mvSHOEI 267 Napisano Februar 1, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nemonitran aluminujumski korman sa preckom za kacenje nosaca kamera, navigacije, uticnica itd itd... Duzina 75cm Precnik 2.2cm debljina sipke 0.3cm Cena 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 1, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan E, breeee, k'o da nista nisi naucio u poliCetnickoj Kakve su to mere u CM? I nije debljina sipke, nego debljina zida :nanana: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Februar 1, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma to za siroke narodne mase, sta zna doktor sta je to pomicno kljunasto merilo sa nonijusom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba ta poprecna sipka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Februar 1, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ceo, kad je bal nek je i maskenbal ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Volan iz GUEVARE??? Ili samo izgleda isto... Tamo je oko 30 i nesto evrica..... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A ne treba mi jbg Kako da nadjem ovu poprecnu sipku kako se to zove? Ako budes hteo da ih rasparis ja sam spreman da je uzmem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 3006 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poprecnih sipki za ukrucenje je bilo u AUNER-u, obrati se Viktoru, PRIMOTO NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate! Cim dodje Ponedeljak! Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kazu nema samo u kompletu sa volanom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...