cirkus 0 Napisano Januar 9, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da ulaz je besplatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Januar 9, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan zelim srecu u radu novoj asocijaciji i svim drugim novim moto organizacijama, smatram da svako treba da ima punu slobodu razmisljanja takodje i odgovornost za ono sto radi. Uvek sam ljude posmatrao kroz karakterne osobine a ne po bilo kakvim bojama ili nekoj pripadnosti, a pored toga motor vozim zbog svog uzivanja. smatram da dalja rasprava na ovu temu nije ok, zadrzite informaciju o novoj asocijaciji , pa neka bajkeri nasi sami za sebe razmisljaju. pozzz , svim dobronamernim bajkerima i ljubiteljima motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim cestitkama i akoste u mogucnosti i svratite . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim cestitkama i akoste u mogucnosti i svratite . Ce da svratim al sutra predvece pa, samo neznam kad svratim kako cu da se vratim dal 2 il na 4 noge ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako mislimo da nesto dovedemo u red ne mozemo imati 100 asocijacija sa 100 razlicitih misljenja.treba se ujediniti i naoraviti nesto jako jbg,najbolje da svaki gerad napravi svoju asocijaciju sa par klubova iz tog grada.tako su poceli i klubovi,jedn u gradu,a vidi sad,cim nekom ne odgovara nesto on otvara svoj klub,a od skoro i asocijaciju.ako hocemo da uspemo ne ide to tako jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dragi sapcani nismo mi napravili VAM sto smo hteli nego sto smo morali dosta nam je namestanja ;prevara naravno da se borimo da nasa srbija bude najbolja na svetu zato svi zajedno treba da se borimo protiv onih koji misle da smo svi budale ,mi ne zelimo da budemo tamo gde oni misle. Za svaki dan od danas morace da se peru jer nije sve to tako ;varaju celu srbuju ...ps saka jada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 23, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan A sto pises Srbija malim slovom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan a vam VELIKIM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zelim da naglasim da SAPCANI mozda nemaju ovakvo misljenje,ovo je MOJE i samo MOJE licno misljenje.da znam,hoceste da pomognete,verujem.nesto se ne secam da ste otvarali asocijacije dok ste vi bili na celu MAS,a sad kad niste i kad nemate mogucnost lizanja prstiju ajde da osnujemo i mi asocijaciju,jbg tesko je odvici se starih navika.opozicija se uvek buni ;D PONAVLJAM SAPCANI NEMAJU VEZE SA OVIM,OVO JE MOJE LICNO MISLJENJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ali da ne bude da se samo svadjam,ne bi bilo lose da objavite spisak klubova koji su u VAM pa da lepo odemo na te skupove i udjemoi besplatno,posto si ti pokrenuo i temu BESPLATAN ULAZ NA SKUPOVE,eto to vam je mogucnost.zivi bili pa videli vas rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan a da,zaboravio sam da napomenem.besplatan ulaz i normalna cena pica,ne nekih 200 dinara za pola case neceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali da ne bude da se samo svadjam,ne bi bilo lose da objavite spisak klubova koji su u VAM Ja sam već jednom dao neke podatke o klubovima iz vam-a. Ko još nije video evo još jednom , opet obratim pažnju ovo je pom mom znanju , ako nije tačna molim da se ispravi.Inače ja sam jedan od osnivača moto kluba M.C. Cobra iz Ade . Ja od početka pratim ovu temu i vidim da puno vas bi hteo znati koji klubovi su osnivači VAM-a. Po mom znanju su sledeći klubovi osnivali VAM: NS Time Ns Riders Mc Classic Wheels - Futog Mc Cobra -Ada Mc Inđija Mc Subotica Mc Kula- Kula Mc Otpisani Mc Srbobran pa da lepo odemo na te skupove i udjemoi besplatno,posto si ti pokrenuo i temu BESPLATAN ULAZ NA SKUPOVE,eto to vam je mogucnost.zivi bili pa videli vas rad Evo mi smo već pokušavali nešto oko ovoga da uradimo ali ovo je tad jedino bilo odluka M.C. Cobre. MC COBRA je krajem avgusta organizovao žurku na otvorenom pod nazivom AFTER PARTY 2007, uz poštenu svirku, piće i hranu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9859.0 Ulaz za motoraše bio je besplatan. Članovi kluba su rešili da se na taj način oduže motorašima, za doprinos uspehu 6. motosusreta u Adi. Mogu Vam priznati da smo razočarani odazivom motoraša, a zaključak je da ne opredeljuje većinu cena ulaznica već pružena usluga, tako da treba raditi na kvalitetu i kvantitetu pružanih usluga, a ne o ukidanju ulaznica. Navrh toga, klubovima već godinama šaljemo pismeni poziv na susret uz koji šaljemo 5-10 ulaznica. Što se tiče temu MAS i VAM mogu samo da kažem da i do sada i u buduće svako dobro došao kod M.C. Cobre i oni koji nisu ni u VAM ni u MAS ima ih mnogo značajnih ( možda oni su uradili najpametnije jer njih niko ne ocenjuje..i.t.d.) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zurka je bila zo pohvalu.nisam bio ali sam cuo od pojedinih koji su isli.nisma isao jer je u isto vreme bila i zurka u rumi pa nisam stigao i tamo zbog raznoraznih problema.ovim putam pohvale za klub koji je organizovao zurku u rumi,ulaz je takodje bio besplatan a cene pica su skoro dzabe bile,puno pohvala.opet zivi bili pa videli da svi klubovi iz vam organizuju skup sa besplatnim ulazom,jeftinim picem kao sto je cirkus pokrenuo. pozdrav svim bikerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da necu ni da primam clanove. Ljudi da li se mi jos vise delimo zato sto je nekom stalo da bude gazda. Pa u beogradu ima 20 klubova, od koji najveci mima 10 postenih clanova (ne racunam simpatizere i prijatelje), dok ne budemo svi jedinstveni placacemo registraciju skupo, placacemo ulaske na zurke skupo, prodavace nam mlako pivo i bajate virsle u zemickama od prosle godine. Otvarm novu temu, peticija za rasformiravanje svih klubova i asocijacija, kao remetilackih faktora u nasoj populaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 24, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li se mi jos vise delimo .. A zashto to ne posmatrash da se organizujemo,mozzda? Pa u beogradu ima 20 klubova, od koji najveci mima 10 postenih clanova (ne racunam simpatizere i prijatelje), Ima 3 do 4,ako ti znash za vishe, a ti reci. Otvarm novu temu, peticija za rasformiravanje svih klubova i asocijacija, kao remetilackih faktora u nasoj populaciji... E,poshteno si se "istovario"...mogao bi malo da iskulirash,shta mislish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj zadnji citat: NO COMENT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vas ne razumemem mi postojimo svidjalo se to nekom ili ne to je nase pravo u cemu je problem pitanja postavljajte konkretna na koja mogu da vam odgovorim stvarno ne razumem vas . najgore je zivot shvatiti ozbiljno onda nista neide. Moras voleti da bi bio voljen ceniti da bite cenili postovati da bi te postovli ....ps itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam osnivanje novih klubova i sve nacine da se ljudi druze, voze zajedno i uzivaju. Napravili su VAM. Pa sta, jel time ometaju moju ljubav prema motorima, jel ja sad ne smem da se vozim po Vojvodini... Kad zelim da se iznerviram ja samo posetim ovaj forum i procitam sve te divne komentare. Velja, Srbija, Beograd, Banovo brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 12, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Tekst mi prepravljaju jer obicno kazem istinu i realno gledam stvari. A to ne odgovara svima. Pri tom pricamo o jedinstvu a ocigledan je primer ovde da pojedinci uvek zele da su iznad drugih. Ali nema veze, jer kad mi preprave tekst poprave mi raspolozenje. Volim i ja vas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sastanak VAM asciacije 15 03 2008 u 17 h indjiji , tema : stampanje flajera sa kalendarom moto skupova vam i asociacije , izrada i izgled vam prisvaka tojest amblema , pomoc klubovima vam asociacije i cevap party za kraj . svm predstavnicima vam asociacije srecan put zeli dragan gligoric cirkus. ps spremite indjici puno pecini cevapa istice mi dijeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...