Jump to content

Moto Zajednica

V A M Vojvodjanska asocijacija motorciklista

Recommended Posts

• U prolazu, 24 postova

zelim srecu u radu novoj asocijaciji i svim drugim novim moto organizacijama, smatram da svako treba da ima punu slobodu razmisljanja takodje i odgovornost za ono sto radi.

Uvek sam ljude posmatrao kroz karakterne osobine a ne po bilo kakvim bojama ili nekoj pripadnosti, a pored toga motor vozim zbog svog uzivanja.

smatram da dalja rasprava na ovu temu nije ok, zadrzite informaciju o novoj asocijaciji , pa neka  bajkeri nasi sami za sebe razmisljaju.

pozzz , svim dobronamernim bajkerima i ljubiteljima motora.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 528 postova

Hvala na lepim cestitkama i akoste u mogucnosti i svratite .

Ce da svratim al sutra predvece pa, samo neznam kad svratim kako cu da se vratim dal 2 il na 4 noge  ;D ;D

• Svrati ponekad, 299 postova

ako mislimo da nesto dovedemo u red ne mozemo imati 100 asocijacija sa 100 razlicitih misljenja.treba se ujediniti i naoraviti nesto jako jbg,najbolje da svaki gerad napravi svoju asocijaciju sa par klubova iz tog grada.tako su poceli i klubovi,jedn u gradu,a vidi sad,cim nekom ne odgovara nesto on otvara svoj klub,a od skoro i asocijaciju.ako hocemo da uspemo ne ide to tako jbg

• U prolazu, 3 postova

Dragi sapcani  nismo mi napravili VAM sto smo hteli  nego sto smo morali dosta nam je namestanja  ;prevara  naravno da se borimo da  nasa srbija bude najbolja  na svetu zato svi zajedno treba da se borimo protiv onih koji misle da smo svi budale ,mi ne zelimo da budemo tamo gde oni misle. Za svaki dan od danas morace da se peru jer nije sve to tako  ;varaju celu srbuju ...ps saka jada

zelim da naglasim da SAPCANI mozda nemaju ovakvo misljenje,ovo je MOJE i samo MOJE licno misljenje.da znam,hoceste da pomognete,verujem.nesto se ne secam da ste otvarali asocijacije dok ste vi bili na celu MAS,a sad kad niste i kad nemate mogucnost lizanja prstiju ajde da osnujemo i mi asocijaciju,jbg tesko je odvici se starih navika.opozicija se uvek buni  ;D

PONAVLJAM SAPCANI NEMAJU VEZE SA OVIM,OVO JE MOJE LICNO MISLJENJE

ali da ne bude da se samo svadjam,ne bi bilo lose da objavite spisak klubova koji su u VAM pa da lepo odemo na te skupove i udjemoi besplatno,posto si ti pokrenuo i temu BESPLATAN ULAZ NA SKUPOVE,eto to vam je mogucnost.zivi bili pa videli vas rad

• U prolazu, 74 postova

ali da ne bude da se samo svadjam,ne bi bilo lose da objavite spisak klubova koji su u VAM

Ja sam već jednom  dao neke podatke o klubovima iz vam-a. Ko još nije video evo još jednom , opet obratim pažnju ovo je pom mom znanju , ako nije tačna molim da se ispravi.Inače ja sam jedan od osnivača moto kluba M.C. Cobra iz Ade .

Ja od početka pratim ovu temu i vidim da puno vas bi hteo  znati koji klubovi su osnivači VAM-a.

Po mom znanju su sledeći klubovi osnivali VAM:

NS Time

Ns Riders

Mc Classic Wheels - Futog

Mc Cobra -Ada

Mc Inđija

Mc Subotica

Mc Kula- Kula

Mc Otpisani

Mc Srbobran

pa da lepo odemo na te skupove i udjemoi besplatno,posto si ti pokrenuo i temu BESPLATAN ULAZ NA SKUPOVE,eto to vam je mogucnost.zivi bili pa videli vas rad

Evo mi smo već pokušavali  nešto oko ovoga da uradimo ali ovo je tad jedino bilo odluka M.C. Cobre.

MC COBRA je krajem avgusta organizovao žurku na otvorenom pod nazivom AFTER PARTY 2007, uz poštenu svirku, piće i hranu.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9859.0

Ulaz za motoraše bio je besplatan.

Članovi kluba su rešili da se na taj način oduže motorašima, za doprinos uspehu 6. motosusreta u Adi.

Mogu Vam priznati da smo razočarani odazivom motoraša, a zaključak je da ne opredeljuje većinu cena ulaznica već pružena usluga, tako da treba raditi na kvalitetu i kvantitetu pružanih usluga, a ne o ukidanju ulaznica.

Navrh toga, klubovima već godinama šaljemo pismeni poziv na susret uz koji šaljemo 5-10 ulaznica.

Što se tiče temu MAS i VAM  mogu samo da kažem da i do sada i u buduće svako dobro došao kod M.C. Cobre i oni koji nisu ni u VAM ni u MAS ima ih mnogo značajnih ( možda oni su uradili najpametnije jer njih niko ne ocenjuje..i.t.d.)

Pozdrav

zurka je bila zo pohvalu.nisam bio ali sam cuo od pojedinih koji su isli.nisma isao jer je u isto vreme bila i zurka u rumi pa nisam stigao i tamo zbog raznoraznih problema.ovim putam pohvale za klub koji je organizovao zurku u rumi,ulaz je takodje bio besplatan a cene pica su skoro dzabe bile,puno pohvala.opet zivi bili pa videli da svi klubovi iz vam organizuju skup sa besplatnim ulazom,jeftinim picem kao sto je cirkus pokrenuo.

pozdrav svim bikerima

• Drug član, 1261 postova

E da necu ni da primam clanove. Ljudi da li se mi jos vise delimo zato sto je nekom stalo da bude gazda. Pa u beogradu ima 20 klubova, od koji najveci mima 10 postenih clanova (ne racunam simpatizere i prijatelje), dok ne budemo svi jedinstveni placacemo registraciju skupo, placacemo ulaske na zurke skupo, prodavace nam mlako pivo i bajate virsle u zemickama od prosle godine.

Otvarm novu temu, peticija za rasformiravanje svih klubova i asocijacija, kao remetilackih faktora u nasoj populaciji...

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ljudi da li se mi jos vise delimo ..

A zashto to ne posmatrash da se organizujemo,mozzda? ::)

Pa u beogradu ima 20 klubova, od koji najveci mima 10 postenih clanova (ne racunam simpatizere i prijatelje),

Ima 3 do 4,ako ti znash za vishe, a ti reci.

Otvarm novu temu, peticija za rasformiravanje svih klubova i asocijacija, kao remetilackih faktora u nasoj populaciji...

E,poshteno si se "istovario"...mogao bi malo da iskulirash,shta mislish?

• U prolazu, 3 postova

Stvarno vas ne razumemem  mi postojimo svidjalo se to nekom ili ne to je nase pravo u cemu je  problem pitanja postavljajte konkretna    na koja mogu da vam  odgovorim  stvarno ne razumem vas  .  najgore je  zivot shvatiti  ozbiljno  onda  nista neide. Moras voleti  da bi bio voljen  ceniti da bite  cenili  postovati  da bi  te postovli  ....ps  itd.

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Podrzavam osnivanje novih klubova i sve nacine da se ljudi druze, voze zajedno i uzivaju. Napravili su VAM. Pa sta, jel time  ometaju moju ljubav prema motorima, jel ja sad ne smem da se vozim po Vojvodini...

Kad zelim da se iznerviram ja samo posetim ovaj forum i procitam sve te divne komentare.

Velja, Srbija, Beograd, Banovo brdo

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Tekst mi prepravljaju jer obicno kazem istinu i realno gledam stvari. A to ne odgovara svima. Pri tom pricamo o jedinstvu a ocigledan je primer ovde da pojedinci uvek zele da su iznad drugih.

Ali nema veze, jer kad mi preprave tekst poprave mi raspolozenje.

Volim i ja vas!!!

• U prolazu, 3 postova

Sastanak  VAM  asciacije  15 03  2008  u 17 h  indjiji  ,  tema :  stampanje flajera sa kalendarom moto  skupova  vam  i  asociacije ,  izrada  i  izgled vam prisvaka  tojest amblema , pomoc klubovima  vam    asociacije  i  cevap  party  za  kraj  . svm  predstavnicima  vam asociacije  srecan put  zeli  dragan gligoric  cirkus. ps  spremite  indjici puno pecini cevapa  istice mi dijeta...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja