Jump to content

Moto Zajednica

V A M Vojvodjanska asocijacija motorciklista

Recommended Posts

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Necu da budem clan ni ribolovackog kluba, ni moto kluba, nisam za podele i svrstavanja u kojekakva udruzenja.

Ja sam samo svoj , motor je zabava i sredstvo za opustanje i upoznavanje sa ljudima koji dele ljubav prema voznji.

Sve ostalo me ne zanima, vozicu se kad je meni volja kad i koliko hocu i sa kime mi je prijatno.

Paperinos svaka ti zlatna to je i moj moto sto se tice voznje motorom.

Da,da...ni ovaj ,ovaj forum ili nešto slično....to nije udruženje!

A u klubovima  nema "opuštanja i upoznavanja....koji dijele ljubav pema vožnji"... ;D

Ovaj forim posetim kad hocu i budem na njemu koliko hocu...zato sam tu.

Sto se tice klubova.

Ima i tamo ekstra ljudi i upoznavanja...ali.

Zamisli situaciju dovoljno je samo jedan samo jedan idiot da sve ode u propast.

A ima ih po pravilu uvek...i to ne samo jedan.

I sta se desava ...etiketa jednog se automatski lepi i na tebe hteo ti to da priznas ili ne..vis eili manje.

A da ti kazem imam bas uzasna iskustva.

Prepucavaju se svadjaju, klepaju jedni druge, sto mi to treba ja sam svoj covek i ako na drugim mestima nisam u situaciji

da mogu da biram drustvo, ovde jesam e zato nikad i podvlacim crtu nikad necu u nikakav klub.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 203 postova

Zamisli samo situacije organizacije kojekakvih zajednickih voznji.

Sve se dogovorimo, na nivou kluba....a u klubu ima svega...i R-ova i Chopera i pijanih i treznih.

Pametnih i budala, narkomana i cistih, postenih i prevaranata.

Meni se ne juri, ali ako hoces da ostanes u grupi.....forsiraju te...podjebavaju jedni druge, grebu se.

Danima pred polazak sredjujes motor sve proveravas, a onda sa vama krene lik koji nije ni gorivo nasuo.

Ugasi mu se motor posle dvadeset kilometara, stojimo cekamo, ok da je kvar pa da pomognemo, ali covek je idiot.

Da nema love pa da pomognemo...ali lik nakupovao piva i pljuge, za gorivo se grebe.....e zajebi.

Ja sam se mnogo cega odrrekao da bih imao za taj dan, a on zabole ga, zna da cemo da mu naspemo svako po malo....

Onda stanemo da nesto pojedemo ili popijemo, da se kupi nesto uz put.

Po pravilu uvek je neko taj koji te koristi.

Ja grickam plazma keks i pijem mineraalnu vodu a covek...trpa Balantajns i cigarete.

Na kraju sve se placa iz "zajednickog " fonda kluba......zajebi.

Organizuje se moto skup a njih par se utalili sa "sponzorima" i prave nas  majmunima.

Ja pozvao moje prijatelje bajkere oni im zacepili ulaznice i za devojke na motorima i pice naplacuju da usi otpadaju.

Ljudi prevalili petsto kilometara u jednom pravcu doneli nam delova, pomazu nam oko viza.....a klub ih tretira kao indijance.

Ok nije problem..plate ljudi...nisu stipse....ali onda vidis da te prave majmunom kradu taj isti novac i trpaju ga sebi u dzep.

A pustaju kojekakve likove za  dz da ulaze koji nemaju veze sa motorima i koji nam nikad nista nisu pomogli.

Dolaze ljudi iz jednog kluba javljaju mi se, ovi se "moji" narogusili....sta se javljas tim pickama, znas da "nismo" dobri sa njima.

Ko to mi? vas par iz uprave ste se pokacili sa tamo nekim iz tog kluba zbog podele plena, ko vas jebe ove ljude znam i to su mi prijatelji.

Za mene su oni ljudi sa imenom a ne clanovi doticnog kluba.

Necu da budem u toj ekipi niti u bilo kojoj..ja sam svoj..i niciji vise...pripadam samo sebi i prijateljima koji to jesu.

Dok je tako druzimo se kad nije pozdrav, necu da me obavezuje nikakvo 'clanstvo"

Druzenje ima smisla samo ako te ne obavezuje, nicim i kad nije isforsirano sa "treba " i "mora".

Lepo kaze nas narod gde se novac broji i gace skidaju...tu se ne prica o postenju... ;D

• Drug član, 203 postova

Govorim samo iz iskustva, licnog.

Bio sam clan i lovackog drustva i ribolovackog....kazem bio. ;D

Nikad vise.....

Vreme je takvo opsta je frka za novac, ljudi su nervozni....da ne upotrebim teze i adekvatnije reci.

Ako ste u poslu tu  uglavnom morate,( nazalost) mnogo kompromisa da pravite.

Ali to je ekonomija, borba za prezivljavanje.

Hobi i ljubav..e tu ekonomija..(barem po mojim shvatanjima) nemaju sta da traze.

Motor je za mene nesto posebno.

Kako drugacije objasniti  besciljno vozanje po fruskoj gori po raznim puteljcima u mrkloj noci.

To je neopisivo.

Miris asfalta, vrela letnja noc, veseli zvuk masine, svetlo fara para mrkli mrak.... :P

Jure me kojekakve seoseke dzukele ;D, zabezeknuti mestani  zapustenih i zaboravljenih sela na obroncima Fruske Gore koji ispuste vilicu videvsi bajkera.

Pa da, pojavis se  niotkuda prasnjavim puteljkom u selu u kojem je traktor jedina masina.

Pomrsis racun lokalnom frajeru na 533 fergusonu ili motokultivatoru.

Sve lokalne udavace i curice se zatreskaju u prasnjavog bajkera koji je eto navratio u njihovo selo.

Motor je magija i carolija, stanes popricas raspitas se za neki puteljak...i tako...milina jedna....

• U prolazu, 0 postova

Slažem se s tobom. Ima svakakvih ( pa i budala ) kako među rukovodiocima kluba, tako i među običnim članovima, ali veruj mi i među nezavisnim motoristima. Ali šta da se radi, zakon prirode.

Ali, to nikako ne sme biti razlog da se manimo kluba i organizacije, već da se borimo protiv takvih "budala". To je konstantna borba.

Šta će biti od čoveka ako posle nekoliko razočarenja kaže: Ma ne interesuje me.

Ja sam trebao 333 puta da napustim klub zbog idiota, neradnika, grebatora, a ozbiljnih bajkera.

Nema predaje, brate. Borimo se za dobrobit motorista, pa i protiv "budala".

• U prolazu, 61 postova

Sve se dogovorimo, na nivou kluba....a u klubu ima svega...i R-ova i Chopera i pijanih i treznih.

Meni se ne juri, ali ako hoces da ostanes u grupi.....forsiraju te...podjebavaju jedni druge, grebu se.

Danima pred polazak sredjujes motor sve proveravas, a onda sa vama krene lik koji nije ni gorivo nasuo.

Ugasi mu se motor posle dvadeset kilometara, stojimo cekamo, ok da je kvar pa da pomognemo, ali covek je idiot.

Da nema love pa da pomognemo...ali lik nakupovao piva i pljuge, za gorivo se grebe.....e zajebi.

Ja sam se mnogo cega odrrekao da bih imao za taj dan, a on zabole ga, zna da cemo da mu naspemo svako po malo....

Ja grickam plazma keks i pijem mineraalnu vodu a covek...trpa Balantajns i cigarete.

Organizuje se moto skup a njih par se utalili sa "sponzorima" i prave nas  majmunima.

Ja pozvao moje prijatelje bajkere oni im zacepili ulaznice i za devojke na motorima i pice naplacuju da usi otpadaju.

Ljudi prevalili petsto kilometara u jednom pravcu doneli nam delova, pomazu nam oko viza.....a klub ih tretira kao indijance.

Ok nije problem..plate ljudi...nisu stipse....ali onda vidis da te prave majmunom kradu taj isti novac i trpaju ga sebi u dzep.

A pustaju kojekakve likove za  dz da ulaze koji nemaju veze sa motorima i koji nam nikad nista nisu pomogli.

Dolaze ljudi iz jednog kluba javljaju mi se, ovi se "moji" narogusili....sta se javljas tim pickama, znas da "nismo" dobri sa njima.

Ko to mi? vas par iz uprave ste se pokacili sa tamo nekim iz tog kluba zbog podele plena, ko vas jebe ove ljude znam i to su mi prijatelji.

Necu da budem u toj ekipi niti u bilo kojoj..ja sam svoj..i niciji vise...pripadam samo sebi i prijateljima koji to jesu.

Dok je tako druzimo se kad nije pozdrav, necu da me obavezuje nikakvo 'clanstvo"

Druzenje ima smisla samo ako te ne obavezuje, nicim i kad nije isforsirano sa "treba " i "mora".

Lepo kaze nas narod gde se novac broji i gace skidaju...tu se ne prica o postenju... ;D

Svaka ti Cact paperinost !!! Jos nikada nisam sreo coveka koji ima tako lose misljenje o klubovima ,ali kao sto si i sam naveo to je tvoje iskustvo. Evo da ti nabrojim par mojih slicnih:

Svi se dogovorimo na nivou kluba ... i r-ovi i choperi ali bez pijanih.

Dogovorimo uvek prosecnu brzinu kretanja i toga se svi pridrzavamo.

Obavezno svi dolaze sa punim rezervoarom,  u voznji se staje na unapred dogoverenim pumpama i dosipa se gorivo (svi sipaju bez obzira koliko su potosili).

Ako je neko u kvaru nosicemo ga i u zubima ali ga necemo ostaviti.

Jos nisam sreo motoristu koji nema za gorivo kada je krenuo na put ( a ako nema za klopu i pice imamo mi ostali)

Neko mozda bolje podnosi  Balantajns i cigare nego ti plazmu i kiselu.

Nista se ne placa iz zajednickog fonda (klupskih para) nego svako za sebe iz svog dzepa.

Ko organizuje susret moze da odluci kome i koliko da naplati ulaznicu , nama ako se to ne svidja okrenemo motore pa nazad.

Ako su ti dosli prijatelji (ti ih pozvao) i presli 500km ti budi domacin pa im plati ulaz , moji prijatelji ne placaju ulaz (ja ga platim iz svog dzepa, a nisam u nijednoj organizaciji moto susreta).

Ja i moj klub MK Brothers javljamo se na susretima svim klubovima koje poznajemo i ne poznajemo.

Ja sam u  svom klubu a i u drugim  stekao puno prijatelja koji su tu u voznji , druzenju ali su tu i kad zaskripi i kad nekom treba pomoc.Ti sa tvojim razmisljanjem verovatno nisi stekao u zivotu puno prijatelja , mada mislim da ti nisu ni potrebni jer si ti izgleda dovoljan sam sebi.

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pozdrav mome velikom BRATU,u bratskom skubu sa bratskim imenom. :)

Dobro da si se javio,mislio sam da su ovi  "klubaši" neki zajebani  momci. :D :D :D

Mala sugestiajma omladincima koji se utrkuju da popljuju klubove i smisao organizovanja u klubovima : Nemojte više,ljubim vas,pogotovo vi koji nikada niste ni pripadali nekom klubu,a ako jeste a taj vaš klub baš i ne velja...nisu svi isti.Da je ta vaša priča potrajala,još bi ste me ubijedili da nije dobra ideja ni ženiti su,ni imati djevojku ( sam svoj "majstor" ,da ne kažem sebi dovoljan ili samozadovoljenje ),da je lijepo sam piti i jesti i diviti se i uživati u nečemi,bez da to podijeliš sa nekim,da je lijepo sam sebi pomagati u  problemima...

Vjerovali ili ne,ima i dobrih udruženja,ne kažem da će VAM da valja,ali...ko zna...

• Drug član, 203 postova

Svaka ti Cact paperinost !!! Jos nikada nisam sreo coveka koji ima tako lose misljenje o klubovima ,ali kao sto si i sam naveo to je tvoje iskustvo. Evo da ti nabrojim par mojih slicnih:

Svi se dogovorimo na nivou kluba ... i r-ovi i choperi ali bez pijanih.

Dogovorimo uvek prosecnu brzinu kretanja i toga se svi pridrzavamo.

Obavezno svi dolaze sa punim rezervoarom,  u voznji se staje na unapred dogoverenim pumpama i dosipa se gorivo (svi sipaju bez obzira koliko su potosili).

Ako je neko u kvaru nosicemo ga i u zubima ali ga necemo ostaviti.

Jos nisam sreo motoristu koji nema za gorivo kada je krenuo na put ( a ako nema za klopu i pice imamo mi ostali)

Neko mozda bolje podnosi  Balantajns i cigare nego ti plazmu i kiselu.

Nista se ne placa iz zajednickog fonda (klupskih para) nego svako za sebe iz svog dzepa.

Ko organizuje susret moze da odluci kome i koliko da naplati ulaznicu , nama ako se to ne svidja okrenemo motore pa nazad.

Ako su ti dosli prijatelji (ti ih pozvao) i presli 500km ti budi domacin pa im plati ulaz , moji prijatelji ne placaju ulaz (ja ga platim iz svog dzepa, a nisam u nijednoj organizaciji moto susreta).

Ja i moj klub MK Brothers javljamo se na susretima svim klubovima koje poznajemo i ne poznajemo.

Ja sam u  svom klubu a i u drugim  stekao puno prijatelja koji su tu u voznji , druzenju ali su tu i kad zaskripi i kad nekom treba pomoc.Ti sa tvojim razmisljanjem verovatno nisi stekao u zivotu puno prijatelja , mada mislim da ti nisu ni potrebni jer si ti izgleda dovoljan sam sebi.

Po mojim kriterijumima prijatelji se ne broje po kolicini nego po kvalitetu.

A za druzenje na silu  kroz sponzorisanje laznih prijatelja nemam zeludac a ni dzep.

Lik koji je pazario Balantajns je to uradio od novca koji smo svi dali da se kupe hamburgeri za sve i sokovi.

On je lepo pazario balantajns za sebe i jos dvojicu sljokara a nama doneo dve kese cipsa i flasu kole.

Kad sam mu rekao da lepo sve to zadrzi za sebe a novac da nam varti pa cu ja da odem po klopu.

Lik je ladno rekao da je sve potrosio, i nastavio da cuga sa onom dvojicom.

Ja sam tad prvi put isao sa njima u voznju, pa nisam znao da je to za njih normalno da ih taj idiot majmunise.

Svi su cutali, niko mu nista nije rekao, bili su besni isto kao i ja ali su cutali.

Popizdeo sam.

Istrgao flasu iz ruke i razbio je a sve ostalo pokupio i bacio u kantu za smece.

Izvadio sam po dvasta dinara petorici drugara koji su  dali novac seo na motor i otisao.

• U prolazu, 61 postova

Veruj da ja prijatelje brojim po kvalitetu  a ne kvantitetu, a imam ih jako puno iz raznih krajeva Srbije i mnogo sire. Sve te prijatelje sam stekao u voznji i druzenju. Vecina tih ljudi se nalazi u klubovima, sto ne znaci da ih nemam i van klubova. Samo nisam pljuvao  po ljudima koji nisu u nekom klubu zato sto to nisu i sto imaju drukcije misljenje od mog. Ali isto tako nemas ni ti pravo da pljujes po ljudima koje niti poznajes.

• Drug član, 203 postova

Nisam pljuvao ni jednog clana kluba,  a pogotovo ne zato sto je clan.

Samo sam ukazao na odredjene ljude koji su u formi kluba nasli nacin da zloupotrebljavaju moju ljubav prema motociklu i druzenju

sa ljudima koji dele isto interesovanje.

Ako je uslov za druzenje da moram biti clan, ili da bih bio drustveno prihvatljiv to je onda zloupotreba .

To je onda iskljucivost i odvajanje, a samim tim je suzavanje kruga i ogranicenje za druzenje.

Secam se nekih propusnica..."samo za clanove" ???....da nije i to bilo  u svrsi druzenja.

• U prolazu, 61 postova

Bas me zanima gde si video to "samo za clanove" a ako mislimo na isto onda si jako u zabludi , jer ti natpisi stoje u klubovima zbog zakonske forme, a ne da bi odbilo ljude koji nisu clanovi. Ako nesto ne znas pitaj , nemoj lupati gluposti!!!

• Drug član, 203 postova

Bas me zanima gde si video to "samo za clanove" a ako mislimo na isto onda si jako u zabludi , jer ti natpisi stoje u klubovima zbog zakonske forme, a ne da bi odbilo ljude koji nisu clanovi. Ako nesto ne znas pitaj , nemoj lupati gluposti!!!

Zbog zakonske forme?

Pa o tome ti i pricam cim ti zakon uredjuje druzenje tu jeo bavezno prisutno ono... treba i mora.

A gde je zakon tu je i nepravda.

Motor je za mene hobi uzivanje ljubav i pojam nesputane slobode, a ne jos jedna obaveza.

• Drug član, 203 postova

Ja necu da pripadam Vojvodjanskoj Asocijaciji Motociklista.

Draze mi je Intergalakticko Udruzenje Slobodnih Bajkera. ;D

Oni nemaju clanarine, predsednike, sekretare sponzore i ne obaziru se na 'zemaljske " zakone. ;D

• Svrati ponekad, 308 postova

Zbog zakonske forme?

Mihajlo je u pravu, zakonska forma o kojoj covek govori je forma koja se nalazi u statutu svake nevladine organizacije, kao neprofitabilne organizacije. Ako imas prostorije u kojima nesto organizujes moras da naglasis da je to za clanove kluba, jer time ostajes neprofitna organizacija, ako kapiras o cemu pricam. Sva desavanja koja klub organizuje moraju biti rezervisana za clanove kluba, uprotivnom ti nisi neprofitna organizacija, nego preduzece, ili stogod.

• U prolazu, 3 postova

Pozivamo sve prijatelje ' klubove da 13 01  2008 dodju na nasu zurku povod prve  godine  vojvodjanske asocijacij .Mesto novi sad  klub ns time  bul despota stefana bb  tel info 0642338256 za goste od 20 h  a za clanove sastanak u 18 h . hvala vam i dobro dosli...

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Pozivamo sve prijatelje ' klubove da 13 01  2008 dodju na nasu zurku povod prve  godine  vojvodjanske asocijacij .Mesto novi sad  klub ns time  bul despota stefana bb  tel info 0642338256 za goste od 20 h  a za clanove sastanak u 18 h . hvala vam i dobro dosli...

jel besplatan ulaz il se placa ??? ??? ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja