Čika Dule 152 Napisano April 25, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Odlične su ti ove vukojebine, pogled još lepši - da se čovek približi samom Bogu, a ako se ne varam, tu je i crkvica - ona je najlepša od svega. PS I ja sam pomislio - pa posle ovoga si pojeo koliko bi dao za gorivo, mada ovde bi po mojoj proceni samo neki trial mogao da se popne i to sa veštim bajkerom na sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 25, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma ljudi nije strasnooo... isao sam peje 2km(mrzelo me) a skoro sve asvalt sem do Krsta.(snimio sam) inace ima dole repetitor(mobilni predajnik) tu ima zaravnanje i mestasce za kampovanje dusu dalo.. a nije daleko od civilizacije prve kuce 1km nize, a mestasce 6km nize.. evo ima i par slika.. da vidite... PS. vozio sam posle ovoga jednu sumsku etapu 10-15km(vukojebinaaaaaa) zato sam ogladneo.. Ovuda dosao.. A ovuda sam se vratio.. Ovo da ne pominjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dva tocka su dva tocka, rekoh jednome kad me zapanjeno pozdravio na Avalskom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte na you tube ostvarenje "tegla puna vazduha" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je 1.Maj,sve te stvari koje smaraju...elem,predlazem jedno okupljanje uz eventualni rostilj i tako tome slicno,u sto skorijem periodu,na teritoriji BGa,svi koji mogu da dodju,bez obzira sa cime i odakle,pa eto,izjasnite se ima li zainteresovanih.Ujedno bi to mogao biti i neki ,,radni,, sastanak,vezan za predstojeci skup. Da cujem,sta kazete ...???????? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 29, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uz roštilj ili kafu potpuno mi je svejedno, zbog Skupa živ nisam. I Srpka nisam zvao, neznam šta da dogovaram sa čovekom, stvarno sramota kakav sam seronja ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 29, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam " ZA " , jedino sto sigurno znam je to da mi prvi i peti maj sigurno ne odgovaraju. Treba prvo dogovoriti termin . Kisa mi takodje ne odgovara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 29, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ma uz roštilj ili kafu potpuno mi je svejedno, zbog Skupa živ nisam. I Srpka nisam zvao, neznam šta da dogovaram sa čovekom, stvarno sramota kakav sam seronja ispao. Lakocemo za Srpka,nego prvo da se mi dogovorimo,da ovo stvarno ne ispadne useravanje i to zesce ! Ajd da vidimo taj termin,evo Lijan rece posle 5og,pa ajd,recimo 7. Maj,to mu dodje vikend...pa....>>>>????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 7. maj je subota, meni je to OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E za mene sad nije vise nista sigurno ! U sredu sam uradio tehnicki za moj MZ, i poplacao sve dazbine ( 8235 dinara sve ukupno ) U cetvrtak sam otisao u Sup u 07.00 da registrujem motor. Nisam uspeo jer dele dnevno po 550 brojeva. Juce sam otisao u Sup u 06.00 i opet nisam dobio broj i nisam registrovao motor. Jutros sam ustao u 04.00, bio ispred Supa pre pet sati, cekao da sup pocne da radi ( subotom od 08.00 ), dobio broj, cekao do 14.00 kad sam stigao na red I OPET NISAM REGISTROVAO MOTOR JER NISU IMALI REGISTARSKE TABLICE ZA MOTORE ! pITAM ONOG SLUZBENIKA ZASTO TO NISU NAPISALI NA VRATIMA sUPA - KAZE DA NE ZNA, ON JE KAO REKAO UJUTRU DA IMA SAMO JEDNA TABLICA - A UNUTRA PUSTAJU PO 15 LJUDI, PA KO JE CUO CUO ! Popizdeo sam, propade mi dan, mislio sam da idem danas na skup u Mitrovicu, al nista od toga , umoran sam i psihicki i fizicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 30, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Iznesi ovo gde god mozes, na sve adrese i naravno, imas valjda stav za sledece izbore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 30, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam šokiran ovim što sam pročitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najveca glupost u svemu tome je sto policija ima u bazi podataka sva vozila kojima istice registracija sad u aprilu - na primer. Znaci da znaju tacno koliko im treba tablica + jos mozda 20 % vise za nova vozila ( i za to " vise " se moze proracunati ). Al eto, spremaju promenu tablica par godina i onda pojedu govno, a mi ispastamo . Najgore u svemu je to sto je jutros zena koja je bila druga po redu, dosla pred vrata SUP-a u 00,30 h i stala da ceka ( a sup poceo da radi u osam ) ! Izgleda cu i ja tako, ponesem kamp stolicu, vrecu za spavanje, pa da zalegnem pred SUP ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oni trebuju tablice od "kovnice novca" a kako si Ivuca&Marica lepo organizovali posao isto kao i sa licnim kartama i pasosima cisto da nas podsete kako je bilo na vrhuncu moci njihovih maticnih partija, redovi za kafu, mleko, hleba, Dafina, Jezda. Silovanje ovo malo preostalog zdravog razuma u ovoj zemlji koji nisu otisli na vreme iz iste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad ja treba prvo da idem u Sup da vidim jel su dobili tablice, da im trazim da mi ostave jednu i da zahtevam da me puste preko reda, pa da idem u osiguranje da menjam polisu ( zbog datuma ), pa opet u Sup, a ako mi ne ostave tablicu - opet sve u krug ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je bilo da sjaše jedan da bi uzjahao drugi. Sad svi jašu i nikome ne pada na pamet da siđe. Jahači apokalipse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nevolja je sto smo mi ta, jahana apokalipsa. Mesto da me pozove agencija ili tehnicki pregled kod kog radim tehnicki i podsete me da mi uskoro istice registracija i da , ukoliko je zelim produziti trebam platiti toliko i toliko para i da ako hocu mogu doneti dokumenta da mi urede papirologiju i samu registraciju ili da dodju kod mene i preuzmu papire uz neku materijalnu nadokmadu. Umesto toga moramo da kampujemo po zelenim povrsinama oko policijskih stanica i da izostajemo sa posla. Najgore je sto smo sami krivi da nas jase jedan marginalni politicki stvor rumenih obraza predstavnik partije koju smo vecina nas hteli zaboraviti kao simbol tvoraca patenata redova....Na glasackom listicu nece biti zaokruzen kandidat vec nacrtan stilizovani tuki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Najebao sam u zivotu zbog politike i tih debila jahaca apokalipse,i to debelo,usrali su mi se u zivot do te mere da sam zivu glavu jedva sacuvao. Sada,duznicko ropstvo,satro demokratija,korupcija dovedena do ivice savrsenstva,licemerje,debilizam,prevaranti i otimaci,secikese...i opet se borim sa njima,opet lauferi jebu,pa dokle bre vise! Ma da batalimo to sve ljudi,da je lose lose je do bola,dajte da vidimo stacemo sa tim vidjenjem,iskulirali ste temu sa ovim.Glupo je da postujemo po tom pitanju samo Vuja,ja i Lijan,resto cuti,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo na film plusu imate film sa glavnim glumcem MZetz 250 ko hoce neka pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nevolja je sto smo mi ta, jahana apokalipsa. Mesto da me pozove agencija ili tehnicki pregled kod kog radim tehnicki i podsete me da mi uskoro istice registracija i da , ukoliko je zelim produziti trebam platiti toliko i toliko para i da ako hocu mogu doneti dokumenta da mi urede papirologiju i samu registraciju ili da dodju kod mene i preuzmu papire uz neku materijalnu nadokmadu. Umesto toga moramo da kampujemo po zelenim povrsinama oko policijskih stanica i da izostajemo sa posla. Najgore je sto smo sami krivi da nas jase jedan marginalni politicki stvor rumenih obraza predstavnik partije koju smo vecina nas hteli zaboraviti kao simbol tvoraca patenata redova....Na glasackom listicu nece biti zaokruzen kandidat vec nacrtan stilizovani tuki.... Ma meni je tehnicki javio nedelju dana ranije da mi istice registracija - ovde je to uobicajena praksa, ali oduvek je bilo da za prvu registraciju mora vlasnik sam da ode u sup zbog preuzimanja tablica. Tako i sad zbog preuzimanja tablica i nalepnica, ali nema tablica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ma uz roštilj ili kafu potpuno mi je svejedno, zbog Skupa živ nisam. I Srpka nisam zvao, neznam šta da dogovaram sa čovekom, stvarno sramota kakav sam seronja ispao. Ako ti budem trebao za nesto,znas gde ces me naci i na kom broju,resicemo. Sto se vidjenja i ostalog tice,jebe se meni vise,svi kuliraju temu,prema tome dogovorite se koliko para i cega i obelodanite ovde i gde god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vuja me je zamolio da stavim brojh racuna! Za uplate na racun: 205-9011004139008-84 Aleksandr Šumilov (Komercijalna Banka). :zdravo: Tražio sam od Šumija da postavi broj računa pa da brzo delujemo. Treba da skupimo pare ODMAH a onda ćemo po prikupljenim parama da se ravnamo kod kupovine. Lako je kupiti, Metro je usput i što je najvažnije sve je potpuno ispravno i zdravstveno pregledano. A i Srpku treba da izađem na oči, ubiće me sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kao sto sam ranije napomenuo, necu moci da prisistvujem skupu, iz licnih, a opet svima poznatih razloga... da ne duzim pricu jer cu se opet vratiti na nekoliko predhodnih komentara, i rizikujem da dok kucm ovo polomim tastaturu, i monitor i sve zajedno bacim u kantu, a onda izadjem na centralni gradski trg i iske**m se na ceo ovaj sistem, i neandretalce koji koriste ovaj napaceni narod umoran od vikanja i slusanja lazi. I sto je najcrnje u svemu svi s**u ista g**a, samo drugacijih boja, ali bez obzira na boje, ona smrde i tu nema leka, narod sve to guta... Nemojte mi zamerati zbog ove ogorcenosti, ali mi je dosadila vise ona srpska nacionalna disliplina "plivanje u g***ima". Preko ovog foruma sam upoznao dosta pozitivnih ljudi, i najvise me pogadja to sto nam je druzenje i sloboda kretanja ogranicena nekim glupavim taksama i zakonima, donetih od stane onih... neci vise o tome. Budite mi SVI pozdravljeni i zelim vam lep provod cele sezone, i ako ikoga put nanese u Nis, obavezno se javite. Posecivacu teme vezane mehaniku, i tehniku, to me bas smiruje i opusta, ostalim temama se razocaram, jer vidim sta propustam. Veliki pozdrav od TS-chopper-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1, Zasto pisemo o skupu u ovoj temi??? 2. Da li sam propustio , o kojoj cifri se radi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...