qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, razmisljao sam da prodam moju suzanu i kupim nesto slabije ! naisao sam, na sajtu polovni automobili, na lika koji prodaje Yamahu szr 660 1998 i voljan je da mi da jamahu i 500 jura u zamenu za moj motor. zanima me ima li neko iskustva sa Yamahom szr 660 1998, neke savete na sta bi trebalo da obratim paznju pri kupovini tj, zameni, kakav je to motor (pouzdan, zahvalan sto se tice odrzavanja...) potrosnja i tako to... evo ga i motor: http://www.polovniau...yamaha_szr_660/ meni se iz opisa i sa slika cini da je motor ok ! Hvala unapred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Februar 4, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište tvoj gikser? SZR ima jedan cilindar i nije ni blizu toliko rafiniran kao I4. Mislim da je doplata od 500EUR malo za ovakvu zamenu ali ne znam u kakvom je stanju tvoja mašina. Uglavno, potpuno različite kategorije motora, ako misliš da možeš da jašeš 1 posle 4 cilindra i ako ti kompenzacija odgovara valjda je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište tvoj gikser? SZR ima jedan cilindar i nije ni blizu toliko rafiniran kao I4. Mislim da je doplata od 500EUR malo za ovakvu zamenu ali ne znam u kakvom je stanju tvoja mašina. Uglavno, potpuno različite kategorije motora, ako misliš da možeš da jašeš 1 posle 4 cilindra i ako ti kompenzacija odgovara valjda je OK. moj suzuki je 1999. moj motor je u perfektnom stanju, totalno je sredjen a i prava je zver, ali ja ne prelazim toliko niti mi treba bas toliko snage, pa bi mi odgovarao slabiji motor i doplata, pogotovu sto ovaj lik kaze da je motor kao Fabrikacija tj. isto u perfektnom stanju ! jedino me malo vise brine posto je jednocilindricni, da ne trosi previse, tipa 10l, ovaj moj trosi oko 6, i stvarno je zahvalan za odrzavanje, a za SZR ne znam ni koliko se krecu delovi i tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Delove za SZR ces malo teze naci kod nas posto ih nema mnogo a s obzirom da ti doplacuje samo 500e to je mala doplata. Niko mu nece dati sportaka u zamenu za ovo a za kes nece dobiti vise od 100e. Razmisli, bolje gledaj da prodas svoj motor za kes, dobices sigurno vise od 1500e i odes kod tog lika i izvadis mu 1000e, naravno ako vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Delove za SZR ces malo teze naci kod nas posto ih nema mnogo a s obzirom da ti doplacuje samo 500e to je mala doplata. Niko mu nece dati sportaka u zamenu za ovo a za kes nece dobiti vise od 100e. Razmisli, bolje gledaj da prodas svoj motor za kes, dobices sigurno vise od 1500e i odes kod tog lika i izvadis mu 1000e, naravno ako vredi. hmmm... pa to jeste, bilo mi je teze da utvrdim njegovu realnu vrednost, jer je skoro jedini SZR na sajtu... ovaj SZR stvarno jeste u dobrom stanju, ali definitivno ce popravke a i delovi igrati veliku ulogu, tako da je bolje da uzmem neki prakticniji sto se tice popravki ! a i to sto kazes, bolje da prodam moj za kes, pa cu imati i veci izbor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Szr bi trebalo da ima agreagat od valjda XTX660 ili Tenere nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da, SZR ima provereni agregat od XT660, tu nema greške. Prvi put čujem da jednocilindraši toliko troše Ovo moje magarence troši oko 4-5 litara u vr' glave a nisam nežan na gasu. Nisam upućen u vrednost tvog motora ali rekao bih da je 500e mala doplata ukoliko su oba motora u dobrom stanju. Ako možeš da pređeš preko toga što je SZR-u rep ružan do 00 i ako se dogovorite za doplatu, uzimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, SZR ima provereni agregat od XT660, tu nema greške. Prvi put čujem da jednocilindraši toliko troše Ovo moje magarence troši oko 4-5 litara u vr' glave a nisam nežan na gasu. Nisam upućen u vrednost tvog motora ali rekao bih da je 500e mala doplata ukoliko su oba motora u dobrom stanju. Ako možeš da pređeš preko toga što je SZR-u rep ružan do 00 i ako se dogovorite za doplatu, uzimaj hahahha... ma ja nisam toliko upucen, pa sam mislio da trosi dosta dobro je znati da ne torsi mnogo trazicu mu ja vice repa pa onda mogu i rep da mu menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da li si ti negde oglasio tvoj motor? moze link ka oglasu ako jesi? po mom misljenju, ovo je silazak sa konja na magarca... GSXR nije preterano udoban, ali SZR nije ni toliko...ako vec hoces slabiji motor, prodaj prvo tvoj pa mozes da biras sta hoces. ako si se vec odlucio za taj korak, trazi jos para - 500e je malo...(pod uslovom da su oba motora u dobrom stanju)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Februar 4, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je ER5 ili SV650, dovoljno jaki a dovoljno slabi motori a uz to su i provereni ali to i košta, potraži i zr7 mada je to više zamena ključ za ključ. SZR je u suštini eduro motor bez trunke endura u sebi (ako me razumeš ) ne spada ni u jednu kategoriju, vidjao sam tog SZRa i prošle sezone u oglasima za 1500EUR. kao što i sam kažeš, motor je redak pa su samim tim i delovi retki ali zato i košta manje. Ja ne bi išao ispod 2 cilindra nikada, ali ukusi su različiti - idi, sedi, probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li si ti negde oglasio tvoj motor? moze link ka oglasu ako jesi? po mom misljenju, ovo je silazak sa konja na magarca... GSXR nije preterano udoban, ali SZR nije ni toliko...ako vec hoces slabiji motor, prodaj prvo tvoj pa mozes da biras sta hoces. ako si se vec odlucio za taj korak, trazi jos para - 500e je malo...(pod uslovom da su oba motora u dobrom stanju)... http://www.polovniautomobili.com/oglas3008570/suzuki_gsx_750_r/ ovo je moja makina, slike su malo losije ispale, a ulje na podu je od Golfa 3 koji se sa njim nalazi u garazi nisam znao da nije udoban, mislio sam da je udobniji od gsxr+a ! a i to sto kazes, prvo cu da gledam da prodam ovog mog pa se bacim u potragu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je ER5 ili SV650, dovoljno jaki a dovoljno slabi motori a uz to su i provereni ali to i košta, potraži i zr7 mada je to više zamena ključ za ključ. SZR je u suštini eduro motor bez trunke endura u sebi (ako me razumeš ) ne spada ni u jednu kategoriju, vidjao sam tog SZRa i prošle sezone u oglasima za 1500EUR. kao što i sam kažeš, motor je redak pa su samim tim i delovi retki ali zato i košta manje. Ja ne bi išao ispod 2 cilindra nikada, ali ukusi su različiti - idi, sedi, probaj... hahahahha... to jeste, nesvrstani ! to sto su retki delovi pa i sam motor me i najvise brine, a i bolje da pucam na 2 ili vise cilindra ! pokusacu da prodam ovaj moj, pa cu onda imati vise izbora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих рекао не. Овакав пример Р-а, за неки који нема своју категорију? (Али ко мене пита, ја сам само још један нови клинац ) Шалу на страну, мислим да то није паметан потез, 500е је мало за доплату, он не може добити тих 1500 сигурно, и тако да си ту ти сигурно на губитку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...