ErnestM 33 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stignu žičane felne za moj motor...na mome su livene-alu...e sad pitanje glasi, da li ima razlike u prednjoj osovini ili su iste ? Za šrafove zadnjeg točka sam čuo da je razlika u dužini...duži su ovi što idu na žičane ... Da li to sve može samo da se izmenja, mislim na točkove ili su velike razlike u osovini i šrafovima ? Da li se neko bavio već ovim prešerpavanjem sa alu na spice ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 30, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto pisem,a nema bas veze sa tvojim pitanjem,ali me interesuje,sto stavljas zicane felne?uglavnom ljudi beze od njih ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jako su mi lepi....čisto iz estetskih razloga...znam...nisam normalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 30, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan izvini sto pisem,a nema bas veze sa tvojim pitanjem,ali me interesuje,sto stavljas zicane felne?uglavnom ljudi beze od njih ...? Ljudi bezhe od zicanih felni...ovo prvi put cujem..Zicane felne su jace od livenih..+ kod bmw-a nema unutrasnje sto je jos bolje Koliko su te ispale felne ako nije tajna? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 30, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da,jace su,ali sa zicanim felnama uglavnom idu i unutrasnje gume,koje nisu bezbedne ako puku tj probusi se.. Pa je to razlog zasto ih ljudi ne vole...Bar sam ja tako zakljucio iz iskustva drugih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Još ih pecam na ebay-u...da budem iskren...ja već pišem kao da je svršen čin ...oko 1000 bi trebalo da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iste su osovine ...uff ... ceo net sam prevrnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 30, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drago nam je A sad prestani da pecas...vec kupuj te felne i na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 30, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da,jace su,ali sa zicanim felnama uglavnom idu i unutrasnje gume,koje nisu bezbedne ako puku tj probusi se.. Pa je to razlog zasto ih ljudi ne vole...Bar sam ja tako zakljucio iz iskustva drugih.. GS zicane felne koriste tubeless gume, bez unutrasnjih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Januar 30, 2013 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ernest, kad prodje posao sa ebay, znas pp ili telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...