Bagi 175 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim da sam promenio firmu Bilo je ovako Uploaded with ImageShack.us A sad Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nek je srecan Koji kako koliko u poredjenju sa wr je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 450? sta je sa wr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor !:takoje:U zdravlju da se vozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 5, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepa sprava! Da te odnese svuda gde kreneš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan da 450 exc 2008 legal tj imam tablicu prvi put WR otišao Hvala svima PS Molim nadležne da prebace temu u Enduro jer nemam pojma kako se ovo desilo,tj moguće da sam pre toga gledao snajke u domaći but&sis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na novoj maikini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Februar 6, 2013 Enduraš, 6426 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Sem sto se hvalis, mogao bi malo da napises o utiscima i razlikama ktm vs wr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam ga uzeo ,evo oblačim se i odo gore pa ću pisati al već dok sam ga doterivao sam osetio razliku u čitanju podloge bankine stepenice ... a još nije ni set up po meni jer lik koji ga je vozio je 20kg teži i 15cm višlji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Publika je spremna. Srecno sa novom spravom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan E vako da ne bude da se samo hvalim 70km lepe naše Kaljave Gore. 1. Upravljanje bolje jer te nekako stalno tera da stojiš i totalno je prirodan položaj . 2. Penjanje na breg Imamo neko koje peglamo svaki put,nije naivno jer se brzo ide gore , strmo je do J a to je kao neki šumski slivnik i stalno se menja podloga jer spira se kamenje + granje i truli panjići( ovo mi je 5ti motor s kojim tuda prolazim)i bukvalno moraš po bentu da peglaš da bi promašio te prepreke a motor stalno hoće da sklizne nazad u slivnik i onda borba sa gore navedenim.WR je tu išao ok ,snaga puca ali imao sam osećaj na svakom proklizavanju kad je hteo da sklizne da mi je korman u stomaku i onda teže je bilo da ga održim po bentu .KTM na 3/4 penjanja osmeh na licu i toplo oko srca ,hirurški precizno se držao ivice do kraja . 3. Skretanje Preciznije i nekako je udobnnije jer se možeš lepše namestiti na vrh motora 4. Spuštanje niz Opušteno mada i WR se tu lepo pokazao i čini mi se da ima bolje motorno kočenje WR. 5. Čitanje podloge VELIKA razlika ,čak najprimetnija WP je keva 6. Odaziv na gas primetno bolji i nema one male rupe kao kod Yamahe isporuka snage je linearana što isto važi i za WR. 7 Kočenje Baš velika razlika u korist KTM jer gde sam zamislio stao sam malo pre toga. 8. Menjač Hidraulika tako da je glupo da poredim. Sve opšti utisak je da je WR više komercijalni enduro a KTM hard enduro. E sad još je ostalo da naučim da vozim 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koje je WR bio godiste ? Poredjenje ti je ekstra,posebno sto si oba terao po istom terenu,ali mislim da je yamaha napredovala malo tokom godina,iako ima ovolike 'nedostatke' Moram malo da je branim,yamaha mi u srcu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 7, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, da se navozaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne objasnis ljudima i kako je skoro ne moguce ugasiti ktm-a. Zabodes prednju skoro u mestu bez kvacila i on se ne ugasi. Treba bas bas da se potrudis da bi ga ugasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Bishke ,favorizovanje određenog brenda(nebitno o čemu se radi) po meni ima samo smisla samo iz jednog razloga a to su sledeća dva: 1. Ako ti taj proizvođač daje lovu za to. 2. Ako je taj isti među najboljima u polju na kom se pojavljuje(kada ćeš videti ili koji je procenat japanaca na Erzbergu,Romaniacsu...tj ovo sad što sam uzeo KTM ne znači da ga ja favr nego da isti daje dobre rezultate pa vođen time imao sam želju da ga posedujem. WR je bio 2004god i bio je u ok stanju a šta su promenili sem rama(samo su zakomplikovali pristup oderđenim delovima),sata,maske,kutije za vazduh(kod koje prilikom pada može da ti spadne cev do karba a ti da ne primetiš a on diše nečistoće koje direkt ulaze u stublinu pa :'( ( a desilo se gariju koji vozi s nama)) ne znam a i nisam bio nešto zainteresovan jer sam hteo EXC. Gavro nisam probao još da ga zakucavam ali vremena ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 330 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan lepo ,lepo :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...