Jump to content

Moto Zajednica

MZ Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Ko je našao-našao.Ove sadasnje ženske traže ovakve motore.Napomena, ako neko hoce da mi kupi poklon za novu godinu, nikako nemojte ovako nesto:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

ima li neko od vas mozda sliku onog sportskog upravljaca (kormana) i kako to stoji na MZ-u? i koliko kosta nov? (ako ima da se kupi)

i takodje me zanima da li neko ima retrovizore sa slike http://www.google.rs...S0hZHlCA&zoom=1 , imam da ponudim u zamenu originalne retrovizore od honde hornet...

U ovoj temi na strani 334 imaš slike pa pogledaj (zapostavio si MZ Svet :lol: ).Napravljeno od punog gvožđa a rupe po meri štapova, ako te interesuje javi se :zdravo: .

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: suzuki gsx,svasta

Svaka cast momci originalni ste, kao i prica o devojkama.Cesto otvaram MZ Svet,odavno nemam MZ,ali ipak to ostaje motor moje mladosti, i rado bih ga posedovao,samo ih nema vise ovde. Jos mnogo srecnih kilometara sa MZ-ma ,pratim i dalje.

Djenka zainteresovan sam! Mozes li samo da slikas ako su skinute sa motora? Kako se montiraju?

pusti mi cenu na PP...

daleko od toga da sam zapostavio MZ Svet, zauzet sam jednim MZ projektom... :moto3:

Mic@:

To sto vise nemas MZ-ja ne znaci da ne mozes da ucestvujes na forumu.Dovoljno je sto si ga barem jednom imao i ti si obelezen za ceo bajkerski zivot.Šta se radi u Makedoniji???

Nash@:

Nisi valjda toliko zauzet da nemas vremena da u par recii fotki nam objasnis sta radis???

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Svaka cast momci originalni ste, kao i prica o devojkama.Cesto otvaram MZ Svet,odavno nemam MZ,ali ipak to ostaje motor moje mladosti, i rado bih ga posedovao,samo ih nema vise ovde. Jos mnogo srecnih kilometara sa MZ-ma ,pratim i dalje.

Dođi ti na Skup radi unutrašnjeg podmazivanja i dezinfekcije. :staa:

Posle tretmana nijedna te bolest neće. :D

Nash@:

Nisi valjda toliko zauzet da nemas vremena da u par recii fotki nam objasnis sta radis???

jos nisam nista konkretno uradio da bih slikao...jos uvek prikupljam ideje i delove ( :lol: duga je zima), a pravim neku mesavinu CafeRacer-a i classic MZ-a pa se malo brinem kako ce to sve da izgleda... postavicu novu temu kad bude sve gotovo :takoje:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Kad je ono bilo reci o devojkama (zenama) , nisam se ukljucio na vreme .

Tek da kazem , sta je to koincidencija : Ime moje drage (supruge) pocinje slovom M a opet moje , slovom Z !

Tako da eto , kada su jos davno klinci iz ulice , na nasoj satelitskoj anteni videli pola metra znak MZ rekli : " A TO JE TETA "M" i CIKA "Z" ! " :aha:

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: suzuki gsx,svasta

Dođi ti na Skup radi unutrašnjeg podmazivanja i dezinfekcije. :staa:

Posle tretmana nijedna te bolest neće. :D

Odlicna ideja,samo pisite gde i kada,dolazim.

Prati forum, obicno krajem maja bude okupljanje ali pre toga vodimo dugotrajne i opsezne dogovore koji traju par meseci.

Imas izvestaje sa svakog okupljanja te ako pregledas imaces predstavu kako nam je bilo.

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Djenka zainteresovan sam! Mozes li samo da slikas ako su skinute sa motora? Kako se montiraju?

pusti mi cenu na PP...

daleko od toga da sam zapostavio MZ Svet, zauzet sam jednim MZ projektom... :moto3:

Evi skinute ručice, motiraju se lako.Ako idu ispod trougla,onda skineš trougao, natakneš ručicu na štap, pa isto tako i drugu, vratiš trougao, podesiš i stegneš ključem KB 13,a ako ti je trougao razbušen pa štapovi štrče iznad trougla onda je montaža još lakša.

A cena.... pa osim poštarine koju ćeš platiti moraćeš da daš dva piva, jedno za mene i drugo za drugara koji je sebi dodelio nick Gong (inače on je vlasnik ručica), naravno, poštarinu plaćaš odmah po prijemu, a pivo......pa bilo bi dobro kad bi se pojavio na predstojećem MZ skupu.Xfw44_14122011075.jpg

Pogledao sam fotke,lepo drustvo,a onaj pozdrav kod vodopada u Jasenovo je najbolji.

Ja sam prvi ili ti bolje, moj pozdrav je prvi sa leve strane ...ostali akteri su nasi drugari iz Slovenije....:zvizduk:

• Podržavam 1

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Đenka poslao sam ti adresu na PP... hvala ti puno, vidimo se na skupu... :takoje:

PS. ne moras da skidas trougao samo izvuces stapove za 2-3 cm iz gornjeg trougla i montiras.. ;)

to sam i mislio da uradim... opet, imam jos jedan trougao pa mozda ga razbusim da spustim malo prednji kraj... koliko je to pametno?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja