Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan kako su ovi losi zimski dani sve vise visim nad laptopom u nadi da ce neko zapoceti neku temu o,,boberima,,kojih kod nas ima vrlo malo.Naravno i to sto sam video su samo boberi u pokusaju,nezameram bitno je da covek ima volju jer para nemamo,a i da imamo nemamo radnje koje bi nam omogucile da kupimo potrebne delove za nase ljubimce.Zasto sve ovo pisem....pa zato sto sam i ja od onih koji bi da imaju bober ili bar nesto sto podseca na to. Vec drugu godinu kako sam uzeo Jamahu xj 650 iz 1983.god koja mi je od same kupovine postala nekretnina.Nikako da se odvoji vreme da od nje napravim nesto po svom ukusu sto najvise podseca na bobera.Naravno tu sam i sam kriv posto imam motor koji koristim a ovo je trebalo da bude za ,,merak,,kako mi sa juga kazemo.Tako da i pored svih obaveza cvrsto resih da krenem sa stvaranjem necega .Jamaha je vec nesto bila prepravljana,iskreno za mene vrlo lose i neprofi.Tako da prvo sto sam uzeo u ruke je bilo ladno pivo mala stolicica i xj na 2m od mene,gledali smo se dobrih nekoliko dana dok u glavi nisam stvorio sliku necega sto cu vremenom mnogo zavoleti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak evo kako je izgledao s tim da sam vec poseo sa cerupanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 31, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je već ovakvo stanje prihvatljivo, ko zna kakvu li si pakost zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan :Mina::Mina::Mina::Mina: Obozavam bobber - e... Imam u planu da kupim Honda vt600 pa da probam da klepam sledece zimepo njoj da ispadne nesto kao Hardtail, dragbar itd... Ali zbog parica cemo morati da odlazemo do daljnjeg...Sve u svemu, pratim temu i zelim detaljan izvestaj oko svega sto si uradio... I opasno mi se svidja sto ima kurblu... Tojoj bas daje smek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog nekadasnjeg bobber-a ovde je detaljno opisano kako je MZ bobber nastao... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11526-mz-custom-bobber-epizoda-2/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan ajd da i ja postavim slike bobera u našoj izradi.sa drugarom smo u fazi započinjanja izrada chopper, bobber i svih ostalih custom motora za prodaju i izradu po naruđbini.još u fazi razrade posla pa ovo nije reklama.kako bobber treba da izgleda po našem vidi se na slici falkonca koji je kompletno prerađen.svaka prerada je zanimljiv period sa puno razmišljanja i dosta ulaganja ali se na kraju isplati jer rezultat je jedinstven motor.pozdrav i pratimo temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan kako vidim da ima zaludjenika koji vole bobere nastavljamo sa opisom projekta,,srpski bober,,Iskreno se svima izvinjavam posto nemam slike bas svake faze prilikom izrade ali cu se truditi da prikazem sto vise.Kako sam i rekao oslobodio sam se svih suvisnih delova,kao i zadnjeg dela sa amortizerima ,rezervoara ,blatobrana,glupih auspuha,svetla miavaca,suvisne instalacije,noznih komanda itd.Onda je krenulo seckanje i varenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan sedalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Cek da ja nadjem slike od mojih sto sam ja radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan ovako bi trebalo da stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan tooo pratim covece obozavam bobere...cak imam i kombinaciju da menjam mog dr-a za moto guzzija koji je presao 3000km prepravljan je u bobbera ali nije dovrsen,ima jos ulaganja pa se dvoumim... samo napred druze i stavljaj slike kako sta budes radio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan naravno sve sto je do sad uradjeno je samo grubo nabacivanje materijala tek kasnije se to sve finalizira.Stavljena i zadnja stopaljka,i sad ono oko cega sam se najvise dvoumio a to je izrada rezervoara jer nisam hteo klasican bobber izgled i tako je eksperiment,,tank,, poceo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet da ne "krijes" far kao sto si probao sa ovim kartonom...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo je moj drug budzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo je moj drug budzio Felix hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ajd da i ja postavim slike bobera u našoj izradi.sa drugarom smo u fazi započinjanja izrada chopper, bobber i svih ostalih custom motora za prodaju i izradu po naruđbini.još u fazi razrade posla pa ovo nije reklama.kako bobber treba da izgleda po našem vidi se na slici falkonca koji je kompletno prerađen.svaka prerada je zanimljiv period sa puno razmišljanja i dosta ulaganja ali se na kraju isplati jer rezultat je jedinstven motor.pozdrav i pratimo temu kako napreduje ovaj projekat? veliki pozdrav za Bigija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 2, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da i ja postavim slike bobera u našoj izradi.sa drugarom smo u fazi započinjanja izrada chopper, bobber i svih ostalih custom motora za prodaju i izradu po naruđbini.još u fazi razrade posla pa ovo nije reklama.kako bobber treba da izgleda po našem vidi se na slici falkonca koji je kompletno prerađen.svaka prerada je zanimljiv period sa puno razmišljanja i dosta ulaganja ali se na kraju isplati jer rezultat je jedinstven motor.pozdrav i pratimo temu kako napreduje ovaj projekat? veliki pozdrav za Bigija Pravi "lanesplitter"... odlican dizajn bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan . trenutno se privodi kraju a onda rasklapanje,farbanje pa opet sklapanje.Kako ga Bigi stalno modifikuje mislim da će biti jedan od zanimljivijih motora na tržištu.današnje slike 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
by ElliT 4 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: jug_Srbije Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Interesujem se da krenem u neki projekat BOBBER. Interesuje me koja je procedura oko papirologije za prepravku rama odnosno da li je i sta potrebno.? Da li se sve to smatra manjanjem delova odnosno popravkom motocikla ili mora atest. Nisam puno toga nasao na netu pa bi ako neko ima voljan i zna kako stoje stvari da mi to malo pojasni... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto odstupa od kataloskih karakteristika vozila, mora na atest... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RejhanKoki 2 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko prodaje bobber....neka mi pise....zainteresovan sam za svaki dogovor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...