Nemanja Sabac 148 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja predstavim moju masinu. Sprint Hawk, 2008 godina, odopreme ima: -Gianneli auspuh -Racing nelimitirani C.D.I. -Mallosi rolnice -Mallosi zelene oprugice kvacila -Uticnicu 12v -Led diode u faru -Led diode u satu -Prednja viljuska presvucena u karbon, kao i jos neki detalji -Boost Bootle- boca za pod pritisak -Elektronska blokada protiv lopova -Spustena prednja maska za 5 cm -Stavljen visi zadnji amortizer -Uradjene monster nalepnice od kvalitetne folije -Uradjeni sponzori na koritu -I jos brdo gluposti. Ovo je kada sam ga tek kupio. A ovakav je on sada: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanDC 2 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brčko Distrikt, BiH Motocikl: Sprint Hawk 2T Prijavi odgovor kao problematičan De si drugar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijar10 3 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Sivac Motocikl: fvision 125, yz 125 ranije, gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter nema sta, puno predjenih kilometara bez problema A lepa i hayabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Februar 6, 2013 (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala Promenio Februar 27, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan De si drugar ? Ma evo bajka presao malo sa onog foruma ovde i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sprint hawk 0 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi mozes reci kako si napravio naljepnice ?? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam u fila printu, i rade se po narudzbini.Sigurno imas i ti u tvom gradu firmopisce, skines plastike sa motora, i odneses mu da urade, sitno nesto naplacuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Jun 18, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novija slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Jun 18, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...