Srdjan NS 71 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u u situaciji da izdvojis jos malo novca u N. Sadu se prodaju Aprilia Atlantic 250, 2004-5god za 1500e, verujem da bi cena mogla da ide jos malo nize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ne zaboravlja kilometrazu tako da njega odma brisi. ne znam da li si primetioa ali dzoni prodaje svoju x9-ku pa popricaj sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13931 Napisano Februar 6, 2013 Integrisan, 7677 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozemo da predlozimo nesto drugo sem X9 ili Beverlija? Ako pak ne, ja bih izabrao X9 iz razloga koje su moji frendovi iznad vec napisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 393 Napisano Februar 6, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan X9 Nooormalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan x9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan sad sto se tice x9 ja mozda i nisam normalan prvi put kada sam video x9 pre par godina nekako sam se potajno zaljubio u njega a da nisam ni bio svestan mada u principu i ne mora da bude to ali mora da bude: UDOBAN (da me ne bolu ledja) DA IMA MESTA(ja i zena smo lalinskih gabarita) POUZDAN( jos vucem traume iz vremena kada sam vozio kojekakve krseve automobila koji su me ostavljali na putevima) uf nadam se da necete brzo dići ruke od mene i moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Februar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan prva dva uslova ti ispunjava X9 a za treci niko ti nista ne moze da garantuje. samo strpljivo biraj to ti je najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3022722/malaguti_madison_250_rs/ prati ponude ovog prodavca, ima dobre motore sa povoljnim cenama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan da video sam dosta njegovih oglasa i planiram u toku sledece nedelje da trknem do njega i jos jednog koji se isto nalazi u subotici jer se oni nalaze na nekih pedesetak kilometara od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan vidi jel ima neka honda jazz, video sam pre na oglasima neki, ja sam isto tako gledao x9 da kupim ali mi uleteo jazz i sada ne planiram da ga menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan vidi jel ima neka honda jazz, video sam pre na oglasima neki, ja sam isto tako gledao x9 da kupim ali mi uleteo jazz i sada ne planiram da ga menjam Јазз се слабо продаје ја кад сам гледао да купим скутер била су само два и то са баш финим ценама. Тренутно има само један да се продаје и није му лоша цена. Један од мојих фаворита, а нарочито ми се твој свидео кад сам га први пут видео,бела боја му баш лежи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja znam evolution ima karb ne ie ?? Ili sam ja malo pobrkao nesto. Inace kilometraza se ne brise, taj je zamenio verovatno komp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidi jel ima neka honda jazz, video sam pre na oglasima neki, ja sam isto tako gledao x9 da kupim ali mi uleteo jazz i sada ne planiram da ga menjam hteo sam isto da ti napisem,svakako pogledaj jazza jer je scudza vrh,prava fotelja .masina ista a sve ostalo HONDA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mene jazz podseca na crneza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan75 6 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: batajnica Motocikl: liberty 125; Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i vecina,predlazem ti x9,upravo zbog tih povremenih izleta i polozaja sedenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mene jazz podseca na crneza ma samo sedi i provozaj ga,videces o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan e danas prodao svoj agility kako je tuzno bez motora ali nadam se uskoro bice neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 8, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ih vozio ja sve i svasta i zato mi x9tka najduze stoji u garazi i to sam imao 2 sad ostao na ovoj koja ide na prodaju nazalost . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Suboticani se bas dali u trgovinu motorima a ja se nesto lozim da 250 zamenim za 500 ! Neko je nahvalio Gavru ali bas svi skuteri iz uvoza, i njegovi a i drugih "uvoznika" presli po 22.000 km... Kako vam izgleda ovaj ? http://www.polovniautomobili.com/oglas3022685/piaggio_x9_500/ A nisam vozio Beverly-ja, zar je bas toliko los u odnosu na maksi skutere, meni se ovaj bas svidja... http://www.polovniautomobili.com/oglas3016851/piaggio_beverly_500/ A za pokretaca teme, jesi li razmisljao o Sym-u, dobar skuter a jeftin, slucajno jedan clan foruma prodaje jednog solidnog a jeftinog... Ako ima interesenata, mogli smo organizovati jedan izlet do SU, pa makar kolima zbog loseg vremena sa sve shoping turom u Segedinu, moge mojim Pugom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 9, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Moj je dosao iz Italije sa navodno 30.000 km,da li je istina ne znam,ali me vise i ne zanima,radi kao preslica :-) ..mislim da kao i kod kupovine automobila nema smisla gledati u cajger,nego pogledati opste stanje,poslusati kako radi,da li ima dimova,i to je to,ako ti se svidi,kupis..vidim po talijanskim oglasima da prelaze kilometara k'o nekad golf ll :-) .. Promenio Februar 9, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan gavro je dobar prodavac, motori mu nisu sminkani.. ja sam uzeo x9 sa naprslom plastikom, sam mi je rekao da je plastika napukla, da je uradjen servis, sto se sve ispostavilo tacno.. za njega imam samo reci hvale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Februar 9, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Hvale Gavru... Hoce li neko u SU ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16445 Napisano Februar 9, 2013 Integrisan, 9432 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cika Tomo verujem da bi se snasli bez problema na oba modela, licno meni je Bev mnogo privlecniji od X9-ke. Kad ste mislili posetu SU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 9, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu ovih dana do gavre i jos nekih subotickih dilera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste mislili posetu SU? I mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...