Jump to content

Moto Zajednica

Moj udes: ako se tako može nazvati...

Recommended Posts

• Enduraš, 6391 postova
  • Motocikl: CRF300L

Jednom prilikom cale slepao drugara. Za vucu su koristili propisno obelezenu sajlu.

Isli su jako sporo (u saobracajnoj guzvi), u tom trenutku devojcica pretrcava ulicu van pesackog prelaza, htela da protrci izmedju caletovih kola i kola koja vuce. Nije videla sajlu (ako je bila obelezena propisno), saplete se i pukne glavom o asfalt... Imala je neke lakse povrede, nista strasno... Ali najvaznije od svega je to da cale nije bio kriv, vec ta mala. Mislim da nemas razloga za brigu :takoje:

Ista situacija se i meni desila. S tim sto je brat koji me je slepovao stao na raskrsnici, a neki matori krenuo da prelazi ulicu iza njega, a uopste ne vidi sajlu. Sreca sto sam video sta je naumio, pa sam otvorio prozor i poceo da se derem da stane :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BF3 killah, 301 postova
  • Motocikl: FZS 600

Kolko ja vidim, ti si vozio u svojoj traci. Devojčica bez mozga u glavi - misleći da je najpametnija - kreće da prelazi ulicu van pešačkog prelaza ( na opšte zgražavanje prisutnog građanstva ), udara u teba sa boka i ugrožava te. Na sreću uspeo si da se zadržiš i nepadneš. Sud će valjda kazniti devojčicu kako treba pa da nauči šta je pešački prelaz, čemu služi semafor i slično.

P.S. Za onu grdobu od hotela - ja sam čuo da je to da je zovu " Zatvor " - jer je cela zgrada u rešetkama !

hotelcentar2-800x600.jpg

Jel to hotel "Matijević"?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja