Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Nisam ja baš apsolutno bez alata ali i da imam najsavremeniji alat opet je slaba vajda jer je u krivim rukama. A i ne volim da čačkam oko tih stvari, nisam poklonik ideologije "sam svoj majstor". Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe.

Za mene je to kazna.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

moj drugar se ponovio, presao je sa MZ-a na Suzuki gsxr750... motor je 1992god u dosta ocuvanom stanju, na satu nekih ~50 000... ja sam ga doterao na -1 (prvi put da sam vozio motor na tako niskoj temp a od opreme rukavice, jakna i kaciga :lud: )

evo snimka :moto3:

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

picasoo jedva cekam da sastavis hondu, bas me zanima kako ce izgledati na kraju. hoces postaviti posebnu temu kako si radio?

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500
Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe.

Trenutno stanje mog motora,blajham ga.:)

post-2044-0-36446700-1327766449_thumb.jpg

post-2044-0-67160600-1327766514_thumb.jpg

post-2044-0-61654400-1327766570_thumb.jpg

post-2044-0-05423900-1327766645_thumb.jpg

post-2044-0-21673400-1327766709_thumb.jpg

post-2044-0-84252600-1327766757_thumb.jpg

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Au Duki, ode Guci u tuki ! Da li se zna koja nijansa blajhanja ce da bude?

A Guci je bas bio cool tip.:neznam:

Nisam ja baš apsolutno bez alata ali i da imam najsavremeniji alat opet je slaba vajda jer je u krivim rukama. A i ne volim da čačkam oko tih stvari, nisam poklonik ideologije "sam svoj majstor". Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe.

Za mene je to kazna.

Vujo, samo sitna sala u zimskim danima.Lako je dobacivati i srati, treba pomoci, znam i to .Sve bi mnogo lakse bilo da si Crnaca odmah prijavio u policiju, ha-ha.:moto3:

Ide u SMB ali tamnija varijanata,ne kao ova nasa.Limarija u SMB,ram u crno,zamajac ce se videti i takooo.

Stara boja mi se nikada nije svidjala,nisam ga farbao pre zbog nedostatka vremena,a i stara farba je poprilicno propala,bilo je dosta korozije i ostecenja tako da je bio zreo za farbanje.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Bravo Duka, samo napred bice to odlican Guzzi...

picasoo jedva cekam da sastavis hondu, bas me zanima kako ce izgledati na kraju. hoces postaviti posebnu temu kako si radio?

Postavicu sigurno...sve je foto-zapisano ali tek kada zavrsim i kada "baba" zapeva!!

Sto bi rekli Portugalci "Ain't over 'till old (fat) lady sing!!" :moto3: :moto3:

• Podržavam 2

Ni mat ni pun sjaj,nesto izmedju,oko 50% sjaja.

Nisam plastificiro ram jer je potrebno pre toga peskariti sto je dodatni trosak i novca i vremena,a i ne svidja mi se plastifikacija nesto posebno.Ovo je cisto promena boje koja mi se nije svidjala,farbanje se zavrsava za neki dan i sledi sastavljanje bez ikakvog lickanja,poliranja,hromiranja i sl, jer je ipak ovo"radni" motor koji je svakodnevno u upotrebi.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Čim je karbon oko šporeta mora da je palo kuvanje. :jee:

E sad, za mene je svaka boja koja nije crna promašaj ali na taj motor ide SNB farba, to je to.

Zorge, u kakvim militari varijantama si viđao motore, šta još ima u ponudi sem SNB?

• Drug član, 3087 postova
Zorge, u kakvim militari varijantama si viđao motore, šta još ima u ponudi sem SNB?

Осим те СНБ има и у СМБ....

Има их у различитим нијансама зелене, зависи каква се нијанса користи у некој армији. Камуфлажни дезени су ретки, а и са њима, мотори, барем по мом укусу, изгледају аљкаво.

Што се тиче овог Дукијевог Гуција, ја бих му и рам фарбао у мат зелено, а све делове који нису већ сјајно хромирани - главчине и машину, матирао да се не сијају. Седиште бих оставио соло, а пресвукао га у браон или неку сличну нијансу.

A nalazenje satora posle XXX piva????

Brzinsko ispijanje piva koja stalno pristizu na hastal????

Vrsenje nuzde u sumi posle XXX piva???

....da ne nabrajam dalje.Dodji na skup i ucestvovaces i ti, sigurno.Za plasman se moras ozbiljno potruditi.Odmah da ti kazem da je natecanje medjunarodno i da su Slovenci i Rumuni ozbiljni kandidati.Hrvati su prosle godine zakazali ali da su i oni dosli, bez ozbiljnih priprema nemas nikakvih sansi.

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

A nalazenje satora posle XXX piva????

Brzinsko ispijanje piva koja stalno pristizu na hastal????

Vrsenje nuzde u sumi posle XXX piva???

....da ne nabrajam dalje.Dodji na skup i ucestvovaces i ti, sigurno.Za plasman se moras ozbiljno potruditi.Odmah da ti kazem da je natecanje medjunarodno i da su Slovenci i Rumuni ozbiljni kandidati.Hrvati su prosle godine zakazali ali da su i oni dosli, bez ozbiljnih priprema nemas nikakvih sansi.

Svaka cast! :takoje: XXX PIVO. Ako uzmemo u obzir onu razglednicu onda je stvarno XXX

Ti znas sve i sam si ucestvovao u XXX petoboju...videce i Zogre ako dodje.Nije lako piti pivo ispod vodopada....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja