Čika Dule 152 Napisano Februar 19, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Odlični su starci. Čak su išli na "visinske" pripreme pre putešestvija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno, tako cu i ja voziti mz dok ne umrem, odlican spot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan stvarno odlican spot. kao "ROKI" samo na motoru ! ALI , ajd polako , pa da stignemo i do tih doba ! Mislim : polako-pamet u glavu i pun gas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar spot ! ( Samo sto su MZ `starci` jos malo vise zilaviji i zaj....baniji ) Poz Svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, neki clanovi foruma vec mogu da se prepoznaju u spotu. Premijera se blizi hteli mi to ili ne. Sto se tice ribolova, ja sam vise za lov na "jelene", "lavove"...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 19, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, neki clanovi foruma vec mogu da se prepoznaju u spotu. Premijera se blizi hteli mi to ili ne. Sto se tice ribolova, ja sam vise za lov na "jelene", "lavove"...... .........dvonoge ribe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, neki clanovi foruma vec mogu da se prepoznaju u spotu. Premijera se blizi hteli mi to ili ne. Sto se tice ribolova, ja sam vise za lov na "jelene", "lavove"...... .........dvonoge ribe.. .....nemora da znaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za te ribe nisu potrebni stapovi, camci....dovoljno je malo para i paziti da se ne prepije zbog hidraulike ako dodje do nekih radova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...MZ ce biti borbeno vozilo za svakodnevnu voznju po svim vremenskim uslovima... To je pravi motor za grad, nešto bolje nije napravljeno! A ja sam bez toga ostao zbog filozofiranja. Sve sam probao, jedino je još prikolica ostala. Sada bez nje nemogu pa shvatam da mi je loš posao jer od tri motora nemam nijedan za grad a tu mi najviše treba. Problem mi pravi to što sam pare za novu Hondu pozajmio pa ću vratiti kad prodam Boldorku. Mada, sada vidim, idealno bi bilo kada bih Boldorku menjao za MZ uz doplatu, jeste da bih dug kasnije vratio ali bih rešio sve probleme, napokon bih imao motor. Uopšte nisam racionalan kada su motori u pitanju. Divim se nekim ljudima, kupuju, prodaju, znaju šta hoće... Kod mene sve kontra. Možda bih trebao da razmišljam o nekoj zameni za 250? Okačim prikolicu na njega a Crnca oslobodim okova pa u osvajanje Beograda. Ubiće me Bokilic ako vidi o čemu se premišljam i dvoumim, najgori je čovek koji nezna šta hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nisam racionalan kada su motori u pitanju. Divim se nekim ljudima, kupuju, prodaju, znaju šta hoće... Kod mene sve kontra. Možda bih trebao da razmišljam o nekoj zameni za 250? Okačim prikolicu na njega a Crnca oslobodim okova pa u osvajanje Beograda. Ubiće me Bokilic ako vidi o čemu se premišljam i dvoumim, najgori je čovek koji nezna šta hoće. PS. Menjaj boldorku za MZ- 250-ku.. se navozas ko covek. mada ja za duza putvanja bi koristio MZ-a velko je 26000 rds za registraciju honde godisnje, pa da sluzi samo za jedno putovanje.. (sa toliko ja napravim putovanje MZ-om od 2000km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 20, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju Crnca treba ostaviti tako kako je - em je učačkan da živi s prikolicom, em je 300 ccm, što za motor s prikolicom treba. A za grad ti je dovoljno 250 ccm, pa sad jel više voliš "250" ili "251" vidi sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 20, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Po mom mišljenju Crnca treba ostaviti tako kako je - em je učačkan da živi s prikolicom, em je 300 ccm, što za motor s prikolicom treba. A za grad ti je dovoljno 250 ccm, pa sad jel više voliš "250" ili "251" vidi sam... Vise voli 250.. Decacki san.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 20, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo i o tome u kolima, kad smo išli u BC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo lepo sinoc u Pancevu. Trebali su bar Belogradjani da dodju, da se malo porazgovaramo, popijemo.... No bio je tu Scorpion, lepo smo se druzili i sve ostalo uz to! Hvala Scorp!! Scorpiov zemljak, Scorpia i MZ-Mihac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan U svako doba,uvek tu za sve drugare na ,zao mi je sto nas nije bilo vise drago mi je sto ti je bilo OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan bio tu i ja,ali sam kasno doso iz bg pa u onoj guzvi nisam vido pola ljudi za koje znam da su bili tamo. ovo slikano "gore"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 21, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da, slikovano tamo "gore" ahahah. Mada smo kasnije otisli u jedan obliznji kafe , gore bila prevelika kuzva, zzadimljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, stekate se na tavan a onda kukate kako niko nije dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan to je bilo za VIP za nas obicne smrtnike zna se... guzva salim se, kojoti su meni jako dragi i nije mi bilo ni p od problema da dodjem gore. medjutim, moje pancevke su bile dole, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan [quote name='ssekir75' to je bilo za VIP za nas obicne smrtnike zna se... guzva salim se, kojoti su meni jako dragi i nije mi bilo ni p od problema da dodjem gore. medjutim, moje pancevke su bile dole, tako da... Tebe sam ocekivao ali nisam bio siguran hoces li doci jer si mi rekao da imas problem sa autom pa da tvoje prirustvo nije sigurno. Probao sam da nadjem tvoj br.tel. ovde u temi telefoni da te nazovem i da vidim da li ipak dolazis ali nisam uspeo.Ali bice dana za megdana:). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Februar 22, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim po komentarima da je bilo ludo na zurci,zao mi je sto sam bio sprecen prisustvovati,nadam se nekom drugom vidjanju. Pozdrav iz Misuratah-Libija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidim po komentarima da je bilo ludo na zurci,zao mi je sto sam bio sprecen prisustvovati,nadam se nekom drugom vidjanju. Pozdrav iz Misuratah-Libija Mislim da je zesca zurka sad kod tebe - tamo u Libiji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan i za promenu ne pada ovo belo govno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 22, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolje ova bela, nego ona gvozdena i olovna. Užas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednjih par kadrova (grupnih) su fenomenalni. Jeste da je vise cirkus ali.... http://www.youtube.com/watch?v=wU0-AyZaOKg&feature=player_profilepage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...