Gazela 1 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi neko moze reci koji su legalni kroseri za cestu ovuda po balkanskim prostorima, naravno da moze i po prasini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kros motor ni jedan, enduro da... previse ih je da bi se nabrajalo! P.S. predstavljanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 2, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo neko trik pitanje? Legalni su svi koji su registrovani ...a da bi bili registrovani moraju da budu i tehnicki ispravni, to jest da imaju uredjaje za svetlosnu i zvucnu signalizaciju. Znaci kros po definiciji nije legalan, jer jos u fabrici nastaje bez svega suvisnog. Znaci samo motor, ram, tockovi...i naravno bez gore pomenutih uredjaja (nema svetla, migavce, sirenu). Zato ozbiljne fabrike imaju i modele sa rasvetom, ali se neke karakteristike ipak razlikuju. Onaj pravi hard cross ili takmicarski ili kako hoces NIKADA ne moze da bude street legal, tj. da se vozi po javnim putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovo neko trik pitanje? Legalni su svi koji su registrovani ...a da bi bili registrovani moraju da budu i tehnicki ispravni, to jest da imaju uredjaje za svetlosnu i zvucnu signalizaciju. Znaci kros po definiciji nije legalan, jer jos u fabrici nastaje bez svega suvisnog. Znaci samo motor, ram, tockovi...i naravno bez gore pomenutih uredjaja (nema svetla, migavce, sirenu). Zato ozbiljne fabrike imaju i modele sa rasvetom, ali se neke karakteristike ipak razlikuju. Onaj pravi hard cross ili takmicarski ili kako hoces NIKADA ne moze da bude street legal, tj. da se vozi po javnim putevima Jel si siguran da ne moze NIKADA da bude street legal? Ja se licno na najgori moguci nacin uverio da moze. Imam i svedoke U Svrbiji moze sve. Cudesna neka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 2, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ce biti ovakvih komentara...price iz tih mutnih voda naseg tuznog postojanja na ovim brdima me apsloutno neinteresuju. Puno toga je meni jasno odavno, verujem i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan video sam par cr250 registrovanih a i yz 250,a ako hoce nesto priblizno Cross-u why not a EXC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam da cross ne moze da se registruje jer nema svetlosne grupe i samim tim nemoze da prodje tehnicki pregled... e sad neke agencije za registraciju vozila mogu da promuvaju da prodje bez tehnickog pregleda ali sta se time postize? recimo i da se registruje i vozis javnim putem,zaustavi te milicija i pita a sto nisi upalio svetla?i sta onda? dual sport je odprilike cross legal ali nije ''takmicarski cross" i razlika je u tome i u motoru... moj drug je imao problem sa quadom iako je imao svetla...na kraju ga je registrovao kao poljoprivredno vozilo????eee srbijo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo neki su takvi kupljeni iz radnje http://www.leboncoin.fr/motos/426866282.htm?ca=12_s http://www.leboncoin.fr/motos/422190360.htm?ca=12_s http://www.leboncoin.fr/motos/319883611.htm?ca=12_s Ove Cr-ka je :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazela 1 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam strucnjak i tek sam sad dobio interesanje u ovakve motore. Koliko razumijem enduro motori su pravljeni da mogu po cesti? Jer imaju sve potrebne dijelove kao svjetla, sredstva za signalizaciju itd. Planiram da uzmem takav motor, slican onom pravom crossu da mogu bez brige gradom da se vozikam. Neka me neko ispravi ako grijesim, ali ako uzmem neki enduro motor, registrujem ga, onda mogu da ga vozim po cestama? PS. Ne zanima me "takmicarski cross" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tako je, najbolje je da uzmes taj motor sto je slican pravom crossu, takozvani lazni cross 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kros motori se kod nas registruju na FORU, ali NE da bi se vozili na ulici, vec da bi takmicar lakse (jeftinije) ga prevozio preko granica na takmicenje. Za reg. vozilo NE treba ATA karnet.... to je razlog JEDINI! I ja sam imao jedan KXF reg. i PATAK CR250... bese na nekog GABORA S. Koji li je taj? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 2, 2013 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sve je vec objasnjeno, i ja sam uzeo enduro da mogu da se vozikam kud god i kako god hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1965102/honda_cr125r_registrovan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mi nismo registrovali ali neki nasi jesu. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/89562-suzuki-rmz-250-2008/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...