mrgood 0 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: bmwf800gs Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gdje se u Bosni ili susjednim zemljama moze probati i pazariti BMW Rally Pro 2 odijelo? Glupo mi je narucivat preko neta, a i ovi nasi BMW dileri me nerviraju. Covjek ima u salonu 1 mil eura u autima i motorima, a na pitanje: Je l imate jos nesto od opreme sem ove dvije kacige? Odgovor je: Znate, oprema je skupa, pogotovo BMW-ova i ne bi nam se isplatilo da imamo bla...bla... Mrzim bla... E tako sad mi je lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na Ebay-u, poenta je da moras znati velicinu, da se ne za.ebes ko ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 6, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš mogu ti pitati u bmw koliko košta kod njih jer idem za neke delove u ponedeljak. Ako ti odgovara cena mogu ti doneti samo treba veliku pažnju obratiti za veličinu.Ako ti ne odgovara velicina to ćemo rešiti ipak to je dosta skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgood 0 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: bmwf800gs Prijavi odgovor kao problematičan To Zozon: To i hocu da izbjegnem, hocu da ga obucem, cucnem, ustanem u njemu... Otkud znam, mozda i koju piruetu napravim... Glupo mi narucivat preko neta. To Bera: Hvala na ponudi, pitaj za cijenu molim te, i reci mi gdje to ima da licno odem. Bojim se ako mi doneses pogresnu velicinu, a ne budem mogao vratiti da sam ga ugasio... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 7, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan To Bera: Hvala na ponudi, pitaj za cijenu molim te, i reci mi gdje to ima da licno odem. Bojim se ako mi doneses pogresnu velicinu, a ne budem mogao vratiti da sam ga ugasio... Hvala! Ja ću da ti pogledam u Njemačkoj sad u ponedeljak idem 2-4 puta mesečno zato sam ti rekao da ćemo rešiti ako ne odgovara veličina onda ću ti zameniti za veći ili manji broj.Samo ovo sam ti hteo objasniti medjusobno jer .................. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgood 0 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: bmwf800gs Prijavi odgovor kao problematičan jer...... cemu tackice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 8, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo napraviti reklamu da menjam robu posle svako hoce menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgood 0 Napisano Decembar 10, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: bmwf800gs Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo napraviti reklamu da menjam robu posle svako hoce menjati. Imas moj broj tel na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Decembar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo napraviti reklamu da menjam robu posle svako hoce menjati. Izvinjavam se za off: Mogu li ja da zamenim BMW F 650 ST za veći? Malo mi tesan pa bih uzeo F 800 ili F 1200 Nisam mogao da odolim! A sad ozbiljno: I mene interesuje cena za to BMW odelo! A veličina mi treba hmm... visok sam 181cm i imam 82 Kg... uglavnom u stomaku Ali poradiću do proleća na tome da se prebaci na grudi junačke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 12, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Otidjite kod neke krojacice i neka vas izmeri. Treba vam mera od vrata-preko ramena-do pola sake i mera oko grudi (za jaknu) a za pantalone mera oko struka i duzina nogavice od jaja do poda (ne stopala). Ako ne ubodete 100% iz prve, bar cete biti blizu. Evo vam velicine kakve su na Rev'it opremi koja pasuje odprilike isto kao BMW oprema: http://revit.v1retail.com/ (strana 192) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo napraviti reklamu da menjam robu posle svako hoce menjati. Izvinjavam se za off: Mogu li ja da zamenim BMW F 650 ST za veći? Malo mi tesan pa bih uzeo F 800 ili F 1200 Nisam mogao da odolim! A sad ozbiljno: I mene interesuje cena za to BMW odelo! A veličina mi treba hmm... visok sam 181cm i imam 82 Kg... uglavnom u stomaku Ali poradiću do proleća na tome da se prebaci na grudi junačke ;D ;D ;D dobra fora Cena je u njemačkoj 595eu . Evo link za tabelu mere : http://specials.bmw-motorrad.com/de/de/products/riderspoint/objects/size_table.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...