alexanto 5194 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Navodno revolucionarno rešenje za poboljšanje performansi maxiskutera sa minimalnim ulaganjem u odnosu na kupovinu sportskih varijatora ( malossi, polini ) i J Costa varijatora. Da ne bi baratali poluinformacijama i podacima tipa: čuo sam i rekli su mi, imaćemo temu o ovom rešenju. Firma je američka, glavno predstavništvo za Evropu je u Nemačkoj. Evo i par korisnih linkova: www.drpulley.info www.unionmaterijal.com Trudimo se da budemo konstruktivni u ovoj temi i doprinesemo korisnim postovima razvoj teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne tupim previše, evo i prvih informacija. Juče stigao paket iz Austrije. Cena rolnica je 45 eura za Atlantic + cena klizača je 16,90 eura. Sa 3,5 eura poštarine do Austrije, cela "ljubav" izađe 65,40 eura. Evo fotki pa krenimo redom: Kod mene je varijator sa 8 rolnica težine 21,4 grama. Uzeo sam slajdere težine 19 grama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16277 Napisano Februar 2, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce mi stici u toku ove nedelje Dr. Pulley paketic, pa cu preneti utiske Sale u cemu je stos sa klizacima, zbog cega se menjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo , piše u ovom odeljku sa leve strane. Koliko sam shvatio, nije neophodno da se menjaju klizači ali je preporučljivo zbog materijala od kojih su izrađeni da bi njihov vek trajanja pratio vek trajanja slajdera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanimaju utisci sa voznje.. Nestrpljivo cekam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Predsednice gde je osma rolnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa u kutiji gde su i prvih sedam. Verovatno nisi video onu u sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da covece, ucinilo mi se u zatvorenoj kao nalepnica... sa sanjiv brojim i brojim i izbrojim 7! Kazem sebi nemoguce da pakuju 7 kom, ili da su moji drugari blenatavi pa da kupe 7 rolni..., i zena me je cudno posmatrala jutros dok sam brojao rolne smesno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 3, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde predsedniče ne piskaraj nego trkom u garage, jer izgore od želje da čujem utiske iz prve ruke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam bolestan da mi nije do života a kamoli do budženja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kako da vidim koji klizaci(ne rolnice) idi za bugija,ima li kakav katalog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan kako da vidim koji klizaci(ne rolnice) idi za bugija,ima li kakav katalog? Оно што сам ја видео на сајту требао би да знаш тежину својих регуларних ролница и да нађеш слајдере са истом тежином,ја сам нашао за мој скутер. Ако сам погрешио нека ме Сале исправи и да нам правилно упуство Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte me držati za reč ali mislim da i oni preporučuju negde da se slajderi uzimaju 10 do 15 % lakši od težine regularnih rolnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže : Ako uzmete lakše slajdere dobiće te na ubrzanju uz istu Vmax i ne promenjenu potrošnju goriva, a ako uzmete iste težine ko fabrički profitirate samo na maximalnoj brzini i smanjenoj potrošnji ... Koliko ja kapiram, drugi izbor je mudriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma i ja sam za drugu opciju nego kako da znam koji idu za bugija? jer imam luft na istim pa bi kupio samo njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16277 Napisano Februar 4, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog korisnog linka ( hvala koleZi Max3000 ) vezano za Dr. Pulley rolnice... pa pogledajte....Dr. Pulley 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Februar 4, 2013 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaže : Ako uzmete lakše slajdere dobiće te na ubrzanju uz istu Vmax i ne promenjenu potrošnju goriva, a ako uzmete iste težine ko fabrički profitirate samo na maximalnoj brzini i smanjenoj potrošnji ... Koliko ja kapiram, drugi izbor je mudriji Izmog skromnog iskustva, ubrzanje je mama. Ako vise od 50% vrmena vozis maximalnom brzinom onda OK. Mnogo cesce treba dobro ubrzanje - medjuubrzanje. Moj Leonardo 250 je isao 130 maximalno i to jedva da pukne (tvrde ljudi da 125 i 150 ide toliko), ali je zato do 100 punio jednako i brzo. I sa 50-60 kad dam gas odem lepo u preticanje. Neka i nije manja potrosnja opet je po meni bolje prvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16277 Napisano Februar 4, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje bi se slozio sa muljazom moze se kombinovati gramaza, mala igrarija pa ko sta voli tako ostavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ... može biT vama što vozite te skuterčiće 100, 200 kubika da treba malo zamaha, mi sa potetnijim mašinama bi malo da ušparamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2127 Napisano Februar 4, 2013 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio izuzetno potentnu masinu, T-max na kojem je bio Multivar 2000 i opet mi je bila ista prica. Nema tu znacajne stedje goriva. To je vise u glavi nego u rolnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gale msc 8 Napisano Februar 10, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je fabricki najbolje ipak su oni testirali masini pre nego sto su je pustili u prodaju. I podrzavam muljaza kad kaze da je to vise u glavi nego u rolnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 11, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je fabricki najbolje ipak su oni testirali masini pre nego sto su je pustili u prodaju. I podrzavam muljaza kad kaze da je to vise u glavi nego u rolnicama Ne slazem se sa tobom da je fabricko najbolje. Oni racunaju tu na kvalitet,izdrzljivost i potrosnju ali isto tako gledaju da im se isplati proizod koji prodaju. Kad bi stavljali sve najbolje,koliko bi njih i nas kostao finalni proizvod??? Kad kupujes novo....hoces ovo-doplati,neces ono-kosta manje. Mercedes npr.kosta 50.000 eur a AMG-ov isti taki samo sa boljim delovima,prepravljen kosta 98.000 eur. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16277 Napisano Februar 17, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sale, prodje vise od 2 nedelje od kako ti je stigao Dr. Pulley, zeljno iscekujem da se javis sa informacijama, kakva je promena na AA ali o tome nit traga nit glasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepi moj, ja sam u takvoj gužvi sa poslom da nemam vremena da odem u garažu da pogledam motor a ne da nešto radim na njemu Danas planiram da se provozam. Nisam ga vozio od Dedamrazijade u NS pa ti vidi: to je bilo 30.12. Nikad mi se nije desilo da mesec i po nisam seo na motor Čim uspem da se organizujem Atlantic ide na pripremu za sezonu: ulje, svećica, filter ulja, ležaj kormana, slajderi, novi kaiš a zatim sledi i detaljno štivo o utiscima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16277 Napisano Februar 17, 2013 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, imas rolnice-nemas vremena... imam vremena-nemam rolnice nista, dok se ne javis ostaje mi da gledam OVO i cekam kad ce mi stici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...