Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc pri kupovini Yamaha virago 93 god

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Honda VT500

Molim za pomoc pri kupovini navedenog motora,na oko motor izleda dobro ocuvan(osim napikle plastike ispod rezervoara,vlasnik kaze da mu se zeni motor naslonio na auto) gume nove+bisage+kutija za kacigu.Motor je presao 48000,generalno lik mi nije papak vidim da je odrzavao motor (zamjeram mu sto nije izvadio akumulator pa je bio ispraznjen),bez problema nudi motor na probu.

Sta je na meni da gledam,sta su te male sitnice koje mogu da otkriju stanje motora.

Cijena motora je 3000 km ili 1500 eur

post-27869-0-99332000-1360331308_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: FJ 1100 Yamaha

Molim za pomoc pri kupovini navedenog motora,na oko motor izleda dobro ocuvan(osim napikle plastike ispod rezervoara,vlasnik kaze da mu se zeni motor naslonio na auto) gume nove+bisage+kutija za kacigu.Motor je presao 48000,generalno lik mi nije papak vidim da je odrzavao motor (zamjeram mu sto nije izvadio akumulator pa je bio ispraznjen),bez problema nudi motor na probu.

Sta je na meni da gledam,sta su te male sitnice koje mogu da otkriju stanje motora.

Cijena motora je 3000 km ili 1500 eur

Dobro dosao ti nama, a da se cisto predstavis pre svega.. tako je red u ovoj nasoj kuci....

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: Yamaha xtz 750

Na osnovu toga kako izgleda na slici mislim da je ta cena OK! E,sad,trebalo bi ipak da odes da vidis motor i da povedes nekog iskusnijeg sa tobom...vidis sve izbilza,da li je otvaran i ako jeste zasto jeste,isprobas ga,cujes kako radi,itd. Ja sam imao Virago 535 iz '92 skoro 2 godine i na njemu je bilo 39000km predjeno...ali ne znam sta da ti kazem na sta da obratiš paznju ili o kvarovima jer ih nisam imao,stekao sam sam utisak da je masina kvalitetna i napravljena da traje. Menjao sam za malo veći Virago cisto zbog visine

• U prolazu, 30 postova

Gledao sam motor i stvarno izgleda ok.jedini problem,ustvari kljucni problem je onih 35 ccm zbog kojih spada u klasu do 750 pa mu registracija skace na nevjerovatnih 220 eur sto je smjesno u odnosu na motor do 500ccm gdje dodje duplo jeftinije,zbog toga sam odlucio varijantu Honda shadow VT 500 iz 87 za otprilike iste pare ili kawasaki LTD 450,jesu malo stariji motori ali imao 20 ili 26 godina mislim da ga dodje isto

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36

Jeste da mu prave "problem" tih 35 kubika,ali nije bas 220eura. Meni je prosle godine sa novom saobracajnom i tablicom bila 15000 dinara.

• U prolazu, 30 postova

da u Srbiji ali BiH-RS vjeruj mi nije

Jeste da mu prave "problem" tih 35 kubika,ali nije bas 220eura. Meni je prosle godine sa novom saobracajnom i tablicom bila 15000 dinara.

• Zainteresovan, 778 postova
  • Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000

I mene interesuje ovo oko registracije na pola godine. Ade javi detalje.

P.S.

Neka te ta Honda lijepo posluži!!!

• U prolazu, 30 postova

Registraciju cu da zavrsim u I.Sarajevu za nekih mjesec dana, pa vam javnem, da ne bih sirio dezinformacije,1ups.gifinace cijenu sam dobio na upit u tehnickom pregledu koji ujedno vrsi usluge reg.(da ne reklamiram zbog pravila foruma,uglavnom sutnem vam privatnu por.kad zavrsim0zbunjen.gif)

I mene interesuje ovo oko registracije na pola godine. Ade javi detalje.

P.S.

Neka te ta Honda lijepo posluži!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja