longy 0 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima potrebne su mi klackalice i bregasta za pretisa 175.ako neko ima,neka mi javi cenu. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu dal imam neku u visku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam nove bregaste i nove filtere za ulje. Pa ako jos treba mogu da potrazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam nove bregaste i nove filtere za ulje. Pa ako jos treba mogu da potrazim. Da li imaš još nekih delova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 16, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Delova agregata imam , napisi konkretno sta bi ti trebalo pa da pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
longy 0 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam nove bregaste i nove filtere za ulje. Pa ako jos treba mogu da potrazim. trebaju mi jos uvek.bregasta i klackalice.posalji mi na P.P.cene pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi jos uvek.bregasta i klackalice.posalji mi na P.P.cene pozdrav poslao sam PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 3, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan meni treba filter ulja i kurbla za pretisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam filter ulja, nov naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da obavestim forumase da sam preturao po svom krsu i nasao par dobrih bregastih. Pa ako nekm treba neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebala ali za 250 , NSU naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marjan NSU 0 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja dosta delova od Nsu Pretis 175 ako nekom nesto treba nek se javi...PS nemam kurblu i karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne rekoh da i ja imam jos gomilu delova od agregata , polovnih naravno. Raznih zubcanika, lamele, dekle... itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo bregastih osovina. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Octobar 16, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Filter ulja. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Vl 0 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, meni treba filter ulja ! 063 17 87 386 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju lamele, ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih delova , sto mi je u visku dajem .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih delova , sto mi je u visku dajem .... Lamele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na svom Pretisu. Semering koji se nalazi ispod (iza) lamela je puštao ulje tako da su se lamele jako nauljile i ne vrše svoju funkciju kako treba. Hoću da zamenim semering ali morao bih i lamele da odmastim. Da li vredi da ih operem benzinom ili nitro razredjivačem? Ili postoji drugi način? Jel ima neko iskustva sa ovim? Sent from my LG-E610 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barba ivo 2 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam nekad davno Laverdu 1200, zna li neko gde ima neka u delovima, u kvaru ili kompletna, opet bi da se igram sa tom legendom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barba ivo 2 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam nekad davno Laverdu 1200, zna li neko gde ima neka u delovima, u kvaru ili kompletna, opet bi da se igram sa tom legendom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de vozio si . Vidi raspitaj se ovde : http://smk-klasik.com/phpBB3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...