac pa ako nekog interesuje mogu i da kazem o kome se radi, ako smem da napisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast dobrim i postenim majstorima.Imao sam srecu da kada sam kupio prvi motor da naletim na prave majstore,inace su oni iz Uzica gde sam dugo ziveo....Na zalost danas je sve manje takvih i sve se gleda kroz novac i ko ce koga da za*ebe. Mislim da nije lose da kazemo od koga smo to izradjeni,jer ja znam jednog ko je oladio mene za oko 250 e i jos dosta njih a njegovih olgasa ima dosta gde prodaje delove i motore.E taj posteno nije zaradio ni 50 e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju otalog taj prodaje i delove za MZ-a kao motore MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam jednog dobrog servisera. Covek je stvarno dobar igrac pa ako nekog interesuje mogu i da kazem o kome se radi, ako smem da napisem. Piši šta oćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 22, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju otalog taj prodaje i delove za MZ-a kao motore MZ. Odakle je taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju otalog taj prodaje i delove za MZ-a kao motore MZ. Odakle je taj? Iz Smedereva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Lele ja danas treba da odem do Smedereva sa nekim majstorem za MZ da se nađem ,koji vozi MZ 250 i koji prodaje delove, treba da mi proda prednji Bandaš !!!! Lele lele nije valjda on. Tražio mi za taj Bandaš 40 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Brzi odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 22, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lele ja danas treba da odem do Smedereva sa nekim majstorem za MZ da se nađem ,koji vozi MZ 250 i koji prodaje delove, treba da mi proda prednji Bandaš !!!! Lele lele nije valjda on. Tražio mi za taj Bandaš 40 e. Ovaj iz Uzica trazi 30 (3500) valjda za ceo tocak sa diskom i gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Taj iz Uzica je sasvim ok,zvao sam ga par puta i za neko sediste mi je trazio 500 din,jeste da treba da se tapacira ali za te pare ne mozes nista vise ni da ocekujes i po mojoj proceni je covek sasvim korektan.Taj iz Smedereva sve to sto prodaje ceni vise nego ostali,tako da je neki deo bolje da uzmes nov,bar znas sta si kupio,nije od reci,mozda nije mesto ali moram da napisem ovo,laze kao pas,prevara na kvadrat i desava se ako nema deo koji trazis da ti posalje od drugog modela koji nema veze i ne moze da se ugradi,pa kad ga nazoves pocinje sa nekim pricama,kune se u cerku a laze,govori kako mu je neko umro i da ide na sahranu....Znaci ako uzme pare i zajebe te mozes da ga zoves koliko hoces ali para nema nazad...Mene je ovo iskustvo kostalo i para a i zivaca..Iskreno od njega nebi nista porucivao a kada bi mi nesto bas trebalo otisao bi licno da vidim sta kupujem..A da lako se prepozna ima oko 150 kg ili malo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Brzi odakle si? Iz Barajeva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Aha ok. Hvala !!! Samo da se zna da danas nisam išao kod toga "Krizi " MAJSTORA !!! Za sada sam odustao sa trgovinom uvezi njega. Eto još jedan dokaz koliko vredi ovaj naš MZ SVET !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako Bog da da se ove godine okupimo u što većem broju i da se mi NOVAJLIJE upoznamo sa ostalima - iskusnim - , OKORELIM pravim MZ vozačima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako Bog da da se ove godine okupimo u što većem broju i da se mi NOVAJLIJE upoznamo sa ostalima - iskusnim - , OKORELIM pravim MZ vozačima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 22, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako Bog da da se ove godine okupimo u što većem broju i da se mi NOVAJLIJE upoznamo sa ostalima - iskusnim - , OKORELIM pravim MZ vozačima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadičeš se,to je jedna ozbiljna gerijatrijska skupina ljubitelja tekučih pitanja i mrtvih prasadi termički obradjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 23, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam jedno pitanje vezano za konus kvacila.Danas mi je stigao radapciger i uz malo vecu muku skinem kvacilo sa radilice.Prva vazna stvar je da re radilica bez ijednog risa ili nekog drugog traga ostecenja ali kvacilo ima par sitnih riseva sto me malo zbunilo na prvi pogled.U zarezima na radilici je bilo malo kako da kazem kao nekih opiljaka ili neke prljavstine sto je verovatno od konuca kvacila ali sam to ocistio.Konus koji je bio na motoru je onaj losiji indijski i nije mi spadalo kvacilo a vozio sam ga celo leto i imam jedan nov konus madjarski za koji kazu da je bolji i malo je skuplji.Po merenjima digitalnim sublerom madjarski konus je u svakom pogledu tesniji za 4-6 stotih ali kada se stavi na radilicu onda udje vise nego onaj indijski,kao da je siri.... Onda sam crvenim flomasterom ofarbao konus na radilici i probao i jedan i drugi rukom da vrtim i ispotavilo se da taj losiji konus koji je bio na motoru da vecom povrsinom naleze. Kada se rukom gurne koliko je to moguce vidi se da nov konus ima jos 3 mm pa da dodje do kraja tj. da udari u zupcanik,dok ovom sto ima riseve i sto je vec bio na motoru treba 4-5 mm Sad sam u dilemi koji od ova dva da stavim kada budem sklapao motor.... Ukratko radilica bez ostecenja,star konus ima vise prostora za dotezanje i po ovome on bi bolje legao i treba dosta snage dok se doteze da bi se navuako do zupcanika,nov madjarski nikada nije stavljan,bolje se pokazao ali po ovome sto sam video ne uliva mi bas poverenje.. Do sklapanja ima par dana pa molim one koji imaju iskustva da napisu kakva su imali iskustva i koji se konus bolje pokazao...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...