DAVOR.G 1 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan www.polovniautomobili.com/oglas2655464/yamaha_virago_535/ Neki savet u vezi ovog motora ,nalazi se u ADI u Banatu vlasnik kaže da ima oko 25000 km , da li je nekom možda poznat!HVALA unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm,motor izgleda na slikama odlicno ali i cena je dobra... Ne znam motor a i prilično je daleko od mene da bih otisao da ga pogledam . -nebitno za ovu temu,ali čisto da znaš,Ada nije u Banatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOR.G 1 Napisano Februar 16, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan U Bačkoj je ,moja greška,manje bitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...