Obelix 140 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo se vi muvate ovde,,a besplatan ulaz??? Ali tema je VAM...ajd sto smo mi zastranili, ali ne daj se i ti zavesti... Tema jeste VAM...ali već DESETAK puta ljudi pitaju ŠTA JE VAM,ŠTA SU CILJEVI I KO SU ČLANOVI...A ODGOVORA NEMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 10, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mozda i nedobijemo pravi odgovor nego ce izgleda oko toga ispasti neki c i r k u s ,,,admin zakljucaj ti temu za svaki slucaj,................................................................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svaki sledeci off ce biti brisan, ok ne sacekamo odgovor druga Cirkusa ili nekog od VAM nadleznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 13 01 2008 vas pozivamo na nasu proslavu godisnjice V A M ona ce biti odrzana u novom sadu u klubu ns time tamo mozete da nas upoznate i mozda promenite misljenje . Statut postoji i nije nikakva tajna organizacija nego uredno registrovana pa ako dodjete upoznacete jednu dobru ekipu ima nas oko 200 svi imamo uredne motorcikle nemamo ni jedan divlji motor i borimo se protiv olosa i lopova .Jedini nam je zadatak putovanje izleti , ovaj vikend ko je mogao povel ismo nase klince kupali smo se u vrdniku . vrdnik je meto na obroncima fruske gore voda je termalna i dobra za nas starije ljubitlje motorcikla.satanci su veoma prijatni i gledamo da se sto vise druzimo i pomazemo medjusobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jasam u jednom postu lepo napisao nema clanarine nema laganj , muvanja sa parama nego ako nesto hocemo vecinski se odluci to se kupi podeli na sve clanove tojes klubove na jednake casti.Verujte da je tako naj , postenije bas iz razloga na kojem je i na ovom sajtu vecina pala , ne finasira nas niko dovoljno smo svi inteligentni i 99 % smo svi privatnici i nama je ovo druzenje a ne posao zato cemo i uspeti svima vam- a puno srece u zivotu i radu zeli V A M . ps radite na sebi i svojj sredini donesite uvek nesto lepo svojim prijateljima i postujte sve oko sebe da bi vas ljudi postovali puno vam hval na velikom interesovanju za nasu mladu org VAM zlelim vam srecne nadolazece praznike vama i vasim porodicama i naravno svim clanovima vam asocijacije dragan gligoric -cirkus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 11, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dakkel gospodine cirkus bas nam je svima drago sto ste prosli vikedn vasi clanovi i vi bili u Vrdniku sa klincima i banjali se. A jos nam je i drago to sto ste svi privatnici i sto vam VAM nije posao nego uzivanje. Al nam nije drago sto nam niste odogovrili ko to sve cini VAM, dakle klubovi, predsenik, podrepedsednici, sekrater,vasi konkretni ciljevi i .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa, barem smo jednu stvar utvrdili. Dotični gospodin, Dragan Gligoric alias Cirkus stvarno postoji Ima još štošta po internetu o njemu http://82.117.206.28/web71.nsf/c81834ee0c7f1996c12570c40046d590/02ffc934d438ad8ec12570c4005cdac6?OpenDocument Očigledno čovek može puno toga da kaže i da pomogne u ovoj "našoj" stvari ali su mu postovi nekako...nedorečeni i mnogi ljudi,uključujući i mene verovatno imaju pogrešnu sliku onjemu. Da nisam prelistao sve njegove postove, na osnovu ovih par poslednjih zakleo bih se da on nema više od 18 godina. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan satanci su veoma prijatni i gledamo da se sto vise druzimo i pomazemo medjusobno... jel ti ovo sastanci ili si se satanizovao,mislim na prvu rec,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 11, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan satanci su veoma prijatni i gledamo da se sto vise druzimo i pomazemo medjusobno... jel ti ovo sastanci ili si se satanizovao,mislim na prvu rec,, A malo samokontrole i takta..... ne bi škodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 11, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan satanci su veoma prijatni i gledamo da se sto vise druzimo i pomazemo medjusobno... jel ti ovo sastanci ili si se satanizovao,mislim na prvu rec,, A malo samokontrole i takta..... ne bi škodilo Neka, neka, Dex... Ne bi škodilo ni da se obrati pažnja na pisanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam,pazljivo,sve postove u temama "VAM" i "ulaz na sve skupove besplatan",kao i odgovore autora tema cirkusa. Ako me iko ubedi da cilj otvaranja tema nije bilo podjebavanje,priznajem da "nisam pametniji od djaka petaka" :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 11, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam,pazljivo,sve postove u temama "VAM" i "ulaz na sve skupove besplatan",kao i odgovore autora tema cirkusa. Ako me iko ubedi da cilj otvaranja tema nije bilo podjebavanje,priznajem da "nisam pametniji od djaka petaka" :'( http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13286.0 Tema o VAM-u, a pogotovo MAS-u je toliko od fundamentalnog znacaja za bajkersku scenu,da prevazilazi licno misljenje cak i onih koji sebi daju za pravo da se postavljaju iznad toga! Zato zakljucavanje tema o tom pitanju nema nikakvog smisla,osim sto pokazuje koliko nema "filinga" za ono sto je bitno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam,pazljivo,sve postove u temama "VAM" i "ulaz na sve skupove besplatan",kao i odgovore autora tema cirkusa. Ako me iko ubedi da cilj otvaranja tema nije bilo podjebavanje,priznajem da "nisam pametniji od djaka petaka" :'( http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13286.0 Tema o VAM-u, a pogotovo MAS-u je toliko od fundamentalnog znacaja za bajkersku scenu,da prevazilazi licno misljenje cak i onih koji sebi daju za pravo da se postavljaju iznad toga! Zato zakljucavanje tema o tom pitanju nema nikakvog smisla,osim sto pokazuje koliko nema "filinga" za ono sto je bitno ??? Stojim iza svega toga!!! Da nije ponovo otkljucana,masa ljudu,medju kojima i ja,ne bi videla o cemu se uistinu radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan satanci su veoma prijatni i gledamo da se sto vise druzimo i pomazemo medjusobno... jel ti ovo sastanci ili si se satanizovao,mislim na prvu rec,, A malo samokontrole i takta..... ne bi škodilo sory,,,,ali mi se cini da nas neko stvarno podjebava,,ja nigde nenadjo statut adresu kancelarije,telefon,,itd itd od vam a,,nemam nista protiv vam a mas a i cinimi se da je mas malo kompetentniji od vam a,covek nikako da odgovori na neka konkretna pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 11, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan uh pa nista hajmo i mi da otvorimo neku regionalnu organizaciju... pitanje je zasto bas sada to da se uradi ? Sad kad nam to najmanje treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam,pazljivo,sve postove u temama "VAM" i "ulaz na sve skupove besplatan",kao i odgovore autora tema cirkusa. Ako me iko ubedi da cilj otvaranja tema nije bilo podjebavanje,priznajem da "nisam pametniji od djaka petaka" :'( http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13286.0 Tema o VAM-u, a pogotovo MAS-u je toliko od fundamentalnog znacaja za bajkersku scenu,da prevazilazi licno misljenje cak i onih koji sebi daju za pravo da se postavljaju iznad toga! Zato zakljucavanje tema o tom pitanju nema nikakvog smisla,osim sto pokazuje koliko nema "filinga" za ono sto je bitno ??? Sve vreme pratim sta pise CIRKUS i mislim da pravi cirkus po forumu. Namerno pise bez zareza, velikog slova, gadja se padezima itd itd. Zaboravio si reci i temu o tome koga da dovede da svira kod njega. Mnogi se primaju pa daju predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 11, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja od početka pratim ovu temu i vidim da puno vas bi hteo znati koji klubovi su osnivači VAM-a. Po mom znanju su sledeći klubovi osnivali VAM: NS Time Ns Riders Mc Classic Wheels - Futog Mc Cobra -Ada Mc Inđija Mc Subotica Mc Kula- Kula Mc Otpisani Mc Srbobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je bar znamo ko ce pokupit kajmak od para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je NS Time moto klub,vec je to lokal(kafic),mada koliko li ima clanova ,1. Ostalo su manje-vise ozbiljni klubovi(ako su to clanovi VAM) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neda 1 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je NS Time moto klub,vec je to lokal(kafic),mada koliko li ima clanova ,1. Ostalo su manje-vise ozbiljni klubovi(ako su to clanovi VAM) Ti verovatno mislis na onaj na bulevaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je NS Time moto klub,vec je to lokal(kafic),mada koliko li ima clanova ,1. Ostalo su manje-vise ozbiljni klubovi(ako su to clanovi VAM) Pero brate, nemoj se ljutiti... ali nemoj raditi što ti piše u potpisu... Može biti i kafić NS Time, može biti i klub NS Time... Eto ja da osnivam klub rado bi ga nazvao kao svoju firmu. Zatim, dali ima 1 iili više članova... čemu sad to nipodaštavanje? Ako imaš nešto protiv čoveka, rešite to privatno. Ako ga lično ne poznaješ onda baš, baš radiš ono iz tvog potpisa. Ne branim Cirkusa ali mi smeta to guranje ljudi u kalupe drugih ljudi. Ja Cirkusa znam sa nekih skupova i preko nekih drugara. Ljudi o drugima svašta pričaju, pogotovu o onima koji imaju nešto ili su glasniji od drugih. O Cirkusu sam se naslušao svakakvih priča i uglavnom od ljudi koji ga nisu ni upoznali. A oni koji jesu a pričaju svašta su uglavnom ljudi koji o svima svašta pričaju. Iz mog iskustva 90% onoga što sam čuo nije tačno U stvari, hteo sam SVE da vas zamolim da se uzdržite od rekla-kazala (dez)informacija jer od toga niko nema koristi a forum gubi na kredibilitetu. Ja sam dole postavio par pitanja. Još mi nije odgovoreno i tu je tačka. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne branim Cirkusa ali mi smeta to guranje ljudi u kalupe drugih ljudi. Ja Cirkusa znam sa nekih skupova i preko nekih drugara. Ljudi o drugima svašta pričaju, pogotovu o onima koji imaju nešto ili su glasniji od drugih. O Cirkusu sam se naslušao svakakvih priča i uglavnom od ljudi koji ga nisu ni upoznali. A oni koji jesu a pričaju svašta su uglavnom ljudi koji o svima svašta pričaju. Iz mog iskustva 90% onoga što sam čuo nije tačno U stvari, hteo sam SVE da vas zamolim da se uzdržite od rekla-kazala (dez)informacija jer od toga niko nema koristi a forum gubi na kredibilitetu. Ja sam dole postavio par pitanja. Još mi nije odgovoreno i tu je tačka. Hvala Slažem se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hajdemo zajedno da razmislimo o svemu. Ovo sto je markone napisao po meni ima najvise logike. Da nebi vise nagadjali neke stvari. Predlazem sledece da npr markone i ja se nadjemo negde i upoznamo i odemo zajedno do gospodina cirkusa. Zare bi naprimer mogao tu da ucestvuje u kontaktu sa cirkusom, ako sam doboro shvaio Zare vas dvojca ste dobri?!. Pa lepo da pitamo covkea sta i ko je VAM, pa da ga zamoslimo da nam to ovde napise ili da nam odobori da mi to napisemo a on ptovrdi tacnost a uspsut da mu skrenemo paznju na nacin pisanja na forumu i pri tom mu i pokazemo kako to da ucini. Covek mozda do sad nije imao vremena da se bakce da kompovima i netom. Dajte da zajedno resimo problem, nemojte da od malog nepsorazuma pravimo veliki problem. Zare, markone jeste li za?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hajdemo zajedno da razmislimo o svemu. Ovo sto je markone napisao po meni ima najvise logike. Da nebi vise nagadjali neke stvari. Predlazem sledece da npr markone i ja se nadjemo negde i upoznamo i odemo zajedno do gospodina cirkusa. Zare bi naprimer mogao tu da ucestvuje u kontaktu sa cirkusom, ako sam doboro shvaio Zare vas dvojca ste dobri?!. Pa lepo da pitamo covkea sta i ko je VAM, pa da ga zamoslimo da nam to ovde napise ili da nam odobori da mi to napisemo a on ptovrdi tacnost a uspsut da mu skrenemo paznju na nacin pisanja na forumu i pri tom mu i pokazemo kako to da ucini. Covek mozda do sad nije imao vremena da se bakce da kompovima i netom. Dajte da zajedno resimo problem, nemojte da od malog nepsorazuma pravimo veliki problem. Zare, markone jeste li za?! Slažem se. I sa markoneom. Uostalom, neki bi trebali da bace pogled u ogledalo, pa tek onda da kritikuju druge. Niko ovde ne piše bez grešaka...pa šta. Sutra će admin tražiti diplome za članstvo na forumu? Valjda neće! A druga stvar, ovde ima previše (loših) političara.....bla-bla bla. Sole nam pamet, pričaju o podelama, kantonizaciji, separatizmu, uzeće nam pare. Ništa dobro od toga nema. Neki bi hteli jednu asocijaciju, jedan klub, jedna glava....a ostali mrš. Nemojte zagovarati centralizam u moto društvu, nekako je nespoljivo sa duhom motociklizma. Mante te priče... postoje stvari na pretek, koje treba razvijati u samom moto društvu, bavimo se time. Naravno, na pitanja treba odgovoriti, takav je red, ali ljudi jel uopšte neko tražio od drugih klubova ili asocijacija ( od MAS, npr.) da stavi svoj statut i ciljeve na forum, pa da ih uporedimo. Nije, a i nisu to ni samoinicijativno uradili. Po meni to nije ni potrebno, jer iz iskustva znam da se statuti klubova izrađuju po jednom kalupu, vrlo uopštenom, i po tome se klubovi ne razlikuju puno. Važno je šta čovek (mislim klub, asocijacija) stvarno radi, uradi. A to će malo zavisiti samo od statuta. Idite na druženje kod Cirkusa, slobodno, siguran sam da Vas neće odbiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chavess 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije striktno vezano za ovu temu, ali je bilo reči o tome. MC COBRA je krajem avgusta organizovao žurku na otvorenom pod nazivom AFTER PARTY 2007, uz poštenu svirku, piće i hranu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9859.0 Ulaz za motoraše bio je besplatan. Članovi kluba su rešili da se na taj način oduže motorašima, za doprinos uspehu 6. motosusreta u Adi. Mogu Vam priznati da smo razočarani odazivom motoraša, a zaključak je da ne opredeljuje većinu cena ulaznica već pružena usluga, tako da treba raditi na kvalitetu i kvantitetu pružanih usluga, a ne o ukidanju ulaznica. Navrh toga, klubovima već godinama šaljemo pismeni poziv na susret uz koji šaljemo 5-10 ulaznica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...