kataran 92 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste na zastitu na radu! Rukavice za gospodina! PS. Zasto nema ni jednog "majstorskog" smajlija, pa nije fer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Može `vako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja baš apsolutno bez alata ali i da imam najsavremeniji alat opet je slaba vajda jer je u krivim rukama. A i ne volim da čačkam oko tih stvari, nisam poklonik ideologije "sam svoj majstor". Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe. Za mene je to kazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar se ponovio, presao je sa MZ-a na Suzuki gsxr750... motor je 1992god u dosta ocuvanom stanju, na satu nekih ~50 000... ja sam ga doterao na -1 (prvi put da sam vozio motor na tako niskoj temp a od opreme rukavice, jakna i kaciga ) evo snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Masina je turena... :Dznao sam da nesto spremas samo napred bice to lep komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan picasoo jedva cekam da sastavis hondu, bas me zanima kako ce izgledati na kraju. hoces postaviti posebnu temu kako si radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe. Trenutno stanje mog motora,blajham ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Au Duki, ode Guci u tuki ! Da li se zna koja nijansa blajhanja ce da bude? A Guci je bas bio cool tip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja baš apsolutno bez alata ali i da imam najsavremeniji alat opet je slaba vajda jer je u krivim rukama. A i ne volim da čačkam oko tih stvari, nisam poklonik ideologije "sam svoj majstor". Mogao bih da se uigram, uvežbam ali opet ne bih bio ni pola od nekoga koji VOLI kad uzme da čačka, pa ga rastura i kad ne treba, pa što se više zajebava a njemu je sve draže, nosi se sa izazovom, postiže ono što ne očekuje, prevazilazi sebe. Za mene je to kazna. Vujo, samo sitna sala u zimskim danima.Lako je dobacivati i srati, treba pomoci, znam i to .Sve bi mnogo lakse bilo da si Crnaca odmah prijavio u policiju, ha-ha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ide u SMB ali tamnija varijanata,ne kao ova nasa.Limarija u SMB,ram u crno,zamajac ce se videti i takooo. Stara boja mi se nikada nije svidjala,nisam ga farbao pre zbog nedostatka vremena,a i stara farba je poprilicno propala,bilo je dosta korozije i ostecenja tako da je bio zreo za farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mat ili lak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не'ш можда да "фластипицираш" рам? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Duka, samo napred bice to odlican Guzzi... picasoo jedva cekam da sastavis hondu, bas me zanima kako ce izgledati na kraju. hoces postaviti posebnu temu kako si radio? Postavicu sigurno...sve je foto-zapisano ali tek kada zavrsim i kada "baba" zapeva!! Sto bi rekli Portugalci "Ain't over 'till old (fat) lady sing!!" :moto3: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ni mat ni pun sjaj,nesto izmedju,oko 50% sjaja. Nisam plastificiro ram jer je potrebno pre toga peskariti sto je dodatni trosak i novca i vremena,a i ne svidja mi se plastifikacija nesto posebno.Ovo je cisto promena boje koja mi se nije svidjala,farbanje se zavrsava za neki dan i sledi sastavljanje bez ikakvog lickanja,poliranja,hromiranja i sl, jer je ipak ovo"radni" motor koji je svakodnevno u upotrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli moji u selu Gde ti je motor ENEGA U GAJBICU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 29, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli moji u selu Gde ti je motor ENEGA U GAJBICU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Čim je karbon oko šporeta mora da je palo kuvanje. E sad, za mene je svaka boja koja nije crna promašaj ali na taj motor ide SNB farba, to je to. Zorge, u kakvim militari varijantama si viđao motore, šta još ima u ponudi sem SNB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Prava reprezentacija dolazi na MZ skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da ubacimo sportske aktivnosti,to do sada nismo imali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, u kakvim militari varijantama si viđao motore, šta još ima u ponudi sem SNB? Осим те СНБ има и у СМБ.... Има их у различитим нијансама зелене, зависи каква се нијанса користи у некој армији. Камуфлажни дезени су ретки, а и са њима, мотори, барем по мом укусу, изгледају аљкаво. Што се тиче овог Дукијевог Гуција, ја бих му и рам фарбао у мат зелено, а све делове који нису већ сјајно хромирани - главчине и машину, матирао да се не сијају. Седиште бих оставио соло, а пресвукао га у браон или неку сличну нијансу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da ubacimo sportske aktivnosti,to do sada nismo imali Kako ko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A nalazenje satora posle XXX piva???? Brzinsko ispijanje piva koja stalno pristizu na hastal???? Vrsenje nuzde u sumi posle XXX piva??? ....da ne nabrajam dalje.Dodji na skup i ucestvovaces i ti, sigurno.Za plasman se moras ozbiljno potruditi.Odmah da ti kazem da je natecanje medjunarodno i da su Slovenci i Rumuni ozbiljni kandidati.Hrvati su prosle godine zakazali ali da su i oni dosli, bez ozbiljnih priprema nemas nikakvih sansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A nalazenje satora posle XXX piva???? Brzinsko ispijanje piva koja stalno pristizu na hastal???? Vrsenje nuzde u sumi posle XXX piva??? ....da ne nabrajam dalje.Dodji na skup i ucestvovaces i ti, sigurno.Za plasman se moras ozbiljno potruditi.Odmah da ti kazem da je natecanje medjunarodno i da su Slovenci i Rumuni ozbiljni kandidati.Hrvati su prosle godine zakazali ali da su i oni dosli, bez ozbiljnih priprema nemas nikakvih sansi. Svaka cast! XXX PIVO. Ako uzmemo u obzir onu razglednicu onda je stvarno XXX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 30, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ti znas sve i sam si ucestvovao u XXX petoboju...videce i Zogre ako dodje.Nije lako piti pivo ispod vodopada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...